![]() |
|
|
#281 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 36 Thanked 26 Times in 10 Posts
Üye No: 43291
İtibar Gücü: 1640
Rep Puanı : 5764
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
ÖZLEM
Özlemi indirdik falezlerden, yüreğimize ellerimizle. Gecenin karanlığı 6 yürekten gelen ışıkla aydınlandı. ve her yer gündüz ve özlemlerimiz indirdiğimiz, sevgimizin tam ortasına. Bin öykü yaşamış özlemimiz küsmüştü ki tüm insanlığa bir el verdik. elimizi tuttu. aşağı indi. aşağı indi çünkü çok yukarıdaydı. çünkü biz çok aşağıdaydık. uyuyabildik özlemimizi hissedemeden günlerce. biz çok aşağıdaydık ve o çok yukardaydı. özür diledik. af istedik. sorumsuzluğumuzdan utandık. direnişini örnek aldık. özlemimiz direndi biz direnemedik. Sadece direnişini örnek aldık. O her şeye rağmen dedi. ve bizi affetti. affedildik. affetmeyi öğrendik. Adı neden özlemdi. neye özlemdi. neden özlemler bitti ve özlem rafa kaldırılır gibi falezlerde bırakıldı. bilemedik. şaşkındık. şaşkınlığımız uzun sürdü. konuşamadık. karanlığa alışan gözlerimizle seslenmeye başladık. seslendik. söz verdik. Hayallerimiz vardı. özlemlerimiz kadar önemli. sınırsız sanırdık. Görülen gece hayallerimiz sınırlarını aştı. |
|
|
|
|
|
#282 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu Toprakta
Asırların izi gizli Bu toprakta, bu toprakta Erenlerin özü gizli Bu toprakta, bu toprakta Sevdanın yanık türküsü Kinin nefretin öyküsü Yunus'un gönül köprüsü Bu toprakta, bu toprakta Bu toprağa ana denir Yüreklerde filizlenir Taşlar bile feyizlenir Bu toprakta, bu toprakta |
|
|
|
|
|
#283 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Yürek Yarası
Ondurmaz yakar, yandırır bahtın karası Yıldımı usandırır hasret narası Can bedene sitem eder, yoktur arası Kafesinden uçar gider gelse sırası Her nefese yazı denir, olmaz turası Ancak can ile ödenir aşkın kirası Bu dert dertlerin hası, vuslattır tek devası İlaç neylesin yara, yürek yarası |
|
|
|
|
|
#284 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Çare
bu dostluk ebedi sürer sanmıştım, bak daha yanmadan ne çare. bir bilsen sana nasıl kanmıştım, ümitler tersine döndü ne çare. gülüp oynuyordun değiştin birden, vurdun insafsızca beni kalbimden, sanma ki bu dostluk başlar yeniden, gönül ayrılığa bindi ne çare. |
|
|
|
|
|
#285 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
DESTAN
Eski kaldırım taşı sandın gururumu Ama hep sen yıprattın Hep sen çiğnedin Sana olan sevgim Alevler arasında yanan bir odun gibi Kül oldu Benim seni sevdiğimi sen değilde Rüzgar savurdu Dünyanın dört bir yanına Belki bir gün çıkar Sana olan sevgimin sonsuzluğuna Ne farkeder ki inanan çıksa Sen inanmadıktan sonra Öldükten sonrasında da Sana olan bu sevgim Destan olup dilden dile dolaştığı sürece Seviyor olacağım seni |
|
|
|
|
|
#286 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
ERKEKLER YALNIZKEN AĞLAR
Göremezsin gözyaşlarını, silemezsin İçten içten ağlar, köşelerde ağlar Duyamazsın hıçkırıklarını Bilemezsin neden ağladığını Anlayamazsın senin için ağladığını Bak şu kançanağı gözlere Hissediyormusun seni sensiz yaşamanın acısını Yıkılmış umutların içinde Virane gezen şu sarhoşun Söyleyemediği aşk sözcükleriyle boşutuğunu Görebiliyormusun kançanağı gözlerimde... Yine ağlıyorum Yapayalnız karanlık gecemde Sensiz geçen sensizliğimde Sen hala görmüyorsun Çünkü; ben yanlızken ağlarım |
|
|
|
|
|
#287 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
KALEMİM SEN VE BEN
