![]() |
|
|
#1921 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu sabah mavi bulutları avucuna
Gonca gülleri başucuna Son busemi yanağına koyup da gidiyorum Bu sabah ateşi alevlendiren bakışına Rüzgarda raks eden saçlarına Ağlarken yaş süzülen yanaklarına bakıp da gidiyorum Bilmelisin hayatım ,yıllarım sensin Bilmelisin tek aşkım, yarenim sensin Bilmelisin sevdiğim son nefesimsin
|
|
|
|
#1922 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bilmelisin ki... Bilmelisin ki ...
Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. Bilmelisin ki ... Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır. Bilmelisin ki ... Karsındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor. Bilmelisin ki ... Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da! Bilmelisin ki ... Tecübenin kaç yasgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, ne tür deneyimler yaşadığınızla var. Bilmelisin ki ... Aile hep insanın yanında olmuyor. Akrabanız olmayan insanlardan ilgi,sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz. Aile her zaman biyolojik değil Bilmelisin ki ... Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir. Bilmelisin ki ... Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. Bilmelisin ki ... Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. Bilmelisin ki ... Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz Bilmelisin ki ... İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez. Bilmelisin ki ... Her problem kendi içinde bir fırsat saklar. Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır. Bilmelisin ki ... sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor.
|
|
|
|
#1923 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şimdi susuyorum
Bütün sözler sana ait Hepsi sende kalsın Ama birgün susmak olmayacak tavrım Ben sana anlatırım da Bilmem sen anlar mısın....
|
|
|
|
#1924 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilmem hatırlar mısın?
Nasılda utanırdım seninle konuştuğumda. Ellerim, ayaklarım birbirine dolanırdı. Her yüzüne baktığımda, gülerdin.. Bilmem hatırlar mısın? Korkardım sevgimi söylemeye. Korkardım çünkü, ters bir yanıt almaktan. Her Aşk dediğinde, susardım.. Bilmem hatırlar mısın? Seninle konuşmak için can atardım. Gözlerine dalar, kendimden geçerdim. Her zor anımda, üzülürdün.. Bilmem hatırlar mısın? Konuşurduk bahar akşamlarında,. Konu her defasında sevdaya dönerdi. Her biz dediğinde, ağlardım.. Bilmem hatırlar mısın? Sıcak yaz akşamlarında beraberdik. Yan yanaydı hep ruhlarımız, geceye inat. Her konuşmamda, susardın.. Bilmem hatırlar mısın? Hiç konuşamadık seninle sevgimizi. Oysa o kadar açıktı ki herşey. Her yakınlaşmamızda, kaçardım.. Bilmem hatırlar mısın? Hep beraber olucaktık seninle. Bu son olacaktı, ikimiz içinde. Her ayrılık dediğimde, kızardın.. Bilmem hatırlar mısın? Beni son defa ve habersiz terk ettiğinde. Nasıl yandı yüreğim ve nasıl haykırdım *******e. Elimde olmadan nasıl isyan ettim; hayata, kadere, sevgiye. Oysa ne senin suçundu bu habersiz elveda; nede hayatın, sevginin. Tamamiyle kendi keşkemdi bu haykırış, kendi pişmanlığım. Bir kere bile seni seviyorum diyememiştim sana. İçimde kilitlendi kaldı, son ayrılık haberinle. Bilmem hatırlar mısın? Ben hatırlıyorum, zaten hiç unutamadım ki...
|
|
|
|
#1925 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Süzgün bakışlarda yürek delensin
Ay mısın güneş mi bilmemki nesin En hoş musikiden tatlıdır sesin Keman mı cümbüş mü bilmemki nesin? Özenmiş bezenmiş yaratmış tanrım En güzel renklerle donatmış tanrım Kalbimi aşkınla kanatmış tanrım Melek mi şeytan mı bilmemki nesin? Yalvardım yakardım boynumu büktüm Kapandım önüne eşikler öptüm En körpe çağımda yaprağım döktün Bahar mı hazan mı bilmemki nesin? Bazen kalbe girip baş döndürürsün Kah ağlatıp beni kah güldürürsün Hem yaşatıp beni hem öldürürsün Dertmisin derman mı ecel mi nesin? Gözlerin ufkumda bir nur inan ki Seninle kördüğüm gibiyim sanki Sensiz geçen ömür neye yarar ki Gece mi gündüz mü sevgilim nesin?
