![]() |
![]() |
#231 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Kapını Çalınca
Adımını attığın her yol seni ona götürüyorsa Ömrünün kalan yarısını onu düşünmekle geçiriyorsan oNUNLA OLMAK SANA İLKLERİ YAŞATIYORSA ONSUZ; Hayattan giderek soyutlanıyorsan İçindeki umutlar birer birer seni terk ediyorsa Gönül pencerenden bir başka yüze bakamıyorsan Gözlerindeki pırıltı yavaş yavaş yok oluyorsa Ne konuşmayı, ne de gülmeyi unuttuysan Yaşam her geçen gün biraz daha yıkıyorsa bedenini Yarınlara ait umutların kırılmışsa Tarıya dilediğin tek dileğin oysa AŞK KAPINI ÇALMIŞ DEMEKTİR |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Kokteyli
Aşkı; kokteyl yapıp; sun sevenlere, Seven, sevdiğinin tadından içer, Yazsan binbir ismi, bir kağıda sen, Herkes sevdiğinin; ismini seçer... Aşkı bir toz edip, savur göklere, Zerreler düşerken, göklerden yere, Bir çağrı yapınca, tüm sevenlere, Herkes sevdiğine, kucağın açar... Aşkı, suç sayıp ta, ferman çıkarsan, "Niye sevdin ? " diyip, üç ağaç kursan, Suçunu yüklenir her kime sorsan, Seven aşk uğruna, canından geçer... Bir toprağa eksen, binbir çiçeği, Karıştırsan, yalan ile gerçeği, Ve hiç ayırmadan, fakir le; bey'i, Aaratsan da; herkes, gülünü seçer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Kurşunu
Zamanın ötesine tâ ötesine uzansa da şu ellerim Secdeye değer gibi alnım değse yüzüne neylerim Her yanıma binlerce nurlar saçıp da ordan oraya ilerlesem bile Sevdâ vatanında nefretlerle tek tek çarpışan bir askerim Bügün varsak yarın yokuz, sabaha çıkar mıyız ALLAH Kerim Kinler yağan siperimde sevdândan inim inim inlerim Serseri bir aşk kurşunuyla alnımdan vurulmuş olsam bile Yaramdan sevgiler fışkırırken çâresiz ben seni beklerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Meleğime
Tatlı bir melodi senin sesin Güneş gibi yüzün Bir yudum su seni hissetmek Ve Sana olan aşkın Bana verdiği mutluluk Bence gercek bir mucize Sonsuz aşkımsın Cennetimsin de herseyimsin de Tüm mutluluklarımın da esin kaynağısın |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Dersen, Aşk
Hiç görmedim ki, ama bilirim gözlerinin rengini, eladır, yeşildir, mavidir, çakırdır… Vallahi görmedim, ama bilirim saçlarının rengini, sarıdır, siyahtır, kızıldır, açık kestane… Üsteleme dost, inan hiç görmedim, ama bilirim sıcaklığını, ellerinin yumuşaklığını, sevdalı bakışını… Hiç görmedim, düşümde bile. Ama anlatabiliyorum işte onu sana, belki de sen görürsün, kim bilir? İşte o benim sevdiğim, sevgilim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Diyen Cümlelerim
Sana isyanım hiç olmadı Bir zamanlar sevdiğim, Sana sarılmalarımsa şimdi birer hiçler... Seni sevmelerimi gözün görmedi Bir zamanlar düşündüğüm, Hepsi anlamsız artık, Ve hepsi artık dündeler... Gerçek ve tartışılmaz olan yaşadıklarımızdı, Bir zamanlar yaşadığım... Başkalarına rağmen yaşadıklarımız... Ama inkar edilen gözler ve dilekler karıştı aşka Kimler karışmadı ki bizden başka... Sana isyanım hiç olmadı Bir zamanlar sevgilim, Sana seslenmelerim de şimdi yokluktalar, Şimdi suskun ve yastalar... Muvaffak olabildiğimiz,bir aşkımız değildi, Onu da insanlar kirletti, İşte bu yüzden sana kızmadım hiç, Ve sana isyanım hiç olmadı, Seni özlemelerim var şimdi, Seni düşünen bir kalbim... Ve en garibi, Belki döner diyen cümlelerim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Dört Mevsim
