![]() |
![]() |
#231 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana 'Ondan' Bahsedeyim!
İçinde yaşamasam da, yaşatıyorum içimde /diyor/ Yoksa nefes alamazmış... ____________________________Ben 'ondan' bahsedeyim, ____________________________Sen ne anlarsan anla! Çağrışımları Çalakalem karalamış Aklına gelenleri... Gelseydi, halimi görseydi /diyor/ Onun yalancısıyım! Gülmesinde yabancılık. Sanki hiç yaşamıyor. Yaşayamıyor belki. Durmadan seslendiği Birisi var gibiydi Ve bir zaman dilimiydi teselliyi barındıran, ayrılamadığı... ____________________________Ben 'ondan' bahsedeyim, ____________________________Sen ne anlarsan anla! Kimi zaman Unutmak için Yapmadığı - denemediği kalmazdı. Kendi haline gülmesi Bambaşka bir acıydı! ____________________________Ben 'ondan' bahsedeyim, ____________________________Sen ne anlarsan anla! Çok bekledim, acele ettim dedi en son Keşke çok beklemese ve acele etmeseymiş! Dedim ki, Bildiğin gibi davran Silmeye sakın kalkma Hele unutmaya,, hiç davranma. Derdi unutmak değilmiş; Yaşamadığı halde yaşıyor gibi olmasıymış. Ve katlanıyorsa da /bu/, /Kendi içinde/ Yaşattığı hatırınaymış Yoksa nefes alamazmış... ... Elçiye zeval olmaz Havadisler bu kadar! ____________________________Ben 'ondan' bahsedeyim, ____________________________Sen ne anlarsan anla! Fatih Gökler
![]() |
#232 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana İstanbul'u Yolluyorum
Çaresiz bir telaş var buralarda Yüklenmiş tümceler yüklerini Hazırlamış bineklerini Geçici bir sakinlik ara sıra Şehir hazırlanıyor yolculuğa Gölgeler kaçışıyor sağa sola Sular şırıldamakta kararsız El etek çekiyor ezanlar Yeditepede bir aksi sada İstanbul çoktan hazır varmağa Senden duyduklarımla yetinemem, Tanıdığım ve bildiğimle hazırım Bak, İstanbul da hazır, göreceksin Buruk bir tebessümle bekleyeceksin Şimdi, İstanbul sessizce süzülüyor: Gece, taşıyor sığınağına İstanbul gözlerinle görüyor İhtiyaç yok ay ışığına Sana İstanbul'u yolluyorum... Fatih Gökler
![]() |
#233 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Yazmalıydım
Hiç kimseye değil başka, sana yazmalıydım Seni yazmalıydım. Senden yazmalıydım. Sende yazmalıydım... Senden gitmeliydim her yere Sonra sana gitmeliydim tekrar Sensiz gitmemeliydim Daima ve daima sende gitmeliydim... Sana yazmalıydım, ''bal'' gibi biliyorum! Tüm -sözde- hünerlerimi sana bırakmalıydım Sende bırakmalıydım. Sonra senden almalıydım herşeyi tekrar. Sana koşmalıydım... Kapris benim özge malım değildi Terketmeliydim Yalnızlığı yalnız bırakmalı. Dostluğu sende bulmalıydım. Sende dolmalıydım. Senden dolmalıydım. Sana dolmalıydım... Unutulmamayı sende bilmeliydim Unutmamakla karşılık vermeliydim Sana gelmeliydim. Senden gelmeliydim. Seni sevmeliydim yalnızca... Sensizlik, acı değil sadece. Bunu bilmeliydim. Senden başka herşeyi yadımdan silmeliydim. Sürmeliydim gözüme köle sürmelerini. Yalnız sana mahrem olmalıydım. Sende mahrem olmalıydım. Senden teselli almalıydım. Seni almalıydım... Bir de ibret almalıydım: Beni köşe başlarında daima bulduğun, içime doğduğun, umudum olduğun için. Vefalı olmalıydım, vefana karşılık... Gurbeti uzaklarda görmeliydim Vuslatı vuslatında bilmeliydim Vuslatını imkansız bilmemeliydim Yerli yersiz dövünmemeliydim Seni bulmalı, sana varmalı, sende olmalı, senden olmalıydım... Sözünde durmalıydım hem Bunu hep yapmalıydım Kendimi aşmalıydım Kendimi de sende bilmeliydim Kendimi sende görmeliydim Anlayamayan nerden anlayacak! Bunu da dert etmemeliydim Delirmek te olsa bunun sonu, kabul etmeliydim hatırın için... Hatıran için... ... Kendime sitemim,, sana değildir. İki büklüm halim buna delildir... ... Sözü uzatmamalı, sadece seni yazmalıydım. Sana yazmalıydım. Sende yazmalıydım. Senden yazmalıydım... /Bağışla... Her zamanki gibi.../ Fatih Gökler
![]() |
#234 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sanki Farketmemişler!