Dişlerim demir parmaklık, Dilimse suçsuz bir mahkum. Düşünce suçundan yargılanan bir zavallı gibi, Duygularımı anlatamadım. İşte bu yüzden yazıyorum boş sayfalara, Yazıyor yırtıyor ve atıyorum... Seninle yürüdüğüm yollara. Belki bulup okursun diye, Okuyup ta geri dönersin diye, Durmadan yazıyor yırtıyor ve atıyorum... Seninle yürüdüğüm yollara. Hani ölmemiş bir insanı gömersin ya ! İşte onun gibi gömüyorum. Yosun tutmuş anılarımı, Karbeyaz sayfalara. Kalemimin her temasında, Bir kazma daha vuruluyordu toprağa. Kendim için kazamadığım mezarı, Kalemim kazıyordu karbeyaz sayfalara... |
|
|
|
|
|
#288 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
SABAH GÜNEŞİ
Artık inanmıyorum sevgiye Oysa her şeyin bir sonu olduğunu Geçte olsa anladım sayende Yoksa bir daha yanılacaktım Sonsuza kadar bekleyecektim seni Umutlara kapılıpta açık denizlerde kaybolacaktım yine Şimdi şimdi ise Mezarda değilde, tek başına bir yatakta Hapiste değilde, tek başına bir odada Üstelik bu odanın pencereside yok Güneşin ışıklarını, uçuşan kuşları ve kelebekleri Rengarenk çiçeklerin kokusunu Rüzgar getirmiyordu bana Söylermisin bana dışarıda hayat devam ediyor mu? Eğer devam ediyorsa ben ölmüşüm Hayat devam etmiyorsa, Herşey yok olmuşsa seven insanların dışında Sevenler ölmez diyebilirmiyim sevgilim Neden yoksun dünyamda anladın mı sevgilim Biliyordun sende benim gibi Sevgisiz bir dünyanın olmayacağını Sana fazla bağlanmadan ayrıldı yollarımız Böyle olması daha iyi oldu Yoksa her hüzünlü melodinin arkasından Gelecek tek şey gözyaşlarım olurdu Şimdi ise kalemimin mürekkebi gözyaşlarım Yazdıkça ağlıyorum Yazdıkça ıslanıyor sayfalar ve tekrar tekrar yazıyorum Islanmış sayfalara Sanki ağlamak için gelmişim dünyaya Biraz da gülmek istedim, izin vermedin vermediler Çok şey istemedim senden Sadece sevginden bir tutam Hayatıma tat versin diye Uzun zamandır bekliyordum Tekrar güleceğim zamanı Şu boş geçmişim gibi Geleceğimde de Sonu gelmez yolların Yorulmak bilmeyen yolcusu olacağım Uzun bir süre daha Sabah güneşinin doğuşu Yeni bir günü, hayatın devam ettiğini Fısıldıyordu kulağıma Hala bir çok sabahın olacağı belliydi güneşin doğuşundan Nihayet gece oldu Bulutlar çekildi bir kenara Tek bir yıldız eşlik etti yolculuğumda Her yer karanlıktı ama görüyordum herşeyi Gündüz göremediklerimi bile Yıllardır körebe oynuyormuşum O yüzden göremiyormuşum beni sevenleri O yüzden göremiyormuşum hayatın gerçeklerini Hiç bir şey için geç olmadığını Fısıldıyordu sabah güneşi. |
|
|
|
|
|
#289 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
TİTRİYORUM
Titriyorum nedendir bilemem. Yokluğun acı veriyor bana, İçimde bir sıkıntı, Sanki her şey değişecek. Sonbaharda sallanan yaprak gibi, Güçsüz ve zayıf... Dalından kopacağı anı beklercesine Kopacağım sanki senden Titriyor ellerim, avuçlarım terlemiş Nedendir bilmem Senin yokluğun İçtiğim rakıdan bile acı veriyor İsyanım ürkekliğim Nedendir bilmem; ama İçimdeki isyan beni benden İyi tanırmışçasına acı veriyor bana |
|
|
|
|
|
#290 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Uzaksın Bana
Sahipsiz gönlümü almak istemezmisin. Hissetmek istemez misin sevgimi Yazmışım seni her parçama Sigaramın her nefesinde Aldığım her nefeste Kokladığım her çiçekte Bütün hayalimde sen varsın Sanki her zaman benimlesin Ne olur hep yanımda olsan Sevginden birazcık tatsam Rüzgar getiriyordu kokunu bana Kuşlardan alıyordum haberini Uzak kalma benden Diz çökmüş bekliyorum seni Zamanın içinde kaybolmuş gibisin sanki Yıldızlara sordum, ağaçlara sordum Taslara sordum ve kuşlara sordum Dediler ki o gelmez sana Sormaz olaydım. Bütün umutlarım yıkıldı bir anda *******in karanlığında kayboldum. Artik aydınlatmıyordu yıldızlar yolumu Bulamıyordum kaybettiğim umutlarımı Sevginle büyüttüğüm çiçekler Soldular birer birer. Susamışlardı onlar da sana En az benim susadığım kadar. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|