![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Budur
Hasret kokan sabahlardan, beklemeyi imkansız kılan *******e geçmek sevdayı alıp yüreğinden atmaya benzer. Hasretle yanan deli gönlünü durdurmak istersinde; çare olmaz hiçbirşey. Sen benim yarınımda ki hayallerim, bugünümün gerçeklerisin seni bazen güneşin doğuşunda bazen bir yıldızda, bazende bir sigaranın dumanında görüyorum... Sen el ele dolaşan çiftlerin gözlerinde bir sevda, oltasını denize atıp balık bekleyen balıkçının teknesinde bir umut, gözlerini yollara dikip sevdiğini bekleyen bir aşığın vuslatısın. Sen dünyayı döndürüp durduran,bir can verip bir can alan, yaradanın en ihtişamlı eserisin. Bir işportacının ekmek parası,bir şöförün dost olduğu yollarsın. Herşeyde sen varsın: Güzelde.çirkinde,doğruda yanlışta... Belkide dünyaya anlam veren tek varlıksın. Gözlerine baktıkça sevdayı görmeye, hasret çektikçe bağlarımı daha da kuvvetlendirmeye, sesini duydukça sana bir kez daha,bir kez daha aşık olmaya YEMİN EDERİM SEVDİĞİM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Bulutlarda
bulutlara binlerce öpücük ve aşkımı yükleyip sana gönderiyorum yağmur yağdığında gökyüzüne bak her yağmur damlasında o tatlı yanağına öpücükler konsun ve o temiz yüreğine sevgiler dolsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çiçekleri
Ben sevgisiz yaşayamam Aşksız, sensiz hiç kalamam Hasretine dayanamam İnan ben sana kıyamam. Rüyalarımda hep sensin Gönlümdeki tek neşemsin Hayallerimi süslersin Bunu sen böyle bilesin. Bir sözün yeter bana Al beni kollarına Sel olup ak ruhuma Sevgini söyle bana. Aşk çiçekleri solmasın Gündüzler gece olmasın Gözlerin yaşla dolmasın Ayrılıklar yaşanmasın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Değil Ateş
Deli akan sular bulanık olur, Ne diye sel olup taşarsın gönül. Varacağın hedef menzilmi kaldı, Boş hayal peşinde koşarsın gönül... Sözlerim taç olsa takmazsın başa, Takvimlerden medet beklersin boşa. Dört mevsimin dönmüş dördüde kışa, Sanmaki baharı yaşarsın gönül... Kulhilmi diyor ki! sevdaya daldın, Kahroldun,üzüldün,çaresiz kaldın. Aşk diye sırtına ateşi aldın, Yansan da ah edip taşırsın gönül.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Veda Mektubuna Cevap
Bana gönderdiğin veda mektubunda, baktım ki,göz yaşların damlamış her satırına. Birde,solmuş beyaz bir gül koymuşsun,zarfın arasına. Mektubun en altına yazmışsın titrek yazılarla, "sana ve bu gül gibi solan aşkımıza,elveda" Veda mektubunda,diyorsun ki: "Artık beni arama, ne geçtiyse aramızda,varsın kalsın hatıralarda. Bir gençlik hevesiydi, bu da gelip geçti. Nasıl olsa yokluğuma alışırsın. Kendine başka bir sevgili bulur, zamanla beni unutursun." İnan ki ağlıyorum,okurken bu mektubu. Nasıl unuturum ben,seni.? Nasıl unuturum,birlikte geçen o günlerimizi.? Nasıl sevebilirim,bir başka birisini.? Nasıl unutabilirim,verdiğimiz o sözlerimizi.? Bir gül değil ki aşkım, dalından koparıpta soldurasın. Yaz boz tahtası değil ki duygularım, bir kere de silip atasın. Kolay değil ki, sevdiğin birisini,kâlbinden söküp de,unutasın. Sen,beni unutsan bile, ben,seni asla unutmayacağım. Solmuş bir beyaz gül görünce, hep seni anacağım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vedalaşmadan Git
Hani gitmekten bahsediyosun ya , Benim tek muradım buymuş gibi düşünüp, Yargısız infaz edip te beni, Kritiğini yapmadan, Sorgulamadan, Doğrulamadan, Eğer istiyorsan, Hadi git bari,git, Beni, "Mahzun duruşum" la baş başa bırak ta git... Haklısın,haklısın canım, Bana hiç bir vefa borcun da yok , Hatta,asıl borçlu benim sana, Ve hep borçlu da kalacağım, biliyorum,hele hele ki o gözlerine, Artık gidiyorsun , Alacaklı gidiyorsun ya... Düşünme sakın, Ben ne günler görmüşüm, bilir misin gülüm, Bilir misin ? Ve neler çekmemişim ki, Manda gönünden de sağlammış ya, bu yürek, Ben de şaşarım, Meğer granit taşından da sertmiş, Şaştığım ki, hala nasıl yaşarım, İnan ki bende şaşarım, Nasıl da katlanmış yıllar yılı her acısına aşkın, Ve bütün işkenceleine ihanetlerin... Hiç düşünme ; dayanırım, hiç düşünme, Artık yaz akşamlarında bu soğuk adam yüzünden, Noolur,yürekten isterim, Sakın üşüme, sakın üşüme... Eee hadi git artık, Söylediğin gibi, İlk defa ve sessizce, Akmasın gözyaşların, Ağlaşmadan, ve