/Kesip atacaksın bazı şeyleri. Bitireceksin... Ya kölesi olacaksın etrafının, ya eline alacaksın herşeyi./ İçimden geçenler mi titretir şu gölü? Dalgalar yüreğime mi çarpar sahiller yerine? Ne getirir gelenler bu limana? Ve neyi götürürler, bilirler mi? Bilirler mi ak yelkenli gemiler niçin iz bırakır? Pupa yelken giderlerken niçin çığlık atar martılar? Birgün bir yerlerde, Birinden, Bir billur damla süzülmüş /gözünden/.. Terlemiş gibi alnını silmiş! Ve uzakları göstermiş.. Meşgulmüş gibi yapmış.. Ve çevresindekiler sanki farketmemişler! . . . Fatih Gökler
![]() |
#235 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarın Kalbimi Sarın
/nutkum tutuldu biliyor musun.. satırlar bir yazıldı bir çizildi bu gece.. dize dize heyecanların,, bir altı bir de üstü çizildi.. silinenler de oldu.. bazen söylenemeyen.. söylenemeyecek.. bazen tereddütler, dile gelmeyecek.. kimi zaman, sen, hiç gelmeyecek../ nutkum tutuldu söyleyemedim elim varmadı söylenemedim bir türküydü yarım kalan, yarısı sende ne alabildim ne verebildim ne bulabildim ıssız köşede gece gelmedi, gün gitti! yıldızları parlattı karanlıklarım ay selama durdu şavkı emanet neydi kıpır kıpır neydi keramet devri daimlerin hepsi nedamet... hepsi ayrılık tüm olanların ayrı kalır elektron protonundan işçi ayrı kalır hep patronundan ayrılır giderek ağaç odundan... cahilliğin böylesi, cümleler yarım cümlelerin yanında kelime yarım bir noktanın farkıyla şiirler yarım üç noktayı koyayım kalmasın yarım yarim olsun yarım, tüm yarımlarım... işte nokta nokta sen, işe yarıyor tüm yarımları sarıp tamam ediyor cümle kelime şiir, hepsi de yarim gel bugünden yarına kalmasın yarim tamam olsun dilerim tüm yarımlarım seninle geçse n''olur tüm yarınlarım... .yarın kalbimi yarın .yarım kalbimi yarım .yarim kalbimi yarim .sarın kalbimi sarın .yarın kalbine sorun Fatih Gökler
![]() |
#236 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sebepsizlik Değil...
/Sebepsizlik değil neden'sizlik; / Soramazdınız Nitekim soramadınız Aramayın bir 'neden' Hiç bilmeyin 'nereden' 'Boynuz koça yük değil' * Devam edin düşmeden Hiç kimseye küsmeden... /Zor olanı tavsiye etmek kolay, burukça yazarsınız sadece, sabır, dileyene! diyene! / *Kendi işini görmek ağır gelmez anlamında Anadolu'dan bir söz... Fatih Gökler
![]() |
#237 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen
Kan damlamaz acı damlar sıksan yüreğimi Süzülür bir damla Sen, ya mahkum, ya özgür, bilinmeyen Sıksan yüreğimi, kan damlamaz, acı damlar Berrak bir tebessüm ardından, ya dingin, ya bitkin yıllardan Kan damlamaz, acı damlar Yüreğim sen olur, sen yüreğim Sıksan yüreğimi cancağzım, gıkım çıkmaz, Senden âlâ canım olmaz İnan bana kanım akmaz... /Bir ''Sen'' duyarsın tek, bir tek.../ ... Fatih Gökler
![]() |
#238 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Dilimde
sessiz *******, diyemiyorum sen çıkıyor ağzımdan sensiz ******* oluyor sedası yok kara kışımın, diyemiyorum sen oluyor seda sensiz geçiyor kara kışım serden geçemiyorum birden sen geliyor çünkü başına /başıma senden geçemiyorum birden sen'e çıkıyor her se /ya gider'se /ya gelmez'se /ya dilimden düşer'se /ya dökülür'se sebepsiz düşleri kuramıyorum sen oluyor düşlerim sen'e çıkıyor her se nedense... /dikkat et /giderse'n /tüm lügat silinecek zihnimden /sen hariç sen dilimde tek hece sen gönlümde bilmece nedense Fatih Gökler
![]() |
#239 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Uzak Durdukça Çekim Gücün Artıyor
Bir bilseydim: Sessizliğin acısıyla kıvranmakta mısın Yoksa, ironik bir gösterge midir, arkasında güldüğün? Ama bil ki sevdiğim.. Öyle yaparsan.. Asla çıkaramam kalbimden.. Belki de yaptıkların sevginden! Fatih Gökler
![]() |
#240 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ve Besten
Gönül telime vurdum mızrap yerine seni *******i dinleyip durdum mahzun besteni Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|