![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Sonrası Özlem
Ah o içselliğinin dehlizleri, Korkusuz ve ışıksız yürümeleri Akrep yuvaları üstünde. Yaprak dökümlerinin kanayan bakışı Susuz ve kuru dalları yüreğinin Gel gitlerin kıyıyı öptüğü yerdesin. Cehennem ateşlerini söndüren Bir damlasın haykırmalarında. Bir solukta çek dünyayı içine Mavileşsin vadin, Özlemin aşk olsun atiye. Dur,atfetmelerdir harlatan O sönmez deneni Bak,mavinin çağrısı gülümsemekte Yeşilin kokusu sarmada yolunu Yürü,gül bahçene bahar gelmekte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Söylenmez Yaşanır
yaprakları dökülüyor ağaçların, üşüyorum... duygularım karanlık, duygularım sensiz! eski coşkum yok! cansız kalp atışlarım, sönüyorum... bir volkan gibi... haykırıyorum, sesi çıkmıyor yüreğimin, bekliyorum... ümitsizce doğacak yeni güneşi, belki, yankılanacak bir telefon sesini... yalan olsa gerek! bir hayal diye düşünüyorum, yaşadığım bu düş perdesini... son sigaramı da yakıyorum, boş kalan pakete bakarak kendimce iç geçiriyorum olmasaydı böyle! bitmeseydi böyle! şimdi nerelerdeyim. defalarca okuyorum yazdıklarımı, yüreğim söylüyor yazacaklarımı seni anlatamıyorum bir türlü, anlatılamıyorsun... sığmıyorsun sayfalara, yüreğime de sığmadığın gibi taşıyorsun... seninle başlıyorum her yeni güne, seninle noktalıyorum. ******* tat vermiyor eskisi gibi ah o *******! kahır dolu, üzerime üzerime geliyor, boğuluyorum... ve sabahlara kayboluyorum, derinden sensizliğimde... gözlerimi açtığımda yine aynı sahneler sen yoksun! Ben yerli yerimde... Olmasaydı böyle! Bitmeseydi böyle! Ben şimdi; güneşin gülen yüzüne aldanıp, çiçeğini erken açan sabah seherinde,kırağı düşünce don vurup yanan ağaçlar misali gönlümle iç içe yaşamaya çalışıyorum. inandıramıyorsam kimseyi,yaşamak bunun neresin de? bir yalansa yaşanılan, gerçek neresin de? her aşk sonunda biter, doğru... ki çoğu yaşanmamıştır zaten, aşk değildir, yaşanıldığı sanılan... ah ah olmasaydı böyle! Bitmeseydi böyle! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Sözcükleri Ve Bilebilmek Sevdiğini
Önce bilmek mi ne istediğini, Yoksa bilmeden istemek mi önce.. Ne derler bilirsin aşk uğruna.. Hep aynıdır... Burkan yürekleri, İnciten bazen, Maziye ışınlayan bilinmez sistemiyle.. Ve duraklatan.. Ve duraksayan çoğu zaman... Karışık cümlelerin karışık dizeleri, Bizi bizden uçuran aşk sözcükleri.. Önce bilmek mi ne sevdiğini, Yahut bilmeden sevmek mi önce.. Ne derler aşk inadına bilirsin.. Hep eşittir.. Çekilen ayrılık komalarının, Söylenen ayrılık türkülerinin, İçilen, sevgilinin gitmesine isyan, içkilerin tesiriyle, Söylenen anlık sözlerdir.. Karışık cümlelerin sarhoş dizeleri, Bizi farklı anlatan bazen,aşk sözcükleri.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Tende Kaldı
Bu aşk hepimizde var olan aşktı. Ben, aşkımızı ayrıntılı sanmışım. Ayrılınca anladım ki; Ayrıntılara çok takılı kalmışım. Ne sen kaybettin, ne ben kazandım Ruh havuzuna soğuk dereler aktıktan sonra Ayrıntılar tende unutulmazlığa miras kaldı Artık, Sen sevginin sözünü edenlerden Ben sevginin özünü sevenlerden Ve biz, aşkı hiç edenlerden olduk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hikayesi
Başımdan bir kova sevda döküldü Islanmadım, üşümedim, yandım oy! İplik iplik damarlarım söküldü Kurşun yemiş güvercine döndüm oy! Yağmur yorgan oldu, döşek kar bana Anladım ki kendi gönlüm dar bana Alev dolu bardakları yâr bana Sunuverdi içtim içtim kandım oy! Sevgi ektim, naz biçmeye çalıştım Ne zamana, ne kendime alıştım Kırk senede yedi hasret bölüştüm Yedi dünya bana düştü sandım oy! Gönül şahinimi yordum gerçeğe Sonsuzda yüzümü sürdüm gerçeğe Teselliden kanat kırdım gerçeğe Tecellinin sinesine kondum oy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hissetmektir