bakmadan ardına, Vedalaşmadan, Ne bir telefon, Ne de adres bırakmadan , git... Büsbütün, Her şeyinle , git, Ama bir yokla,var mı buna yüreğinin gücü, Bilemem ya... Git, hiç bir şey bırakma geride, İstemem, Kalmasın; ne kokun , Ne izin, Ne anıların, Ne bakışların, Ne yüzün kalsın isterim, İstemem, istemem... Bir vefa borcumu bırak ama, Borçlu kalmak istemem, Vefasızlıklarımın borcu bitirince, Vefa olarak, er geç öderim sana... Sil, hadi, sil, Aklımın sana ait olan her anını, her yanını, her yerini, Sil... Sana programlanmıştır o, Kusura bakma, Bu benim değil senin işin, Çünkü bu program da, Ve bende ki her şey artık senin eserin... Silip git belleğimi, Bende seni hiç tanımamış , bir ben bırak, Sessizce, Farkettirmeden, Tıpkı gelişin gibi git... Gelişini sindirmiştim içime, alışmıştım ya sana canım, Elimden ne gelir, İlle de gideceksen, Gidişini nasıl sindiririm içime, Bir bunu bilmiyorum, Belki bir çaresini bulurum,düşünme sen, Kalma yolundan hadi, Hadi neyse, git, git artık , git... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vedasız Gidene Name
Bir Cumartesi sabahıydı.... Her zamanki gibi doğmadı o gün güneş Hüzünlü olduğunu anladım; Siper etti bulutları bakamadı yüzüme... Ve şimşek çaktı umutsuzluk bulutları, Senin gidişini haykırıyordu gökyüzü... Olanca hızıyla yağan yağmur Senin boşluğunu doldurmak için yağıyordu sanki... Kurumuş dudaklar açılmadı, Mecalsiz diller dönmedi, Titrek sesler anlatamadı senin gidişini... Oysa senin gidişini anlatıyordu buğulanan gözler, Dolan ve taşan gözler senin içindi... Sular çağlayarak akmaz oldu Sensizliği sürükledi açık denizlere, Dalgalar sensizliğin resmini çizdi sahillere, Güller çiçekler soldu, matemini tuttu sensizliğin, Uçan kuşlar sensizliğin hüznünü taşıdı kanatlarında, Zamanın yelkovanı akrebine takıldı Geçmiyor günler sensiz... O her an gülen yüzün gözlerimin önünde Ve sıcacık sevgi dolu sözlerin kulaklarımda çınlıyor. Her şeyi terkedip ansızın gittin Yapayalnız öksüz çocuklar gibi bıraktın! Hayır kızmadım darılmadım yanlış anlama sakın; Alın yazısı değişmez, feryad ve figan edilmez Sadece bir mükedder oluş bu... Sana bu kadar alışmışken Ve sana daha çok ihtiyacım olduğu bir anda Veda etmeden, sessizce gidebileceğini düşünemeyişimin ıstırabı.... Saf ve engin bir sevgiyle yad edeceğim seni Kabrin Cennet gülleriyle dolsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağla yüreğime
Sarıl bana delicesine Tut ellerimi sakın bırakma Gidiyorum çok uzaklara Akıt acılarını ağla yüreğime İki yabancıdır en başında insanlar Bilinmezlikten ibarettir hayatlar Sus konuşma ağla yüreğime Ben mutluyum sadece seninle |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konuşamadım
Kelimeleri olmalı insanın Sıkıştığı zaman söyleyebileceği Tutkuları olmalı,hırçınca savurabileceği Kelimelerim vardı cebimde sakladığım Ama o an atamadım elimi cebime Ve tutkularımda boğuldum Aktı gözyaşlarım konuşamadım,ağlayamadım Elimde olan sigaraydı aslında cevabım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim tanıdığım adam deilsin sen
Nasılda büyümüştü sevdamız Tek senin olmuştum ben Oysaki yarım bir elmaydı paylaştıklarımız Girmiştin dünyanın içindeki küçük dünyama Ne hakkın varmı yıkıp gitmeye Ne hakkın vardı acılar vermeye Söyle sevmemişmiydin beni Söyle bu kadar korkakmıydın sen Benim tanıdığım adam deilsin artık Oysaki ne çok sevmiştim ben o adamı Hayallerimi vermiştim,geleceğimi Küçük bir kızın ağlarken dudaklarındaki titremeydim artık Kahretsin benim sevdiğim o adam sen deildin Ne oldu o cesur adama birden Hani bebeğindim ben senin Hani canındım,hani küçüğündüm Canın yok artık,ama yaşıyorsun sen hala Neden bunları yaptın bana Gittin ve bittin diyordum sana Silinmiyordu yüreğimdeki izin Ne kadar güçlüydüm oysaki Evet buda yalandı,güçlü deildim ben aslında Şimdi o adamı saklıyorum kalbimin odalarında O adam sen deilsin artık Kusuyorum kendime acılarımı Ölüm deil ya bu Ama yaşıyorum ölürcesine Benim tanıdığım adam deilsin sen Herşeyin içinde hiçbir şeysin sen Acılarımı gömüyorum kalbime Benim tanıdığım o adamın yanına Son sözmü söylüyorum sana Görüyormusun anlattığım şeyleri gözlerimde Benim tanıdığım adam deilsin sen Mahvettin herşeyi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|