![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Başkasın (SEN...?)
Bildiğim tek şarkısın sen Yazdığım son şiirsin sen Kalbimde baş köşede sen Bir başkasın,başkasın sen Duygularım sen le güzel Hayallerim sen le güzel Şiirlerim sen le güzel Bir başkasın,başkasın sen Sen gönlümü okşayansın Sen ruhumu besleyensin Sen duyguma yön verensin Bir başkasın,başkasın sen Sıra dışı,başkasın sen Övgülere layıksın sen Beyinde sen,damarda sen Bir başkasın,bir başka sen ....SANA.... (Aşkın ŞİİRİ) 06.05.2005-yENİ) Şahin Ertürk
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Delinin Saçmalıkları
Kolay değil,tam yirmi yıl Bir olmazın peşine takıldım Bulanık bir ırmakta Akıntıya karşı kürek çektim Oysa,bitmişti Marmaranın Mavi sularına batmıştı aşkım Boğazın öte yanında sen Beri tarafında ben Sensiz,çaresiz kalmıştım... Kıtalarımız bile ayrılmıştı Göze alamamıştın Bir taşralıyla yaşamayı? Kolay değil,bin kırk hafta Seni beklemiştim Senin için İkibin tane şiir yazmıştım Sana yazdığım mektupların Sayısını unutmuştum En nihayet dün Senden haber aldım Yazdıklarım için Bir delinin Saçmaladıkları demişsin? Haklısın İSTANBUL lum İnan sen haklısın Hangi akıllı adam Benim yaptıklarımı yapar? Sevgiymiş,aşkmış Hasretmiş,beklemekmiş Şiiirmiş,mektupmuş Boşver unut gitsin bunları Sen yaşamana bek Hatta ve hatta Hala duruyorsa Yırt at resimlerimi Poyraz rüzgarlarına Savur uçup gitsinler? Bir delinin saçmalıklarından Sana ne? SANA NE? Sen yaşamana bak Ben aşkı aramaya Seni beklemeye Saçmalamaya Devam ederim Devam ederim (22.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Depremin Orta Yeri
Harabettin inan beni, Gittiğin o günden beri, Sallanmakta olan kalbim; Bir depremin,orta yeri… (08.11.207) Şahin Ertürk
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Doktora Görünseniz
Hazımsızlık had safhada Sancı benim mideniz de Korku benim kalbiniz de Bir doktora görünseniz Gidip tahlil yaptırsanız Renkli röntgen çektirseniz Tedaviye başlasanız Bir doktora görünseniz Hava ile dolmuşsunuz Balon gibi şişmişsiniz Gazınızı giderseniz Bir doktora görünseniz Ayıp sizin yaptığınız Ben olmasam sıfırdınız Ş yi bile bilmezdiniz Bir doktora görünseniz Havam sizi korkutuyor Saygım,sevgim korkutuyor Kitaplarım korkutuyor Bir doktora görünseniz (23.04.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gök Gürültüsü
Yerimde,yuvamda duramıyorum Hızımı,hırsımı alamıyorum Bulanık önümü göremiyorum Savunmasız ben,sana geliyorum Rüzgara kapılmış,sandal gibiyim Dalgalı denizde,yüzer gibiyim Bir yanardağ oldu sanki yüreğim Savunmasız ben,sana geliyorum Kıyıya vuran,dalgalar gibiyim Mevsimsiz yağan,yağmurlar gibiyim Bir gök gürültüsü sanki yüreğim Savunmasız ben,sana geliyorum (04.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Güzel Belde Tunçbilek
