![]() |
|
|
#2181 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tafralar içinde gezip tozarken
Yaralı kalbimi anlayamazsın Manalı manalı bakıp yüzüme Çektiğim acıyı anlayamazsın Gözlerin gülse de yüreğin ağlar Kırılan o kalbi sevenler anlar Sanma ki dünyada geçmez zamanlar Hatadır bizdeki oldu olanlar Bir tanem . Oturup beylerle alem edensin Damla gözyaşımı silen hep sensin Yaralı kalbimi yıkıp gidensin Yalanla dolanla aldatan sensin Ölümsüz aşkları vaad ettim sana Bir gece kapımı çalmadın bile Zevki alemlere daldın sen yine Çektiğim acıyı duymadın bile Yanan o ateşi sönmezimi sandın Aldanıp kalbimi kırmaz mı sandın Yıksam da dünyayı kaçmazımı sandın Verilen sözlere kendin aldandın Bir tanem .. Bırakıp gittiğim o günden beri Sevgiyi unutup oldum serseri Aşkının kalbimden silinmez yeri Sözlerinle olsun incitme beni BİR TANEM.................!
|
|
|
|
#2182 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevgilim, ağlama ne olursun
ağladıkça göz yasların, bizi anlatıyor. senin için yaptıklarıma doyamam ki güzelim yazdığım şiirler, senin içindir sevgilim yalnızım buralarda, ne olur kurtar beni tenhalar bitmiyor, kadehlerin arkası gelmiyor, sensizlik acısı bu dinmiyor. seni seviyorum bir tanem senle beraber olmak , bana güç veriyor. senle beraberken mutlu bir aşk ama hayat hüzündü yoruldum sensiz gecen gün ve *******e ben burdayım bekliyorum
|
|
|
|
#2183 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir sevda türküsü çalar plaklar
Al *******i gözlerimden Gözlerini ver bana Al sevdaları yüreğimden Yüreğini ver bana Al buzulları gönlümden Erit sımsıcak ateşinde Çöz parangaları ellerimden. Bir tatlı gülümsemen yeterdi bana Bahar çiçekleri açıldı bir tanem Bahar çiçekleri Hadi tut ellerimi bırakma beni. İnat olsun mavilere yeşiller güzel Yüreğim denizlerde kaldı şimdi ağlar Sevgim uçurtmalarda bir kuş Uçar gider kara sevdalar Sen Güneş'in şığını görmedin Sevmedin bulutları hiç Ben ellerinin sıcaklığına hasrettim Durur düşünür ağlardım her gün. Bir tatlı gülümsemen yeterdi bana Bahar çiçekleri açıldı bir tanem Bahar çiçekleri Hadi tut ellerimi bırakma beni. Sevda türküleri yüreğini yakmadı Yağmurlar yağmadı saçlarına Sen bulutları sevmedin hiç Saymadın yıldızları gökyüzünde Gece karanlığında gizli gizli ağlamadın Sessiz yatağında Gözyaşların içine akmadı Göstermedin kimselere. Bir tatlı gülümsemen yeterdi bana Bahar çiçekleri açıldı birtanem Bahar çiçekleri Hadi tut ellerimi bırakma beni. Papatyalardan taç yaptın mı başına Fal tuttun mu hiç yıldızlara Uğur böceklerini ellerine alıp Uçurdun mu baharda Bir deniz kenarında Taş attın mı dalgalara Sevdalar acılar çekti mi yüreğin Durup düşünüp ağladın mı uzun uzun. Bir tatlı gülümsemen yeterdi bana Bahar çiçekleri açıldı bir tanem Bahar çiçekleri Hadi tut ellerimi bırakma beni. Sen hayata umutla sevgiyle bakışım Aşım ekmeğim sevdam gözyaşım Anam babam dostum kardaşım Sevgimin beşiği hayat arkadaşım Dünya'da çiçeğim ağacım dalım Adım Arif ocakbeyi ben bir beyim, Senin sevginle yaşar senin sevginle ölürüm Sen hayat menbaımsın seninle varım. Bir tatlı gülümsemen yeterdi bana Bahar çiçekleri açıldı bir tanem Bahar çiçekleri Hadi tut ellerimi bırakma beni.
|
|
|
|
#2184 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bir tek sözün bağlar beni sana
gel demen yeterli bana öl desen ölecek kadar aşığım sana. bir tek bakışın alıyor beni benden başka başka diyarlara götürüyor gittiğim heryer buram buram aşk kokuyor. ben bu kadar aşıkken bir tek hayelimdesin ya sen işte bu yüzden ölmekteyim ben.
|
|
|
|
#2185 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir tek kırmızı gül.
