![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlayamadın
Ben seni derin denizlerde terketmedim Sen beni kuru topraklara bıraktın Ben seni parlak altınlara değişmedim Sen beni bensiz değiştin Ben seni şarkılarda aradım Sen beni aklına bile almadın Ben seni şiirlerime kattım Sen beni sözlerde anmadın Ben seni ömrümle birleştirdim Sen beni saniyene katmadın Ben seni böylesine severken Sen beni hala ANLAYAMADIN... VeDoHaM Vedat Okkar
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anneme
Ne güzelde öpüşlerin içten ve samimi Kucaklarsın hep beni dinlersin derdimi Dünyalardan daha büyük bir hediye sana vermeli Sırat köprüsünden geçerken yolun olayım Deymesin sana gam ile keder Bir damla mutluluk bana yeter Varlığın içimde dünayaya bedel Cennete giderken özün olayım Gülüşün benim için en güzel hediye Bir tek sensin çare benim derdime Senin için az gelir mekke ve medine Kâbe'nin yollarında suyun olayım Vedat Okkar
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaş
Eğer ölürsem şu genç yaşımda Sakın ağlama olurmu arkadaş Baykuş öterse mezar taşımda Yollarıma bakma olurmu arkadaş Akan gözyaşların isterse toprak Mezarıma gelip isterse bakmak Bir mum yak ama Her zaman yakmak olur mu arkadaş Şu toprak altında çürürsem eğer Dünyada kalmak yalanmış meğer Bir gün arayıp sorarsa sevdiğim beni Öldüğü saklama olurmu arkadaş. Vedat Okkar
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Acısı
Havanın sıcaklığından kurtulmaktı amaç Oysaki saat daha kaç Bir bardak soğuk bira ile başladı Karşıkı masada benim yaştaydı Kültabağında sıgarası gözleri hep uzakta Televizyonda maç varmış kimin umurunda Ben kendi dünyamda o ise başka diyarlarda Elinde telefon mesaj yazmakta İçerde kuru gürültü ortalık duman altında Dumanın arkasından buğulu gözlerle bakmakta İçindeki aşk acısını ortalığa saçmakta Geceyi mendil yapıp gözlerine bağlamakta Buluştuğumuz yer aşk acısı Aşk bir sana bakmakta Birde bana bakmakta Bir rüzgar esse tenin kokuyor Teninin kokusu özlem saçıyor Bir yudum daha çekerken efkar artıyor Biranında faydası yok ter basıyor Rüzgâr estikçe gülümser hâlâ Tadın var temmuz akşamlarında Ayrılmak zorunda olsakta Yüreğim seni unutmaz asla Vedat Okkar
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk adamı vezirde eder rezilde
Aşk adamı vezir eder Aşk oyuna gelmez rezil eder Bazı aşklar erken biter Bazıları bir ömür boyu sürer Çoğu aşkın karşılığını almadan sever Kimileri seyreder, kimileri dert eder Hiç ummadığın anda karşına dikilir Bir daha sevemem dersin Bir başkasıyla asla olamaz dersin Aşk çıkar karşına seni bitirir Sonu mutluluk doludur bazılarının İşte odur arzularımız duygularımız Kimi fakire sevdalanır kimi zengine Kimi uzaktan sever kimi düşer kendi derdine Aşk'tır hiç ulaşamıyacağın noktalara götüren seni Bende aşığım artık bırakın beni Aşığım canım milletime, toprağıma, vatanıma Benimki başka bir aşk ne olursa olsun her zaman mutlu ediyor nedense.. Vedat Okkar
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk budur
Uzaklardan teninin kokusu Nisan yağmurları getirir buralara Yağmurla gelir hasretin Koklamaya doyamadığım meleğim Seni her gece içime çekişim Dudaklarımı dudaklarınla birleştirmişim Öpmeye koklamaya doyamadağım Canımın içi herşeyim İçimde bir sen ve bir sen Ve bir tane daha sen Ömrümün sonuna dek de takip edecek Kulaklarımda eski bir melodi Ensemde sıcak bir nefes Her nefesimde içime dolacak Ve yollarımda bir ışık olacak, Kalbimle her gün daha da hızla çarpacak Bir sen. Bir sen Ve bir de ben olacağız buralarda. Sonsuza dek Hayatımda bir cümleyi güzel yazabiliyorum Onüç harften oluşuyormuş ilk defa saydım Seni Seviyorum İşte aşk budur sevgilim... Vedat Okkar