|
|
|
|
#1926 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Daha nasıl anlatılır,
bir şiirle aşkın durumları bilmem... Nasıl kelimeleşir hikayemiz, nasıl seni yazar bir kalem, seni yazarken kalem nasıl tutulur bilmem? Bilmem... Bu üslupla sevdim seni belki de... Anlatamıyorum, anlatamıyorum bu nedenini... ''İyi'' demeni gerektirmesin sevdam sana ''nasılsın? ...'' diyorum... Anlatamıyorum sevdam... Seni sana değil, kendime birkez olsun, anlatamıyorum... Bilmem nasılsın? ...
|
|
|
|
#1927 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
******* ah su kahpe *******
Seni benden uzaklaştıran ******* Senin için her yıldıza baktığımda dilek tuttum Bir gün beni sevmen umuduyla Ama olmadı sen ellere yar oldun Bense kadere mahkum... Aç susuz gibiyim sen yokken duymuyor nefes almıyorum Yüreğimi bir sızı kaplıyor Ağlıyorum, seni seviyorum Ama bilmeni istemiyorum seni sevdiğimi Günlerden pazardı Sokakta yürürken gördüğüm çocuk Senin bakışlarını hatırlattı bana Seni görmeyeli o kadar uzun zaman olmuştu ki En son sonbaharda ayrılırken görmüştüm yüzünü Bak yine aynı yerde aynı o gün gibi bekliyorum seni Ayrılmak için değil bir kısa gülüşün için Mutsuzdum ve seni hala seviyorum Ama bilmeni istemiyorum bugün öldüğümü .......
|
|
|
|
#1928 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yokluğunun hapsindeyim
Acıların hepsindeyim Dile düştüm,deyim deyim Gelmesen de olur artık Destan oldum el ağzında Düğümlendin boğazımda Dalga dalga,avazımda Olmasan da olur artık Nerde neler çektiğimi Kiminle ne ettiğimi Sensiz nere gittiğimi Görmesen de olur artık Boş kalsada solum sağım Dertlerimle yansa bağrım Ben söylerim ben ağlarım Duymasan da olur artık Al,sevdanı çal başına Merhem eyle sür kaşına Sevdiğimi,tek başıma Bilmesen de olur artık
|
|
|
|
#1929 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kalemimde ter olmayacaksın artık
Zaman geçiyor özüm mantığım kaldırmıyor seni eskisi gibi Tutamayacağım sözler vermiyorum artık kendime Bu gün senin için özel bilirim Bak gör işte telefona uzanmıyor ellerim İçinden bir ses ulaşmanı söylese de Gururun derki asla dönmemen gerek bilirim Yıllara meydan okuyan yüreğim Üç kuruşluk yalnızlığına mı boyun eğecek sanırısın Boş hayaller peşinde koşma İnan bana yanılırsın Önceleri meydan okurken yalnızlığında *******e Adın anılır çığlıklar içinde bir eşkıya sessizliğinde Şimdi bakıyorum da halime Hani o her şeyden öte sevdiğin değişmez dediğin Hayatını paylaşacak yaren nerde Yükleyip sırtıma sensizlikleri bıraktın ya beni yalnız başıma Bak yürüyorum işte bıraktığın yolda hayata ve sana inatla Elbet varlığımı gün gelir işiteceksin Dilin varmasa da adımı anmaya Boş ver hiç hatırlamaya çalışma Bir oğul büyüteceğim içimde bir oğul sen göremeyeceksin Uğrunda feda edilenleri sen asla bilmeyeceksin
|
|
|
|
#1930 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaçar gibi gitmene gerek yoktu
Yüzünden okurdum ben herşeyi Sözlerin batı,gözlerin Doğu derdi Yapar yapar pişman olurdun Pişmanlıklarının sonu gelmezdi.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|