Rengi kan, Kokusu can, Yaprakları aşk, Dikenleri ihanet. Bu sana sunduğum tek hediye. Sakla benim için ölesiye. Yıllar sonra ben olmasam da Soldurma. Çünkü o sevgim. Çünkü o sensin.
|
|
|
|
#2186 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Her mevsimin acısı farklıymış
gitti gidecek derken yar ölüm bizim için pusuya yatmış... 4 kıta 1 mızrak yar ölümüm kollarında olacak hasretim derken gözlerine bir kıvılcımda yanacak şu kalbim.
|
|
|
|
#2187 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bom boş yollarım var,
Nereye gittiğimi bilmeden ilerlediğim. Geçmeyen saatlerim var, Sana ve geleceğimize duran. *******i yıldızlarım, Sabahları ise güneşim var, Bir tek sen yoksun kalbim, Bir tek sen... Feryadlarım var maviliklere uzanan, Şiirlerim şarkılarım var seni anlatan, sana ağlatan. Kabuslarım var beni korkutan ve Allah'a yalvartan, Bir tek sen yoksun Lavinyam... Zorluklarım var aşamadığım, Tek başıma yaşayamadığım. Artılar ve eksilerim var, Sorunlarım ve eksik rüyalarım, Yine de sevdiğim gözyaşlarım, sıcacık duygularım, Öpmeye doyamadığım resimlerim var. Bir tek sen yoksun kalbim, her şeyim, Bir tek, sen...
|
|
|
|
#2188 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarım kalmaktan yoruldum artık...
Seni çağırıyorum... Bu kez son gelişin olsun... Senden sonra yaşadıklarımın adı yok! Nerede biraz mutluluk,birazcık heyecan, Bir günlük de olsa aşk Ben oradayım... Ne yapıyorsun diye sorma saçma sapan şeyler... Aynı sonların başına dönüp ve tekrer aynı sonları yaşıyorum... Sensizlik Bana zarar verdi Parçalara ayrıldım... Her bir parçam ayrı bir kimlikte... Her birinde başka acı. Ne arıyorsun diye sorarsan eğer? Sende yitirdiğim duygularımı yeniden kazanmaya çalışıyorum. Ama olmuyor... Hangisini kimde arayacağımı şaşırdım Kimi zaman onlara da kapıldım... Ben yine sana döndüm... Yaşadığım duygu karmaşasının sebebi sensin..! Senin bitmek bilmez beni terk edişlerin! Hepsinde seni aradım bir ihtimalle. Hiç biri sen değildi Ben yine yalnızım Hadi gel artık... Döktüm içimim sana... Tut ellerimden Çevir beni bu bilmediğim yollardan Yabancı insanlardan, çek al..! Bende son kalanımı Aşkı,heyecanı,tutkuyu, Özlemeyi,kavuşmayı,ayrılığı Bir tek sen yaşat bana. Senden gerisi yabancı gelir bana.
|
|
|
|
#2189 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Üzülmek isterse insan
Bahanesi çoktur, inan Bir tek sen mi kaldın canan Aşkın ateşiyle yanan Bir hüzündür, gelir geçer Belki biraz yakar geçer İnan, göz yaşına değmez Bir gün olur, bu da geçer Sevmeyi dilerse insan Seveceği çoktur, inan Bir tek sen mi kaldın canan Sevda ateşiyle yanan Bir hüzündür, gelir geçer Belki biraz yakar geçer İnan, göz yaşına değmez Bir gün olur, bu da geçer Gülmeyi dilerse insan Güldürecek çoktur, inan Bir tek biz mi kaldık canan Hasret ateşiyle yanan Bir hüzündür, gelir geçer Belki biraz yakar geçer İnan, göz yaşına değmez Bir gün olur, bu da geçer....
|
|
|
|
#2190 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayat bir televole masalı değildir kızım!
Sakın aldatmasın seni Seda'nın Güllü'nün o hoş kahkahaları Ebru'ların Çağla'ların Demet'lerin O sabun köpüğü muhteşem aşkları (!) Ben ne dev yalnızlıklar bilirim Ben ne ayrılıklar ben ne hıçkırıklar Kim bilir Nasıl ıslaktır *******i onların yastıkları... Hayat Mehmet Ali'nin çiftliği değildir kızım! Öyle hep yüzüne gülmez bu çarkıfelek Feleğin çarkına düşünce anlarsın Aslanın neresinde ekmek. Hayat bir Tarkan şarkısı değildir kızım Öyle hüp diye içine almaz seni hiçbir sevgili ve hiç kimse kuş sütüyle beslemez seni Güzelliğin solunca anlarsın Aynalarda bile zor bulursun kendini. Hayat ne Aydın'ın 'Aydın Havası' Ne Fatih'in 'o kıskıvrak yılan dansı! ' Ne bir Gülben Ne de Bir Hülya kavgası Hayat seni kaybettiğim günden beri İçimde bir kurşun yarası. Hayat bir peri masalı değildir kızım! Öyle evinin önünde Beklemez seni beyaz atlı prensler Bak Beyaz'ın bile simsiyah oldu hayalleri çoktan Ve Okan yaralı bir kuştur artık Hergün kendini gagalamaktan Ve sanat adına Arto'yu Hande'yi Sevda'yı zagalamaktan Hayat bir tatil köyü değildir kızım! Bir o yana bir bu yana sallamaz seni Bir düşün Yıkılan yuvaları O kırık hayatları Yarınsız çocukları Bir düşün O arka sokakları Sahipsiz çığlıkları Çaresiz anaları - babaları... Hadi olacaksan Gel doktor ol öğretmen ol alim ol Kırılmış kanadım, kolum, elim ol Umudum ol güneşim ol ateşim ol Seni de sarsın mutluluğun O sımsıcak kolları Ve senide yutmadan Reyting canavarının o sahte yıldızları! ... Unutma sakın unutma kızım! Onların Hazin bir romandır Özendiğin bütün hayatları...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 19 (0 üye ve 19 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|