![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8794
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşünce
Baktim ufuk kara, firtina deli Aklima ölümüm geldi nedense, Koptu canevimde nedamet teli Sevilmek olmuyor nasip herkese. Aklima ölümüm geldi nedense, Vurdukça camlara sessizce yagmur. Bir hayal seni de sevdim ben, dese Kucaklar ruhumu belki de huzur. Koptu canevimde nedamet teli Yazik ki hayatin mahkumuyum ben. Isterdim boynuma sarilsin eli Karanlik dolmazdi içime birden. Sevilmek olmuyor nasip herkese, Ölmek de insanin elinde degil. Hayat bir cendere bana nedense Gözlerim islak, elimde mendil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşünceler Ardından
Ömrümüz uzanır yıllar boyunca Teselli bekleriz her fani günden. Ümitler peşinde koşarız... Neden? Neşeyi ararız acı duyunca. Ufuklar ardına giden yol uzun Sonsuza hasretiz öyleyse niçin? Takılıp ardına bir pembe hiç’in Tutmuşuz yolunu hep ruhumuzun. Günler gelir, geçer, yillar tükenir. Huzuru arariz pembe şafakta, Gönlümüz takilir, kalir uzakta. Beyhude bekleriz dogmaz o fecir. Emelden beklenen sükun yalandir. Mutluluk faniye çocuk rüyasi. Öpelim huzuru, atalim yaşi, Insana teselli; elde kalandir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonsuz zannetmiştim her geçen ân-i
Ufukta güneşler sönmeden evvel. Düşünmek iyi şey, yaşamak güzel Nafile aradim her kaybolani. Yaşanan yillarin annesi kimdir, Kimler eritiyor yillari böyle? Varlik ile yokluk vermiş el-ele Nereye çekiyor günleri bir bir? Görülen her rüya olmasin yarim Günleri bogmasin içinde gece. Niçin seviyoruz bilmem delice Bu aşkin manasi nedir ey Tanrim? Hürriyet kapanmiş benim içime Bense hürriyetin elinde esir. Istirap neşeden daha cihangir Girmez mi bu dünya başka biçime? Sonsuzluk agliyor tükendim diye, Her yolun sonunda bir kalin duvar. Ardinda bilinmez, bilinmez ne var Huzuru aramak öyleyse niye? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir çocuğun tertemiz gülüşüydü sevdamız
Öylesine katıksız Ve uzaktı kirlenmiş sözlerden Yıldızlar tanıktı yangınlarıma Şahidimdi *******, sana yazıldım Seni sevdim en imkansız zamanlarımda Oysa bana yasaktı türkü gözlerin Alıştığımdın ve yoktun *******imde Çocuk yüreğimi ezip de gittin Bir mavi sevdayı sen bitirdin yar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben hiç gitmedim
Sen gönderdin beni suskunluğunla Farketmedin, oysa en uzak şehirde bile Yüzüme vuruyordu nefesin Ben hiç gitmedim Belki bu yüzden sakladın kal demelerini Farketmedin, bir sabah kaç ayrı yerde girdim Kokundan bir parçaya, sarıldım, sarmalandım Sormadın bir kere üşüdüm mü hiç Sustum, yağmalandım Herşeyden vazgeçebildim, Varlığından hariç Ben hiç gitmedim Sen çektin şehri üstümden Mecbur bıraktın beni Düşen yaprakları izledim Su birikintilerini sevdim Duran otobüslere bindim Ben hiç gitmedim Farketmedin, hep sen ***ürdün beni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir aksam üstü,
gözlerim dalıp gitmis uzaklara orada seni görüyorum.. ne güzelsin, ne kadar tatlısın Seni izlemeye doyamıyorum elimi uzatsam tutacak kadar yakınsın bana oysa sen bir hayelsin biliyorum.. Nereden düstün Aklıma bilmem Hüznün sırasımıydı , Kalkıp bir sigara yakıyorum Radyoyu acıyorum Lanet olsun diyorum En sevdiğim sarkı AĞLIYORUM olsun Nasılsa görmüyorsun ağladığımı gözlerimden düsen iki damla yas yüregimde incecik bir sızı Anılar terk eder yavas yavas.......... Bense Seni Düsünüyorum.............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() neden mi sen??
sende buldum sevginin güzelliğini, sende gördüm hayatın yaşamaya değer olduğunu.. neden mi sen? sen değiştirdin dünyaya bakışımı, sen değiştirdin yaşama bakışımı, neden mi sen? içimdeki yaşanacak duyguları, seninle tanıdım, seninle,kendimi sevdim,hayatı sevdim, neden mi sen? dostum olan *******i.. seninle unuttum, beklediğim doğacak güneşi seninle gördüm.. neden mi sen? yalnızlıklarla paylaştığım hayalini, seni sevdiğimi anlayınca özlediğim oldun.. neden mi sen? şimdi seninle yatıp kalkıyorsam seninle gülüp,hayatı seviyorsam.. işte o zaman sorma bana.. ''NEDEN BEN'' diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Edirnem
İçimin sızısı fakir Edirnem Yoksulluk içinde şiir Edirnem; Babam, kızkardeşim, torunum Annem. Bir güvercin olsam kanadı kırık Doldursam çilemi kubbelerinde camilerinin Bu kadar yakmazdı beni ayrılık. Tabyanda vurulmuş şehit gibiyim, Kırılmış bir dal'ım bahçelerinde, Bir mezar taşında beyit gibiyim. Bahardır Edirne, Anlı Edirne! Yırtıklar içinde şanlı Edirne! Ben senin aşkınla geldim cihana, Bu gönül vurulmuş bir kere sana. Dönemez geriye yollar kapanmış. Ne çıkar inlesem de inim inim, Ümidim, sevgilim, gayemsin benim Varlığım sevginle tutuşup yanmış Nerdesin ey ecel, nerdesin ölüm Beni siz kurtarın son ayrılıktan, İşte budur arzum niyazım Hak'tan. Bu bir ölüm değil bir ayrılıktır Sevginle erimek bahtiyarlıktır. Not: ikinci dünya savaşı içindeyiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Garip Kuşlar
Daglara hüzün çöker, Gökyüzünden yaş döker, Gurbet diye dem çeker Garip akşam kuşlari. Silayi hatirlatir Insana satir satir, Gurbeti de aglatir Garip akşam kuşlari. Sanki gönül yarasi, Bilmez derdin çaresi, Gurbetin avaresi Garip akşam kuşlari. Neş'e sevinç zevk yalan Aglar gurbette olan Gurbeti gurbet yapan Garip akşam kuşlari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçim Derdi
Senin için gittigim diyar diyar Ey yar...! Kamyonun güvertesinde Üçüncü mevki kompartumanda. Senin için. Senin yüzünden Pantolonum ütüsüz, Boyasiz ayakkabim, Traş olamadigim haftalarca Senin yüzünden. Yabanci sokaklarda dolaştigim öksüz, Otellerin binbir kişiye kucak açmiş Yataklarinda yattigim, Gurbet pazarlarinda, Sevincimi, derdimi bedava sattigim. Aşina bana artik her istasyon, Sicacik yuvamdir artik Üçüncü mevki her vagon. Mecnun ettin beni saldin çöllere Muhacir kuş misali Düşürdün yabanci ellere. Yetişir sürükledigin vagon, vagon Bu yollar bitsin, bitsin artik, Bu yollar olsun SON |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|