Aşk; tohumunu atarken farkedemezsin, Gözlerden, gönlüne düşürür, Yeşerir yüreğinde insanın. Dalları mutluluk, Yaprakları sevinç olur sevdaların... Baharıdır aşkın, sonradan anlarsın... Çiçek açar, Buram buram özlem kokar, Ve o ilk sevişme ile, İlk ürünü, ilk çağlasını sunar... Artık gönül suyu; çoşmuştur hepten, Çoğaldıkça çoğalmış, Katmıştır duyguları önüne... Güneş görmüş, ısınmış bir toprak misali, Verimlidir gönüllerde herşey... Hele yaz *******inde, Bir başka basar bedeni ateş, Olgunluk sürecindedir artık sevdalılar, Tat bir başka, Koku bir başkadır sevişirken... Her şey baş döndürücü, Sevda çılgınca, Meyvesine doyulmaktadır arzuların, Delicesine arzu duyar sevdalı bedenler, Sevmeye de, sevilmeye de doyulur... Apansız hazan basar, Ne getirir başına bilemezsin ki, Gönül ağacı üşür, Yaprak döker gün be gün, Gönül suyu kurur, Dallarda kalmaz meyveniz, Olduğunuz yer sarsılır, Duygu ölür, ümit biter, Yapraklar gazele döner, çiğnenir... Göz yaşlarına boğar kış, Çıldırırsınız, Çıldırtır, Sürer acınız, sürer sancınız, Kar etmez hiç bir teselli, Zamansız, acımasız, Tepenizdedir kar, bora, tipi, fırtına, Ve ilikleri donduran ayaz... Anılar medetsiz, can verir, Her şey anlamsız, Hayat omuzlarınızda dağdan da ağır, Çığı düşmüştür üzerinize ayrılığın, Aşk tükenmiş, Can tükenmiş, Sen tükenmiş, o, tükenmiştir... Evreninizde artık bir zerre, Renk yoktur, Işık yoktur, Ne aşk, ne siz, yoksunuz, yoksunuz, Tozpembe dünyanızdaki, Her şey, her şey, kar altındadır... 03.03.2004 Taşkışla/Taksim |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Eskidendi
Bir çiçekle bahar geçmez" dediler; Çoğu âşık, onu bile bulmadı. Muhabbet olmadan aşk beklediler; Sevgisiz gönüller, lezzet almadı. * Hasreti olmayan bir vuslat... Niye? Çilesiz, emeksiz ve hoyrat... Niye? Yârine sadâkat, kabahat... Niye? Mecnûn'un dilinden anlar kalmadı. * Leyla, şimdilerde bir isim yalnız. Şirin ve Züleyha, sokaktaki kız. Mecnûn'um, Ferhat'ım, Yusuf'um yalnız. Küçülen gönüller, aşkı almadı |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Fırtınası
Gönlümde kopan aşk fırtınası, Gönlümü talan etti, Hasretin o kadar çok ki, Seni bana haram etti. Uzaktan seviyorum seni delice, Gözlerinin,hayalinin,sensizliğin ateşiyle, Yanıyorum her gece, Yanacağım ömrüm sürdükçe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Gelmiş Cihana
Kız kaptırdı gönlünü Sevdiği oğlan kalpsizin biri Alay etti güldü... Hiç aşka gülünür mü? Ne çare, cahil aklı Kız hastalandı, yattı Mumda yandı pervane... öldü. Oğlan sormakta haklı Hiç aşktan ölünür mü? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|