![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Denilen Zulm
aşk bazen kış uykusuna yatar düşlerde gezinir çıplak ayakla hayatın bir parçası olsa da uyuyan öteki yarındır uzun solukludur da uzun parağraflar kurulur nevruz ve kar çiçekleri açmya yüz tutmuşken öper ellerinden ve de yüreğinden sinsi ve sessiz bazen sokak kedisi olur sarmal gibi ele ayağa dolanan yürek soluklandırır bir nefeslik şiirlerde oldugu gibi bölük pörcük kelimeleri birleştirerek uslandı sanmışken her an kuyruksuz bir yalan çemberinde ya da anlaşılmaz darmadağınık bir ruh halinde için çekilir sevgiyle karışık sevgisizlik bir yalnızlık başında düş belki zamanlara sığmayan anlık yok lar var lar içinde yürek onun için sabıkalı kördüğüme dönüşmüş hüzün sokaklarında gezinir sürüklenir kayan bir yıldızın ardı sıra sürünerek emekleyerek yakaladım yakalayacağım derken gülerler bıyık altından yol kenarında mantığın bittiği yer aşk denilen zulme 12-09-2006 Cemal Karsavran
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Mıydı Adın Yoksa
kuzguni bir akşamüstü dönencenin çarkında kaybolmuş kümelenmiş sığınaklar ararım kamburu sırtımda hayali karabatak silinmiş bir kartvizitte düşler mercek altı ovuşturduğum gözlerim kanar yıpranan zamanlarda kayıtsız bir ömre ağlarım şeytan çıkmazı koydum adını içtim zehrini sayıkladığım *******de kabuslar karabasan aşk mıydı adın yoksa 22-07-2006 Cemal Karsavran
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Uyanır Sabaha
dur gitme diyemem sana vakit gecedir bil ki bu yollar çetindir ay ve yıldızsız *******de kaybolursun dikkat et gölgene sen ondan önde git dinlen arada bir ışıkların altında düşmanı kolla ******* düşmandır yalnıza salavat getir yaradan adına yolun selamettir gurbetse erk in bakma ardına sakın yaşanan yaşanmıştır her gölge arkaya düşer ufkunu geniş tut gelecek zaman kipinde mutluluk olsun adın daha sabaha çok var acele etme istersen yollar gurbet yoludur yollar sıla düşlerini terk etme yada sakla yarına kimi yollar çift yönlü kimisi tek yönlüdür riyakar bir dünyadır gece ile gündüz gün şafağa dönüyor aşk uyanır sabaha 16-07-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ve Ateş
sardi benligimi ates çemberi çirilçiplak temmuzun onbesi kavrulur toprak yanar. alev alev çitir çitir sari basaklar.. suya hasret toprak çatlak.. umutsuz yarinlar uçurum.. kizil alevler altin sarisi kizginligi turuncu ve ates... kan kirmizi. yanginlardayim gölgen dolanir basimda çember çember çatlar dudaklarim ask yakar içerden atesle dans eden yürek döne döne alev alev döner basim yanginlarla islenmemis anason sarhoslugu her alevle akdeniz lodosu yalar tenimi titrek mum alevi serin, sicak dans eder basimda. ask ve ates Cemal Karsavran
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Umuda Dair
yol alırken geceden sabaha keşfedilmiş bir hazine tutkusuyla şarkılar mırıldadınırım kulağına ayrılık anıydı şiir yüreğin aktık uykulardan daldık düşlere.. sarmalanmış yalnızlık sızılar için için gelmek istedikçe düsüp dikenli yollara kanatır ayakları engeller çıkar karşısına arsız bir sunuştur yağar özlem çisil çisil ayaza durur gün aşk diye kanarız günbatımlarının sensizliğinde sıralanır özlemler can verir dizlerimize yakamoz ışıltısı sözcükler akşam sefaları açar balkonlarda yasemin kokuları yayılır salınır kuğular ayakları suda sevgililer gölgeler dans eder dolunayda siirler yazılır aşka umuda dair 27-07-2006 Cemal Karsavran
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Adıdır Gönüllerde Gurbet
