![]() |
![]() |
#271 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşlerim Sen Gülüşlerim de Sensin
mutluluk denen duygu senmişsin meğer seninle göklerdeyim şimdi kendini havalarda bulmak istersen eğer şairine yürekten bağlanıver sıkıca sarılıver güneş bile ısıtamıyor beni senin kadar iyi ki kalbimde sen varsın gönlüm seninle rengarenk bahar sen ömrümce vazgeçemeyeceğim tek yarsın düşlerim sen gülüşlerim de sensin sen benim yüreğime çizdiğim resmimsin kalbime kazıdığım tek ismimsin benim ömrümce yazacağım şiirimsin seni bitiremem inan ölünceye değin muhteşemdir senin o güzelliklerle dopdolu yüreğin ömrünce bir gün bile eksik olmasın sevincin bence sen öylesine duygu yüklü sevgi dolusun ki yaşadıkça bir nehir gibi akıp dursun kalbin sen yanımdasın diye şu anda dimdik ayaktayım evrene senin o güzel gözlerinle bakmaktayım mutlulukları heyecanları inan seninle tatmaktayım sevgimi bir ırmak gibi bir tek senin yüreğine akmaktayım 22.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#272 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşlerimde Bile Gülümse Bana
bu gönül seninle erdi sevdaya şimdi gözlerim mutlu bakıyor dünyaya aldığım her solukta senin kokun var seninle gündüzlerim bahar *******imdekiler de senli rüyalar aşkın yüreğimde yeşeriyor günden güne rengarenk çiçekler açtı birdenbire bir tek sen varsın gönül bahçemde ne olursun sen de beni yeşert kalbinde gecene ışıl ışıl bir sabah olacağım gününe pırıl pırıl bir güneş olup doğacağım sevgimi bir nehir gibi yüreğine dolacağım yılın dört mevsimi yaz olsa da seni sevgi yağmurlarımda ıslatacağım düşlerimde bile gülümse bana huzur içinde uyuyayım her gece su hava gıda gibi ihtiyacım var sana nefesin nefesime karışsın istiyorum ömrümce 05.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#273 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerimde Hayallerimde Olsa Bile
sevgiyi sende buldum aşkı sende tanıdım sevgi dolu yüreğimle duygu yüklü bedenimle bir tek sana bağlandım bil ki şiirim sevdiğim ben seninle varım artık ben ömrümce hiç solmayacak bir baharım ölünceye değin o güzel yüreğinde kalabilirsem eğer bu benim için bütün zenginliklere bedel sen de beni mutlu etmek istersen eğer şairim zaten sen benim kalbimdesin deyiver beni delice sevdiğini söyleyiver gün batımlarında gece yarılarında el ele dolaşmak isterim seninle Bostancı'da Üsküdar'da sahilde karnımız acıkınca da yemek yeriz bir lokantada istersen sen bir duble rakı içersin ben de razı olurum sevdiğim bir tek damla bile içmeden yeter ki beni sarhoş etsin güzelliğin şiirim bir kez daha anladım ki bir başka güzelmiş seninle yaşamak bu alemde düşlerimde hayallerimde olsa bile 03.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#274 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerimde Sen Varsın
her gece düşlerimde sen varsın sabahları bir güneş gibi dünyama doğarsın her gün gönlümde açan baharsın hasretinle beni neden böyle yakarsın? uçuverip gelsen bir kelebek gibi ya da kanatlarında alıp götürsen beni sensiz çekilmiyor inan ne günler ne de ******* söyle sen yoksan bu hayat böyle nasıl geçer? günden güne çiçekler soluyor birer birer artık güzel kokmuyor o sevdiğin güller o kadar özledim ki seni ne olur çektirme yeter sen de beni özlediysen eğer bir gün çıkıp geliver 09.12.2004
![]() |
#275 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerinde Sıcacık Uyut Beni
günüme doğan bir güneşsin sen hiç batmadan bende kal ebediyen aydınlat dünyamı ısıt hülyamı sakın ayazlarda bırakıp da üşütme sevdamı artık inmeyeceğim bir daha sahillere oralarda sevgilileri el ele görünce isyan edip duruyorum sensizliğime nedense bir hüzün çöküyor yüreğime göz yaşım bir nehir gibi akıyor kalbime hasret denen şey zehirli bir okmuş meğer bunu günden güne seni özledikçe anladım beni bu dertten kutarmak istersen eğer ya gel ya da şairim haydi sen gel deyiver beni aklından eksik etme yüreğinden de düşlerinde sıcacık uyut beni her gece uykularında adımı sayıkla hece hece ben de böylece hep seninle olayım ömrümce 14.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#276 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerinde Uyutur musun Beni?