Burada kaynıyor,binlerin aşı Siyah altındır,madencinin taşı Mutahhar TEMEL bu beldenin başı Bir güzel BELDE,burası TUNÇBİLEK İşsizin umudu sensin TUNÇBİLEK Patronun umudu sensin TUNÇBİLEK Esnafın umudu sensin TUNÇBİLEK Bir güzel BELDE,burası TUNÇBİLEK Yoklar şube açmaz,açamaz burda Kötülük,çirkinlik barınmaz burda Dostluk,arkadaşlık güzellik burda Bir güzel BELDE,burası TUNÇBİLEK GAİP,SEFER dede erenler burda Ayşe,Fatma,Kezban gelinler burda Reşat,Kadir,Selman beyinler burda Bir güzel BELDE,burası TUNÇBİLEK Bozbelen,Eşen gibi köyler sende Gürağaç,Nusretler,köseler sende Köprübaşı,İLET,Çamaltı sende Bir güzel BELDE,burası TUNÇBİLEK Övmeye,fazla söze ne gerek var Bu kadar güzellik nerede var Çalışkan,dürüst temiz başkanı var Bir güzel BELDE,burası TUNÇBİLEK (17.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hayal Tüccarı
Ben bir HAYAL TÜCCARI yım Kendim satıyorum Kendim alıyorum Gelmiyeceğini bile,bile Tam bin kırk haftadır Senli düşler kuruyorum Seni bekliyorum İşte yine Yanıtsız kaldı çağrılarım Gelmedin,gelemedin sözde Mavi gözlünü İSTANBUL u terkedemedin Sözde MARTILAR bırakmadı seni? Hem Neden,niçin geleceksin Senin,LAYLA ların Bitmez eğlencelerin var Benim,hayallerim şiirlerim Dağ gibi Yalnızlığım,sorunlarım var? Ben bir HAYAL TÜCCARI yım Şiir yemeye mi geleceksin? Yokluk görmeye mi geleceksin? İşte yine Yanıtsız kaldı çağrılarım Sözde MARTILAR bırakmadı seni? Olsun beklerim Beklerim ben İSTANBUL lum Nasıl olsa ben Bir HAYAL TÜCCARI yım Kendim satar,kendim alırım Kendim satar,kendim alırım (07.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hayali Beklemişim
Bu sahil kasabasında yalnızım Bir ÜVEYİK gibi uçup gidiverdin ya Karardı kırmızı panjurlu evimiz Gün batımları karalar giydi Mavi,yeşil,pembe Her şey siyaha boyandı Onlarda yasını tutuyorlar gibi Kendimi yalnızlar rıhtımında Sevgisiz,acılarla boğuşan Yetim çocuklara benzetiyorum Göz yaşlarımla savaşıyorum Martılarla dertleşiyorum Kumsallara ismini yazıyorum Çakıl taşlarıyla konuşuyorum Gittiğine inanmak istemiyorum Haykırışlarım,çığlıklarım Dalgaların sesini yendi Bir grup vakti,çıkar gelir diye Bu rıhtımın nöbetçisi oldum Bir,iki,üç derken Yaşlı çınar ağacına Gözü yaşlı,tamı t****** 7500 çizik attığımı Daha dün fark ettim Martıların aynı olmadığını Saçlarıma aklar düştüğünü Yine dün fark ettim...? Kumsallara yazdığım ismin bile Azgın dalgalara yenilmişti Onu da dün fark ettim Aklım başıma geldi o zaman 20 yıl,10 ay,15 gün sonra Aklım başıma geldi Artık gelmeyeceğine inandım Benim için bir hayal olduğunu İlk kez dün anladım...Ve Martıların ağlayışına aldırmadan Alıp başımı gidiyorum işte Nereye mi gidiyorum? Cennete desem Kara topraklar altına Yanıma,yanı başıma Gelir misin? ,gelir misin? Şahin Ertürk
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hiçmişim
Kütahya yı Bilmiyorsun Nöbetçi ŞAİR İ Tanımıyorsun Demekki güzelim Demekki, Gönül defterinden Sildin beni Kulağında SESİM Gözlerinde RESMİM Beyninde İSMİM Kalbinde Sevgim bitmiş Demekki güzelim Demekki, Bir günde Unuttuğuna göre Bir hiçmişim Senin için? Bir hiçmişim (19.03.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hiçmiydim?
Mektuplarımı beklemedin mi? Şiirlerimi okumadın mı? Yollarımı gözlemedin mi? Hiçmi özlemedin beni Hiçmi Değerim yoktu yanında Söyle vefasız güzel Bir hiçmiydim yanında? Bir hiçmiydim? Bir hiçmiydim? (07.11.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|