![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlem
Bir şiir yazılır özlem e özlenene Nedense özledim deriz bazan sahtece İki kelam edilir sohbet biter özlem de Kalıcı özlemekler bekler emek ister birde sevmek Ben senin neyini özliycem deriz bazan Kaybetmeden anlaymazsınz ki değeri İnsan sevmek kadar zor emek isteyen şey yoktur Ben sevgiyi özlüyorum sevecek şeyi değil Seni sevmeye saçlarında başladım kıvır kıvır röfleli mi Ya da düz sademi boyalı mı bilmiyorum siyah mı sarı mı Sonuçta seni bana sevdiren saçlarındaki dünyan Öyle sıcak öyle uysal ki dokunsam uykun gelir dokunmasam uykum gitmez Dizinde uyumayı sevmeyen yoktur sevgilinin Ben en çok kadınlarımdan ayrılmayı özledim Özlerken ayrılabilmeyi değil Desemki seni özlüyorum o zaman donuyorum aysen özlem şiiri yazarmsınız dedi sana itaf edıyorum aysen Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlem1
Gönlü aşkla diri olan asla ölmez ŞİRAZİ Biz özlersek sızı çöker dizlerimize Söz veririz kalemimize Aşkından başka aşk düşmez dizelerimize Sahralarda yaş düşmez gözlerimize Biz özlersek güzel günler gelir Siz özlenen büyük deniz Gizleriz gizlersiniz Ne diye seslendirmezsiniz Özlemi var eden yüreğinizi Ahh bir de arada bir küsmeseniz Sigaranının kokusunu bile beklerdim Gülmelerini kış günün de yazı Bana yazdığın şiirlerde ki nazı Adındaki niyazı Duvarında asılı sazı Türkülerde ki ayvazı Derin derin yemeklerindeki yanık kokusunu Tenindeki mis gibi losyonu Sabah güvercinlerinden kalma barışı Seni özlediğimde şelpelenir karlar Özlenmek güvendir hep Vefadır saygıdır sevgidir Özlememi bekleme sende sende özle Değsin tenin tenime Vefasızlık uğramasın özlem trenimize Sen kaçıncı özlememsin Unuttum................. Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Palmiye ağacı
Palmiye ağacının zirvesi gibi saçların Yaz böceklerinin konserinde adın Çikolata teninde yıldızların tadı Bilmediğim ezberimsin sen Bir kuş havalanır benden sana Seninle dolu sahilimden Dilimde tad yok Sakızını özledim çok Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Paşaya Şiir
Sen hep sessizdin Paşa olmuş çocuk gibi Bir eylül denizi gibi Ben hep kaynardım Kısık ateşte beklemeye dayanamadığım Çaydanlığım gibi Paşa olmuş ama gülen bir çocuk gibi Biz ikimiz aslında hep memnunduk Hem adı sen sıcacık denizden çıkmak istemeyip Hem adı ben fırtınada kollarını açmış çocuk gibi Sen benim hep istediğim mevsimdin belki Dört mevsim hep sen mevsim olsa Sabrederdim belki,çok çok koşmadan Yüreğimi değil aklımı sevip ulaşırdım gibi. Perim Fırat 96 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Pazarım Oldun Dinlendiğim
Vazgeçilmyen tutkusun Sevgilere tutuklusun Hem gecesin hem ışık Bugün çok şıksın çok şık Harika bir denizsin sen Kumsalına yüzebilirmiyiz Çok derinsin bazan korkuyorum Ne olur tusunamine denk getirme Güneşe renk veren sen Banada biraz ışık çak Yedi bin çiçek yetişir akvaryumunda Binbir derda şifa gözlerinde Yakut inci mercan elbislerinde Bir rozet olsam ne olur saçlarında Unuttum şiirleri güzel sözleri Yanan mumları romantik masaları Seni gördüğümden beri şaraplıyım Senin dudağındaki ivrimi Kır martıya değişmem Pikniğim sahilim sabah gazetem Kahvaltıdaki şekersiz çayım Baharım yazım kırmızı kazağım Sevgilim diyebilmeyi beklediğim Pazar sabahım dinlendiğim Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() pERİLİ şATO
limandaki gemiler sevgi bekler Yüklerini aldıkça denize açılır Kaptan yükünü okyanus ötesi taşır Nikahlar kıyılır kimine sevgilisiyle Kimine martılarla Dalgalar vurur göğsüne yalnızlığın Yollar hayallerle biter Rüyadır bir gemide birlikte olmak Bilmesekte sevgilim masal ülkelerini Bir şatoda yaşamak perilerle Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Pervari
Mutluluk,mutsuzu Borçsuz yaşamaın' de' hali Yaşlılığın geçmemiş yanı Zekasını zampara kullanan düzü Bir göçmen sürü Özgür gökyüzü Pervari güzü Hakimin hüküm sözü Aşkın müşteki günü Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Pranga
Dudakları prangalı gönlü kelepçeli Yüreği yangın yeri dağınık karmaşık Özgürlüğünü gümrüğe rehin bırakmış biri Kapkara bulutlar kaplamış içini Gözlerinden kan damlıyor yaş yerine Sözlerin virgülsüz Üstü açık soba yanan kamyon kasası Sıcaklığında tenin Karlarda sevişmiş at gibi nefsin Gel don nehrinden denizlere soyun Gemilere demirle Sevme kimseyi sevme emirle Çık ıslanmış memelerinle terli ellerinle Ruhundaki asi gerillayla Namlunun ucunda geçen hayatınla Kentime dön... Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Rumuz Bir Dost
Yaşamın camına taş atan Kimliği meçhul gri kişilikler Hedefi vursada canımızın cam kırıkları Panikletmez insancıl duygularımızı Üç can sonsuz meydan İman iman inan yeter Verilmiş sadakaların varmış Taşa kurşuna kalkan Dolgun başak gibi göğüslerin İçindeki anne gözlerine ayna tutuyordu Çingene boyacı parlatmazsam aç kalıcam abi İki çocuk karım yaşlı anama kim bakacak Yolumu kesen bir genç üç gündür yemek yemedim Para verme birlikte yemek yiyelim allah rızası için dedi Sonsuza kadar ölmek isteyen sen ne olur bunları bilsen Vazgeçermiydin kendinden bir dost rumuzuyla yazma istersen Bir dost rumuzuyla yazma istersen 21 03 2007 izmir |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sahurmusun Oruca
Sahurmusun oruca dursak Aşkmısın peşinden koşsak Leylamısın mecnununa yansak Dudakmısın yağmur sansak Gururmusun nefsime ortak Orakmısın tarakmısın saçlarında kaysak Sumusun suçlumusun yıkansak Cephemisin hudutlarında eylemin Katıkmısın ekmekmisin heybemin Yavrumusun baktıkça büyüyebildiğim Senmisin sevgimmisin gözlerinde yüreğimin Uzak kentlerdeki kadınım mısın? sen Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|