![]() |
|
|
#2031 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir gün bana gelip sevmediğini
Güzel günlerin çoktan bittiğini Nasıl söylersin Allah aşkına Bir erkek ağlıyor biten aşkına Hasrete koyduğumuz saatleri Çılgınca seviştiğimiz *******i Unuttun yazık, dön de bak ardına Bir erkek ağlıyor biten aşkına Evlenip de bir yuva kuracaktık Bir ömür boyu mutlu olacaktık Kimsenin sözüne kanmayacaktık Verdiğin sözleri unuttun artık Ayrılmak kolay mı,kalmaz yanına Bir erkek ağlıyor biten aşkına Umudum yıkıldı döndüm şaşkına Bir erkek ağlıyor biten aşkına
|
|
|
|
#2032 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Geçer buralardan bir kar tanesi
Senin rüzgarında, Ağlar doymak bilmeyen bu beden Sana yokluğuna, Vurulur yok olur, Beş para etmez düşler, Çılgın rüyalar. Umurunda olmadığım gelir aklıma Karamsarlık ışığını görürüm az ilerde Elimi uzatırım sen diye Mağmum bir karamsarlık ve Yansıması kocaman bir şua Bir koku alırım senden Ellerine dokunamadım ya Ellerini alırım Saçlarına saramadım ya Sarılırım saçlarına Karamsarlık tekrar bastırır dışarıda yağan kar gibi içime yeter derim feryat ederim her akşamüstü feryadım sanadır be gülüm senden uzak olunca duymazsın bunları biliyorum ama durduramıyorum kendimi kendimi adam yapamıyorum seni düşünmüyorum hep kendim diye kendimi yiyorum sende yaşıyorsun bunu hep unutuyorum
|
|
|
|
#2033 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşları ne olursa olsun; ‘’Bir kere gelinip,bir kere geçilen dünyadan’’ 2003 yaşam çemberine rastlayanların anlatacakları çok şey vardır gelecek kuşaklara…Dünya milenyum çağında olsa bile…
O günleri,yani 2003 mat ve nisan ayını yaşayan çocuklar anı güçlerini muhafaza edemeseler bile;Irak’ta ki olayları biraz büyüklerinden bir masal gibi dinleyecekler... Her türlü tören yasaklansa da;cansız can olmuş yaşıtlarını düşüncelerinde belli etmeden anacaklar… Uzaklardan,çok uzaklaran Irak’a gelen yok edici bir gücün,yok edici bir gücü yok ederken yok olan yaşıtlarını hayallerin de yaşatacaklar…Tıpkı unutamayacakları bir film gibi… Bir film oynadı Uzakta, Çok uzakta… Ekranda bir film oynamakta Bir elma soydum Bunu kendimce oyundan saydım Bir dilim çocuğa, Bir dilim bana… Bir dilim çocuğa, Bir dilim çocuğa… Ben uzanmışken yatakta Uyandım ki sabah olmakta Uzakta Çok uzakta Baktım film hala oynamakta Çocuk ağlamıyor Çocuk elma yememiş Çocuk cansız can olmuş Uzanmış yatıyor toprakta Çocuk Irak’ta Bir film oynadı Uzakta Çok uzakta Çocuklar hala ağlamakta
|
|
|
|
#2034 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çile yolunda bir garip gördüm,
Bana gülden bahset dedi. Kırmızı en sevdiğimdir dedim, O benim kanımdır dedi. Dikenide var unutma dedim, Hırpaniliğim bu yüzden dedi. O suyu çok sever dedim, Gözyaşlarım emrindedir dedi. Onu herkes kokluyor dedim, Yalnızlığım bundandır dedi. Sonu yok, gel vazgeç dedim, Ferhat sabret, dayan dedi. Peki derviş sen kimsin dedim, Aşk bahçesinin bülbülüyüm dedi.
|
|
|
|
#2035 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir garip duygu bu pişmanlık.
Anlat desen anlatamazsın derdini, İçini dökemezsin sevdiğine. İçine atarsın,kaybolduğunu sanırsın pişmanlıklarının, Ama yanılırsın. Her şeyin güzel gittiği sırada çalar kapını. Utanırsın yaptıklarından. Sevdiğini düşünürken gelir mesajı, Geçmişini anlatır,pişmanlıklarını. Önce sevdiğin gider, Sonra sonra ruhu. Anlarsın belki doğruyu, Anlarsın belki yaptığın hataları, Yalnızlığınla başbaşa kaldığında. İstedim ki sevdiğim üzülmesin, Kalbi kırılmasın. İstemeyerek en çok onu üzdüm, En çok onun kalbini kırdım. Ama şimdi anladım; Artık ne eski ben varım, Nede eski sevdiğim. Dedim ya bir garip duygu bu pişmanlık. Ben kayboldum geçmişimde, Ben kayboldum,kaybolan sevgimde. Pişmanım şimdi geçmişimden. Pişmanım şimdi sensizliğimden. Mavi artık gökyüzü. Adını okuyamıyorum artık yeşilde, Sesini duyamıyorum artık bana her seslenende. Umudu göremiyorum kalbimde, Ruhunu duyamıyorum kaybolan benliğimde. Pişmanım şimdi bir hata uğruna, Kaybolan her bir şiirde ve mektupta. Bir gün unuturum belki pişmanlığımı, Ama bir hiç uğruna kaybettiğim seni asla...
