![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kirik bir kadehtir
Askin yuzu Ruyadir sevmek Aski anlayinca Sevmek aci gelir Eller ayrildiginda Vah cekmekle Daglayip sizlanmakla Askin yarasini Merhemle kapatamazsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlamak istiyorum-
gözümde yaş kalmadı- ne dilersem olmadı- ağlamak istiyorum. Hasretim gözlerine- taparım izlerine- kapanıp dizlerine- ağlamak istiyorum. Ne umut ne teselli- talihim yok besbelli- ince bel pamuk elli- ağlamak istiyorum. *******im gün gibi- ayrılmamız dün gibi- içimde hüzün gibi- ağlamak istiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana bir çiçek çizdim;
asla solmasın diye... Senden bakmasın; hiç kimse görmesin, koklamasın diye... Gözyaşlarımla sulayıp büyüttüm, ölmesin,her zaman hatırlansın diye... Sana bir çiçek gönderiyorum, artık büyütemiyorum; ölmesin diye, ben unutuyorum, sen,asla unutma artık sen büyük diye... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 17 YAŞINDA
17 YAŞINDA 17 Yaşında Girersem Toprağa Sevgilim Sen Ağlarmısın Dönse Yüzüm Kara Toprağa Baskasına Gönül Bağlarmısın Yolun Düsüpte Mezarlıktan Geçersen Otları Birikmiş Mezar Seçersen Dök Gözyaşlarını O Mezar Başına İçinde Biri Var 17 YAŞINDA Ben Ölürsem Herkes Bişey DIYECEK Kimi Hasta Kimi Verem Diyecek Fakat Biri Var Bunu Bilecek SEVİYORDU ONDAN ÖLDÜ DİYECEK |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() satılık aşk
Deniz gözleri Ebrulu bakışlı Sevdayı kendine esir eden Omuzu şallı kız. Söyle! Aşkını kaça sattın? Kaç kere görücüye çıktı Uzun saçların Kaç pazarlığa teslim oldun Söyle Kaç kere gerçekten aşık oldun Zaten herşey para olmuş Ve para pul Bir de sen aşkı satsan ne yazar. Çünkü para En kral delikanlıyı bile bozar |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞKA KÖLE OLURSAN
Aşka köle olursan Bir gün sende anlarsın Bir zalime tutulursan Benim gibi yanarsin Dünyada gülemezsin Mutluluğu bilemezsin İstesende ölemezsin Çekeceksin çileni Yaşamaktan yorulursan Bir gün sende anlarsın Fırtınaya tutulursan Benim gibi solarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim
Bin bir Mana Olsun Cümlelerimde Her Kelimesi Seni Bana Getirsin Sen Benden Gitsen de Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim Biraz Da Olsa Düşün Geçmişi Düşlerini Koy İçine Düşlerinde Ben Olmasam da Koy Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim Senden Bir Dünya Olsun Binlerce Sevgi Doğsun İçinde Beni Öldürsen De O Dünyada Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim Gülüşünle Her Yer Yeşillensin Sarı Güller Açsın Bir Mezarın Yanı Başında Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim Sevginden Bir Parça Koy Olmasa da Kalbinde Sevgi Benden Aldıklarından Bir Parça Koy Yeşil gözlümm bebeğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DİNLE AŞKIM
Dinle! Bir tanem. İyi dinle. Sözüm geçmiyor kalbime. Dinle! Kara gözlüm iyi dinle. Bekle! Son sözüme kadar. Bekle ve dinle. İyi dinle kara gözlüm, iyi dinle Dinle! Toz oldum, ufalandım. Duman oldum, gazaplandım. Seni seviyorum diye paralandım. İyi dinlesende ne fayda. Bekle ! Bitmedi daha sözüm. Seni seviyorum inan iki gözüm. Sevmek fedakarlık ister işte çözüm. Kalbime taş bastım güle güle. Hasretinle yanacağımı bile bile. git artık dinleme sonrasını. Beni hiç mi hiç bekleme |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() TİRYAKİYİM
sarhos olmak ıcın ıcmek grekmez dunyanın derdıne tıryakıyım ben hasrettır askımı bende buyuten tum ayrılıklara tıryakıyım ben hıckırık gızlıdır her kahkahamda aglarken gulmeye tıryakıyım ben ınanmayın sakın yasadıgıma yasarkn olmeye tıryakıyım ben gelsın zalım felek karsımda dursun benı alıp yıne yerlre vursun huzur bır servetse al senın olsun derbeder hayat tıryakıyım ben |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgilim;saman alevi gibi geçiverdin.
Bu sevdadan, zoru görünce kaçıverdin. Ben senin yoluna azap çekerken, Sen beni terkedip gidiverdin. Bir kere dinlemek zahmet oldu. Sevgi yoluna dökülen güller diken oldu. Göz göze gelmemiz haram oldu. Sen beni terkedip gidiverdin. Hergün yeni bir umutla uyanıyorum. Senin yolunu senin sesini gözlüyorum. Sevgilim sensizlikten yandım ölüyorum. Sen beni terkedip gidiverdin. Aramıza kıskançları almayalım deseydin, Onların kötülüklerini önceden farketseydin. Bizim sevgimizi bu hallere düşürmeseydin. Sen beni terkedip gitmeseydin. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|