![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4279
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Acımak sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür. Hoşgörü sevgi değildir, istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır. Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır…
Bir mültecının vatanı. Bir tutsagın özgürlüğü gibi sende hep hasreti yaşıyor olsamda razıyım !!! Yeterkı sen benı sürgün etme Yüreğinden … Kafanı boşalt ki yeniden doldurabilesin, su nasıl bulunduğu bardağın şeklini alırsa sevgi de senin kalbinin şeklini alır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2008 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara! Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2007 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ruhu Ask Ve Muhabbet Muhruyle Damgali, Kalbi Kutsi Dava Ile Sevdali, Sinesi Heyecan, Cosku Tufani Ve Sukur Notalari Ile Orulmus Guzel Insan, Kandilin Mubarek Olsun.
Size Karanfilin Sadakatini, Sumbulun Bagliligini, Meneksenin Tevazusunu, Lalenin Gururunu, Leylegin Saadetini Versek Bizede Dua Edermisiniz. Kandiliniz Mubarek Olsun. Gul Bahcesine Girenler Gul Olmasalar Da Gul Kokarlar. Kainatin En Guzel Gulunun Kokusunun Uzerinizde Olmasi Temennisiyle. Kardesligin Daimi Oldugu, Sevgilerin Birlestigi, Dostluklarin Bitmedigi Yinede Mutlu, Umutlu Sevgi Dolu, Rahmetlerin Yagmur Gibi Yagdigi Nice Kandillere. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yakinlik Ne Mekanda Ne Zamandadir. Sadece Eller Yukari Kalktiginda Aklina Gelenler Yakin Olduklarindir. Kandiliniz Mubarek Olsun.
Her Tomurcuk Yeni Bir Gulun, Her Gul Yeni Bir Baharin, Her Kandil Yeni Rahmetlerin Habercisidir. Rahmet Ve Magrifet Dolu Kandil Gecirmenizi Dileriz. Yagmurun Topraga Hayat Verdigi Gibi Dualarinda Hayat Bulacagi Bu Gecede Dua Bahcesinde Yeseren Fidan Olmak Dilegiyle Kandiliniz Mubarek Olsun. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Damla Umut Serpilsin Yuregine Bir Tatli Mutluluk Dolsun Gozlerine Bin Bir Hayallerin Gercekleri Bulsun Dualarin Kabul Osun.
Bir Kandil Gulu Savur Sevdiklerine, Size Onlardan Gulucukler Getirsin Oyle Icten Oyle Samimi Ol Ki Goz Yaslarini Bile Tebessume Cevirsin. Kandilin Mubarek Olsun… Mubarek Kandilin Turk Ve Islam Alemine Hayirlar Getirmesini Dilerim… |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Atalararimiz zamaninda Orta Asya’dan çikip da ters yöne gitselerdi, simdi Japon olurduk…
Ask bir pencere gibidir. fazla açarsan havani alirsin… Kaynanami kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur… Ask sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir… Offff… Çok sikildim bu hayatin ikinci kanali yok mu? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Haritaya bakıyorum izin yok,
Kitaplara bakıyorum yüzün yok, Sözlüklere bakıyorum ismin yok, Birde dönüp kendime bakıyorum, Senin benden başka adresin yok. Yanlızlıksa eğer seni korkutan korkma! ben yanındayım, Yok eğer yanlız kalmaksa istediğin kork! Çünkü seni bensiz bırakmıyacağım. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan,
Mavi denize dalardım geriye bakmadan, Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni, Ta ki beni sende bulana kadar. Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman. Seni düşünür ,seni özlerim, Sevgilerin özlemlerin derinliğinde , Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla, Bir sonbahar serinliğinde. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki damla gözyaşı düştü gülüme, sonra kurudu tuzu kaldı geriye,
Denizleri aşıp aşkıma yol aldı bir umutla yeşerip tekrar açacak diye. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, Ve sevgiline hasret kaldığın kadar yakınsın. Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın, Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.. Yeşile inat ağaç hala yeşermekte, Geceye inat gün hala ağarmakta, Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ağlasam çizgi çizgi,
Gözyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem, Zamansız, dünsüz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor hüzünlerim, Seni seviyorum… Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan; Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA ! Bu gece seni düşüneceğim; Ne kadar uzakta olursan ol, Sevgimi avuçlarıma alıp yıldızlara üfleteceğim , Gecenin rengine kucağındır diyerek düşlere dalacağım.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|