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk delisiyim
Ben bir garip aşk delisiyim Çiçekleri severim, Gece gündüz usanmadan, Bahçelerde gezerim Bir gül gördüm bahçede, Tutasım geldi birden bire, Gülü tutmak güzel ama, Dikeni battı elime. İlerlerde bir papatya, Çok mahsum bakıyor bana, Üzerinde bir gölge Şansı yok güneşten yana. Ne güzel lale'nin kırmızısı, Hem işveli hem canlı, Yaz olmuş neşelenmiş, Güzleri hiç sevmezmiş. İşte ben böyleyim, Çiçekleri severim, Hiç usanmadan aralarında gezerim, Bahçemde ki çiçeklerin, aşkının delisiyim. Vedat Okkar
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Seninleyken Aşk
Aşk uzak yolları aşmak Dağları geçerken bulutlarla boğuşmak Sevdiğine varırken sevmediğinle uğraşmak Aşk büyük olduğu gibi büyük davranmak Aşk sevdiğinin yanındayken kavuşamamak Bir gece vakti sahilde sabahlamak Dolunayı seyrederken onunla mutlu olmak Aşk fedakarlıktır aşk Aşk kıskananları çatlatmak Kendin kırılsandan sevdiğini kırmamak Gözlerinin içine dalmak kaybolmak Aşk kimi zaman tek kişiliktir aşk Aşk güneşin altında onun için yanmak Kavrulsanda umursamamak Zamansız öğrendiklerini sinene atmak Aşk bir ufacık tebessümdür aşk Aşk uykusuz kalmak Uykusuzken çalışmak Evinde düşlere dalarken Bir fincan kahvenin hatrıdır aşk Uzak yollar, uykusuz zamanlar Sahildeki anlar, her an gözlerden damlar Aşk seninle yaşandıkça aşk.. Vedat Okkar
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka şiir yakışır
Acıya mutluluğa yolculuktur ömür ve aşka şiir yakışır, Sevgiye, Dostluğa bir demet çiçektir şiir Ve aşka çiçek yakışır, Yağmurlar yağarken gökten üstüme duygularım her an seninle, Bu güzelliğe meleğimin ağzından şarkı yakışır. Ilık bir duygu dolaşır, Sevgi damarlarımda, Bana aşıksın diye feryad eder. Yağmurlara çıkarım Delikanlı romantik çocuğum Elimde çiçeklerin en güzeli gelincik, ısıtır beni sessiz sessiz. Ansızın bastıran yağmurla ısınır içim, Şimdi hiç kopamadığım, kaçamadığım, Yanlızlığımdır sevgine en yakın yerim, Gelecektir meleğim beklerim... Vedat Okkar
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın toğumu
Bir umut çiçeğimidir acaba bu gönlümde açan gelincik, Aşkın toğumumudur ki içime sığmayan, İplik iplik yağmuru seyredip beni gururlandıran, Tanrım nedir bu hisleri bana yaşatan? Hani bir müzik çalar bir yerlerde... Dinlersiniz usul usul Alır götürür sizi mazinizin derinliklerine, Yarınlarınızı unutturur... İşte öyleyim şu an bende, Bir ses buldum, aylardır peşinden koşuyorum, Akustiği iyi kalbime bile, hakim olamıyorum, Ses beni sürüklüyor, çekiyor kendine... Büyüleyici melekler misali, Her yerde hep o ses, Dokunmak istiyorum dokunamıyorum. Kollarımla sarmaya çalışıyorum, Saramıyorum, sardığım an hiç bırakmamak için bekliyorum. Gülüşüne bitiyorum, Elimde değil ben seni her gece aklımın bir köşesinde yaşıyorrum, Ses diyor ki boşver! Boşver duyguları tok olan insanları, Dinlemek istiyorum onu, Kalabalığın arasından bir tek o sesi duyuyorum, Onu çok seviyorum, onunda beni sevmesini istiyorum, Bir türlü söyleyemiyorum, Ey ses! şimdi ben sana sesleniyorum, Bir tat veriyorsun bana ki mübala... Öyle çınlıyorsunki kulağımda, Aklımdaki herşey hiçbirşey oluyor. Mutluluk gözyaşları yanaklarımı yakıyor, Martıların kanatları, denizin dalgaları, gün batımı anlamını yitiriyor Kendimi iyi hissetmek için onlara bakmıyorum artık, Çünkü sensin, ruhumu, kalbimi, dünyamı aydınlatan varlık. Vedat Okkar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|