![]() |
|
|
#251 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4279
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dünyada kusursuz iki insan vardır.
Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır.(Çin Atasözü) İnsanların ne kadar kötü olduğunu görmek beni hiç şaşırtmıyor, fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum.(Goethe) İnsanlar yüksek mevkilere ulaştıkça tanrılaştıklarını zannederler, düştükleri zaman insanlıklarının da elden gittiğini görürler.(Sokrat) |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Nedense Hep Ben Bilirim Dersin! Sorsalar Bilmezsin Ne Bilirsin!
Kadinlara Buyuk Saygi Duyan Ve Onlari Herseyin Ustunde Tutan Erkekler, Kadinlar Arasinda Populer Olmayi Nadiren Basarabilirler. Suc Sebebini Verendedir, Sorumluluk Yukleme Istemedigimiz Omuzlara Bir De Pismanlik Eklememektir. Egitim Insanin Guc Sandigi Yada Gercekten Kolay Alt Edilebilen Engelleri Nasil Asacagini Ogretme Sanatindan Baska Bir Sey Degildir. Buyuk Insan Mustarip Oldugu Zamanlarda Bile Baskalarinin Istirabini Dusunebilendir. Insanlar Akilsizliklari Yuzunden Alinlarinda Yazili Olandan Daha Cok Aci Cekerler. |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gunes Kadar Sicak, Kartanesi Kadar Berrak, Yagmur Kadar Saf Ve Temiz Bir Omur Dilegiyle.
Canim Sakin Uzulme, Hayatin Hizina, En Guzel Yillar Cabuk Gecenlerdir. Gelecegini Olusturacak Her Yeni Gunun Bir Onceki Gunden Daha Guzel, Isteklerine Uygun Ve Seni Mutlu Edecek Sekilde Olmasini Dilerim. Yuzunde Her Zaman Bir Gulumseme Olsun. Cunku Sana Yakisiyor. Daha Nice Mutlu Yillara 365 Sayfalik Bir Oyku Daha Basliyor, Her Gune Bir Yaprak Sakla, Her Yapraga Bir Oyku Sigdir Mutluluk De Adina. Nice Guzel Oykuler Senin Olsun. Iyi Ki Dogdun. |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Atesin Yaktigindan, Gunesin Hareket Ettiginden, Gercegin Bir Yalan Oldugundan Kuskulan Fakat Benim Seni Sevdigimden Asla Kuskulanma Babacigim, Babalar Gunun Kutlu Olsun.
Dunyadaki Ciceklerin En Guzeli Guldur Gullerin En Guzeli Ise Sen Gunun Kutlu Olsun Babacigim. Evimizin Gunesi Bir Tanesi Olan Canim Babama Kucak Dolusu Sevgi Ve Saygilarimla Babacigim Bir Gunumde Degil Her Gunumdesin Uzerime Sabir Tohumu Ekip Sevgiyle Suladigin Gulunun Bilmeni Istedigi Bir Sey Var Seni Cok Seviyorum |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sesini Duysam Da Her An Yuzunu Gormek Gibidegil, Ozledigimi Bil Her An Cunku Hicbir Sey Seni Sevmek Gibi Degil! Seni O Kadar Cok Ozledim Ki… Sevgililer Gununde Yaninda Olup Sana Sana Sarilmak Icin Cildiriyorum
Sana Bahceden Gul Degil Gunesten Atom Koparip Getirmek Istiyorum Ama Kalbim Gibi Ellerin De Yanar Diye Korkuyorum. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun Biliyorsun Her Gokkusaginin Bittigi Yerde Bir Hazine Saklanirmis. Eskiler Boyle Der. Gokusagini Takip Ettim Gecenlerde Sende Bitti… En Degerli Hazinemsin Benim, Canimsin. Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun Seni Tahmin Edecegin Kadar Degil, Tahammul Edemeyecegin Kadar Cok Seviyorum. Sana “sevgilim!” Diyebildigim Icin Kendimi Cok Sansli Goruyorum |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.
Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun. |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, ta orucunu bozuncaya kadar ibadetdedir.
Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah?ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun.. Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun. |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır
in saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı. Kadın, beş vakit namazını kılar, Ramazan Orucunu tutar, kendisini yabancıdan korur ve kocasına itaat ederse, kendisine: Hangi kapısından istersen Cennete gir denir. Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için Miraç kandiliniz mübarek olsun. |
|
|
|
|
|
#259 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.
Dul ve yetimlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden ve gündüzleri oruç, *******i ibadetle geçiren kimse gibidir. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur.. Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|