|
|
|
|
#2036 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gün biterde karanlık çökünce hana
başlarmış ağlamaya bir garip hancı halini bir soran gören olmazsa başlamış ağlamaya bir garip hancı Umutla çıkmıştı bu uzun yola Yürüdükçe dermansız vermişti mola Bir gün gelip düştüğünde bu küçük hana başlamış ağlamaya bir garip hancı Karanfiller gibi bir yari varmış her zaman onu öpüp koklarmış Gün gelip gurbet bağrını yakmış başlamış ağlamaya bir garip hancı Son sigarasını koyduğunda kora Çektiği her nefes olurmuş dost ona Gurubun rengi vurduğunda cama başlamış ağlamaya bir garip hancı Yaz bitipte sonbahar başladığında Yapraklar sararıp savrulduğunda Arabalar bir bir yol aldığında Başlamış ağlamaya bir garip hancı Uzak diyarlardan bir mektup gelir Uzatır postacı zarfı verir yazar ki mektupta yar size ömür başlamış ağlamaya bir garip hancı Günler geçer odasında çeker bin elem doktorlar söyler olmuşsun verem Söylenir kendine ben şimdi neyleyim başlamış ağlamaya bir garip hancı Anlamış artık son duraktadır Yanında sadece duvarlar vardır Dışarıda mevsim kış her taraf kardır başlamış ağlamaya bir garip hancı Kahve gözlerini usulca kapatmış Bedenine derin bir ağrı saplanmış elleri güçsüz bir çare kalmış başlamış ağlamaya bir garip hancı.
|
|
|
|
#2037 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kalbini dinledim.
Yumdum gözlerimi,seni hayal ettim. Ruhumdaki yanlış notaları düşündüm. Çalmayı denedim ama bir şeyler eksik. Yanlış kişiyi mi sevdim yoksa. Bana biri güzelliği öğretiyorsa, Bakışlarıyla şiir yazdırıyorsa ve Ruhu ruhumu okşuyorsa yanılmak mı bu? Belki kaçmaktan,utanmaktan bıkacağım, Belki sıkılıp çaresizce ağlayacağım. Ama seni sevmekten yorulmayacağım. Belki bitecek,belki de bitti. Ama kalbim hala ağlıyor. Sana yazmak istiyorum şiirimi, Sana dökmek istiyorum içimi. İlk defa bir kız için gözlerim doluyor, Kalbim sıkışıyor,ruhum buruluyor. Belki durup,düşünüp,dinleneceğim. Belki hissedemediğim müzikleri duyacağım. Belki de anlayamadığım yeşil bakışları anlayacağım. Ama şiirlerimi hep sana yazacağım. Ruhumu hep ruhunda hissedeceğim. Düşün ki;dünya durdu, Zaman akmıyor ve artık kalbim senin için atmıyor. İşte o zaman uyanacağım ve durulacağım. Sana sayısız teşekkürlerimi sunacağım. Ve seni kalbimin diğer tarafına, Unutulmayanların yanına atacağım...
|
|
|
|
#2038 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bunca yıldır düşmüşüm bir umudun peşine,
Anlayamadığım yolları ezip ezip geçmişim. Bıçak darbesi almışım dost bildiklerimden, Yıkılmışım ama asla eğilmemişim. Şimdi yıllara baktığımda tek gördüğüm, Karmakarışık ve çözülmez kördüğüm. Uğruna hergün bin defa öldüğüm, Dostlardan umudumu kesmişim. Dostluk hep yalan ve riya'ya kalmış, Herkes menfaat denizine dalmış, Bu dünyaya hiç gelmemek varmış, Bir Berrak Umman sevdasına ömrümü harcamışım. 29.12.2001 Saat:20.30
|
|
|
|
#2039 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu kadar yürekten çağırma beni
Bir gece ansızın gelebilirim Beni bekliyorsan, uyumamışsan Sevinçten kapında ölebilirim Belki de hayata yeni başlarım İçimde küllenen kor alevlenir Bakarsın hiç gitmem kölen olurum Belki de seversin beni kim bilir Kal dersen, dağlarca severim seni Bir deniz olurum ayaklarında Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz Kalbim duruverir dudaklarında. Ya da unuturum kim olduğumu Hatırlamam belki adımı bile Belki de çıldırır, deli olurum Sana kavuşmanın heyecanıyla Aşk bu, bilinir mi nereye varır Ne durdurur özleyeni, seveni Bakarsın ansızın gelebilirim Bu kadar yürekten çağırma beni.
|
|
|
|
#2040 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşündün mü? Hiç
Bir gece vakti Uykusuz kalmanın Ne demek olduğunu veya Uykusuzluğu Ben he gece yaşarım Ben her gece düşünürüm Uykumu kaçıran şeyi ararım Geceden sabaha kadar. Sonunda bulurum Neyin beni uyutmadığını Ve o duygunun ne demek olduğunu Söylüyorum bak Beni uyutmayan iki şeydir sadece 1:Gözlerindir. 2:Sevdandır. Ben sabaha kadar gözlerini düşünür Sevdanla kendimi avutur olurum…
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 22 (0 üye ve 22 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|