Bir gül düşün bülbülünden ayrı Issız çölün ortasında Yalnız,ürkek,hasret kokan yapraklarıyla Peki ya bülbülün halinden kim bile Mahsun bir o kadar da çaresiz bülbül Yakıcı güneşin altında serinliğine ihtiyaç duyduğu gülü Gönlündeki sevdalısını araken O nur sesiyle yaktığı ağıtları düşün Ve devam et Bir seni bir beni düşün Ben çöl ortasındaki ürkek gül Sen bana ağıt yakan sevdalı bülbül Kavuşmak isteyip de kavuşamayan Sarılmak isteyip de dokunamayan Birer ateş Ateş çünkü bir ilkle başlayıp da Tüm arzu ve isteklerine sahip olan insana yanış belki de İki kalbin bir anda aldığı elektriklenme sonucu ortaya çıkan ateş Bak yüreğimin ateşi ara beni Bul Sandığın kadar uzakta değil Tahmin edemediğin kadar yakınındayım Duymaya çalışma beni sesimi duyamazsın Dokunmaya çalışma göremezsin Yalnızca hissetmeye çalış Gözlerime bak Gözlerimdeki o manayı isteğimi, arzumu ama çaresizliğimi de Engelini aşarak görmeye çalış Tam anlayamadıysan elimi tut Utanma inan karşılığını göreceksin Eğer o sıcaklığı tüm bedeninde hissedersen Beni kalp ve beyin bileşiminde hissettiğinde Hiç düşünme bulmaya çalıştığın benim O hissettiğin benim Beni o anda sar ve bir daha bırakma olur mu Beni kucakla ama yalandan yoksun kucağınla Beni sev hilesiz yüreğinde Gözlerime dal dalgasız bakışlarınla Gülümse ama amacına ulaşmak isteyen bir erkek gibi değil İnan bana bir tanem senin doğruluğun Benim sana her şeyimi vaad edişim olur Bana bir papatyayla yürüyüşün benim sana kucak dolusu gülle Engelli yollardan koşuşum olur Bak gör o zaman bu aşk nelere kadir olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk İçin Ölmek
Gecenin karanlığında savrulmuşum Sensizlik,namludan çıkmış kurşun Gelip vücuduma saplanan Her şeye rağmen sevmek Sevdiğin için ölmek Güneşi tutmak her zaman İçini ısıtanı kaybetmemektir aşk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk İnsana Kanatlar Verir
Aşk insana kanatlar verir Yürek gideceği yeri bilir Mutluluk keşfedilmeyi bekleyen bir ülkedir Umutsuzluk o ülkede yitik bir şehir Aşk insana kanatlar verir Güçlü, dingin, coşkun kanatlar Ölümsüzlük şehrinden hayat seslenir: Ölüm geçilirse bir aşkla geçilir. 17 Kasım 2000, Hucknall-Nottinghamshire, İngiltere |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk İse Donuk
Aşk donuklaşmış, Pencereler yağmura hapsolmuş, Uzaklardaki sesin, ya da yanıbaşımdaki sesin Yağmuru bölüyor, Belki beni çağırıyor, belki katı ruhumu, Sarhoşluk bu olsa gerek, Ya da okyanusun bibi gibi birşey, Tek fark aşk donuklaşmış.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Kanadı Gözlerinde
Aşk kanadı gözlerinde Tomurcuk tomurcuk düştü eylüllerime Ah neylesin bu can!!! Gözleri güllü İçi hüzünlü Dudaklarımda yaktığım türküler Sevdaya çekilen kınalar misali konfetilerde Kurşunlara gelesi... Nurhak’ta Sinanım Şarkışla’da Deniz Düşer halkın sevdası gün be gün Kalışlardasın ayrılık makamında Benim silahım kelimeler Kalkanım Şiir... Domdoma boğsalar yıkılmam Almaz ki toprak beni koynuna Irağında oynak gövdeli sazıyla Dağa sevda dokuyan ozanın Ulaşmazmı sesi peştemal takılıya Yanmazmı içi gözleri güllünün Geciken trenemi salsın dizginlerini Sarı gelinmi olsun Erzurum çarşı pazarda Yıksın diyorsun muhacir yüreğini Salsın kahpe akşamlarını Yağmur tutkunu saçlarına Baktım da Mardin kapı bile ağlamaklı Gezmiyor gazeller dağlarında urfanın Ne fırat eski fırat Ne yassah beyimci Zap suyu... Ne Che atacak beresini Ne de Nazım silecek Verasını Bilmek istersen yüreğim Gün bugün.... Cümbür cemaat izindeyiz Maskeli balonun... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|