Bir fırtınayla başlar her şey Aşka yenik düşmüş kumsallar bilir Denizde çıplak ayak gökyüzünde dolunay Umuda yolculuktur hayallerde gurbet *******in çığlığında şahin uçar Telden tele konar name taşır Çekmeyen bilmez bu acıları Özlemdir hasrettir yürekte gurbet Unutmak isterken sıla canlanır Alıştım diyerek zaman aldatır Geldi gelecektir hayal treni Yaban ellerinin adıdır gurbet Yalnızlık dertleşir el kapısında Tanıdık yüz arar sağında solunda Kutlu mutluluğun son çıkmazında Uzanan bir eldir sılaya gurbet Bazen masum bir çocuk düşü Bazen çılgın deli bir özgürlük Bazen yıldız *******in koynunda şiir yüreklerde söylenir gurbet Kimi hasret der ona sancı yapar bağrında Kimi ana,baba,kardeş özlemi Hepsi onu anlatır türküler şarkılarda Aşkın adıdır gönüllerde gurbet 15-03-2006 Cemal Karsavran
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Kızıl Alevlerinde
bu gece hayalimde sen vardin çagil çagildin dalgalarla koylarimda gece yosunlu sarmasiklardi kirmiziyla bogulurken mavilerde düslerimde melektin ak pak döne döne yalnizligima yoldas bir var olup bir yok olurken terli kisraktin sevgiye aç sabah uyandigimda sen vardin sisli bahardin güne dogan kulagima fisildadigin ezgi dudagima kondurdugun buseyle safagin ilk isiklariydi kabusum günes perde araligindan sizarken yalinayak serinliktin tenime degen yüzüme vurdugum suda sadelik uzun maraton çiktigim yol karsilik bulurmu düsünmeden sezgilerde gizli duygular açiktan dile getirilmeyen tanrim kandirmayacagim yüregimi mavilere tutundugum ümitlerle atesten korkmuyorum yanacagim askin kizil alevlerinde 01-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Müebbetim
şu an neler istiyorum biliyor musun mum ışığında, yastığım olsa göğüslerin kalsam saatlerce sana bakarak gözlerimde bahar, senin yüzün sarsam sarmalasam tüm bedenini sığınsam bir yetim edasıyla paylaşsam yatağını koklasam gül kokulu tenini seni duyumsarken yüreğimde yetim kalmasa düşlerim yüzüm temmuz yanığı dudağım ağustos ateşi ıslanmak istiyor dudaklarım şebnem dudaklarında ve tenim güz hasreti eğer sevişmek uzun bir geceyse kısa tutmalı zamanı sabaha çok var demeden gök gürlemeden yıldızlar sönmeden ay bacayı aşmadan tenimde yağmur damlası aşk kokuyor yatağım boyuna posuna bakmadığım ıslak dudaklarıyla öpüyor beni şehvetli ve arzulu ahtapot kolları karışmış hırslanmış dalgalar devinir mercan toplar düşlerim derinliğinde okyanusun çözülürken tutsaklığım karanfil uzatır ellerim şimdi sana sarılıp uyuyacağım hadi gel kollarıma düşte olsa yatağımda sıcaklığın teninde limon çiçeği kokusu dudağında aşk öpücüğü bedeninin her zerresi boydan boya en çok da mor hanesi susuzluğumu kandırdığım çorak su gözesi nefessiz anlarım kabusum kan ter kan/dır beni düşlerimde aşkın müebbetim 21-09-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Sonsuzluğunda
Bazen bir selam Bazen bir merhaba ile başlar Can, canım gibi sözlerle Paylaşmayı özlerken yüreklerimiz Ayak seslerini bile duyamazsınız Kayan bir yıldız sessizliğinde Süzülüp gelir Her baharda doğanın Binbir renk cazibesiyle Yeniden yeşeren Güneşin doğuşuyla başlayıp Batışıyla renklenen Ayın parlak yüzü Vururken suya Hafif bir esen Ya da çisi çisi yağmur Damlalarıyla canlanan Acı bir sızı bir yürek sancısıdır Başlar Ne olduğunu Nasıl olduğunu Çözemeden Kanatsız kuş gibi uçarız Aşkın sonsuzluğunda 29-08-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Gözlerinde Uyudu
ay gökte süzülüyordu Çorlu'da bir akşam üstü kuş cıvıltıları her telden dilden karcıyar makamında turladı uzun süre karşı kaldırımda dolanırken sevda yürekte kaç kez dönüp geldi aynı noktaya çılgın bir tebessüm dudağında aradı sevdayı gözlerde buluşlar gizli gizli sevmelerdi iki dudak arasında kelimelerde bekledi umudu avuçlarında son kez dedi sırtını yaslayıp yanıp sönen elektrik direğine gözleri her gelip geçen içinde tek tek ayıkladı ve adını sayıkladı yıldızlar gökyüzünde ilgisini dağıtmak için ara yollardan çıktı aynı noktaya akşam ayazında ellerini ısıttı sevda dönerken bir aşk rehavetinden ayakLarı bir adım iLeri yüreği bir adım geri sarhoş oldu ay gözlerinde uyudu 05-12-2003 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|