pırıl pırılsın uzaktan da olsa sakın hiç sönme ömrüm boyunca şu anda ellerini tutamasam da artık her gece sen varsın rüyamda yalnızca seninle dolmalı hülyalarım sevinç ve mutluluktan olmalı göz yaşlarım bir gün bile olsa da beni sensiz bırakırsan inan ki dökülür yapraklarım kırılır dallarım bil ki her anımda hayal eder dururum seni sen de her gece düşlerinde uyutur musun beni? birdenbire havalar soğuyunca bu günlerde ben de ellerimi koyuyorum yüreğimin üzerine sen üşütüp de nezle ya da grip olmayasın diye 26.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#277 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerinde Yoksam Eğer
bakışın verir yapraklara rengini çiçekler gülümseyişinden alırlar kokularını renklerin kokuların danslarını seyrederiz gündüzler ve ******* boyunca sonra kucaklaşarak uykuya dalarlar yorulunca henüz uyumamışsan sakın kimseyi uyandırma aç pencereni ya da yavaşça çık balkonuna değişik kokuları çek içine hem de doya doya kimseye bir şey söylemeden uzan yatağına sabah olunca düşlerinde yoksam eğer ne olur beni bir daha arama sakın beni yeniden yaralama Hüseyin Erdoğan
![]() |
#278 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşümde Seni Gördüm
dün gece seni gördüm düşümde her geceki gibi gülümseyerek koşuyordun bana doğru ben de sana kucakladık birbirimizi kollarımızla sımsıkıcasına hiç ayrılmamacasına göz yaşlarımız boşaldı birdenbire sevinç ve neş'enin getirdiği görenler hayran kaldı bu tertemiz aşkımıza Hüseyin Erdoğan
![]() |
#279 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğer
her sabah gün doğunca yüreğime bir umut düşer öğle olunca kaybolur birer birer gün batınca bir hüzün çöker içime akşam karanlık bastırınca göz yaşlarım akar kalbime bir gün bana yakışıklı şairim dersen eğer bil ki yıllar katacaksın ömrüme senin aşkınla yanmak güzelmiş meğer ne olur hiç dokunma sevgime seni uzaktan sevsem de bu bana yeter 03.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#280 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğer Kavuşmak Varsa Bu Sevdanın Sonunda
rüzgarlar bile seni kokuyor bu şehirde bir tek senin adın yazılı gök yüzünde sevgi denen yüreğimdeki bu nehirde sırılsıklam ıslan yüz doya doya ömrünce yokluğun yüreğime saplanan zehirli bir ok sakın günden güne öldürmesin beni izin verme gönül bahçemde senin için açan çiçek çok ölünceye değin kokla dur yüreğimi gündüz gece sen ne de şanslısın ki seviyorsun bir şairi senin aşkınadır şairin yazdığı her bir şiiri her dizesinde kendini buluyorsun değil mi? yüreğindeki sevgi gözlerindeki uykuyum ben sende büyüyeceğim sende uyuyacağım ebediyen eğer kavuşmak varsa bu sevdanın sonunda razı olurum hasretinle yanmaya ömrüm boyunca sevgin benim için hava su besin gibi en temel gıda ne olursun beni senden beni sevginden mahrum bırakma 02.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|