![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sevmek..
sevmenin rengini tattım sende, tadımı damağında bıraktın. niye derde beni saldın. seni bunun için mi saydım. bilseydin gönlümün derinliklerini, böylemi yapardın.. aşk derdin sevgi derdin.. böylemi sevdin gözlerinle, hislerinle... sana bağlanmış seni sevmiştim. değmezmiş senin sahte bakışlarına değmezmiş dilinin söylediği yalanlara, seni içime gömüyorum.. karanlık senin olsun aydınlık benim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AŞK
aşk daima vermektir karşılık beklememektir çıkar yolu gözetmemektir bazı anlar acı çekmektir bazen ise mutluluğu hissetmektir ama daima beklemektir sabır gerekmektedir anlayış göstermektir sadece karşı tarafı düşünmektir aslında çoğu zaman kendini yok saymaktır aşık olduktan sonra kendini yanlızlığa alıştırmaktır bazı anlar sa yokluk çekmektir en iyisi ise her şeyi bilmektir |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SEN HERŞEYİMSİN
Ah bir anlatabilsem duygularımı, Bir inanabilsen,bilebilsen halimi, Kalbimin şimdi nasılda yandığını, Her an yalnızca seni nasıl anışını, Yalnızca onun senin için çarpışını, Senin için ağlayışını, o yakarışını, Ahh bir duyurabilsem bu acılarımı Hissetmeni sağlayabilsem kalbimi, Kırık olan kalbine teselli olabilsem. Bir ömür değişmediki hiç o sevgim, Azalmadı hep büyüdü sana sevgim, Sevginin gönlümde canlı olduğunu, Yalnız ve yalnızca senin olduğumu, Gündüzleri hayalim sen olduğunu, *******i rüyam yine sen olduğunu, Dünyada hiç bir şeyin,hiç kimsenin, Seni bu kalbime unutturamadığını, Güzel olan o her şeyim,o senmişsin, Güzel o her şeye güzellik katmışsın, Saadet kapılarını kalbime o açansın, Bu kalp sevgide yalnız seni seçmiş, Allah’ım seni bana armağan etmiş, Mutluluk seni sevince gerçek imiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HEP AKLIMDASIN
Geceninkaranlığında,güneşin ışığında, Suyun damlasında,selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HASRET
Zaman akıp gidiyor Sevgim bir balık gibi zamana karşı yüzerken Sen kendini zamana teslim ettin Yıllar geçip gidiyor Ellerim o kadar yalnız ki Senin hasretini satırlara döküyor Bugün menekşelerle hasretini giderdin Onlar güneşe aşık ben sana hasret MUTLU OL |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YÜREĞİM
Sen benim sonsuzluğumsun Sen benim kainatımsın Senin sonsuzluğunda kayboldum Bul beni yüreğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() olsa gerek
Yaşamak çok güzel olsa gerek Kimi mutlu kimi mutsuz Bazen acılar çeksede insan Yaşamaya yinede değer Sevgi yaşanması gereken şey olsa gerek Karşılıklı yada karşılıksız Umut yarınlar olsa gerek Bir gün mutlaka gelecek Gökyüzü bir kalp olsa gerek Binlerce yıldız kayıp gidecek Yağmurlar gözyaşlarım olsa gerek Sürekli gözümden akıp süzülecek Yıllarım senin olsa gerek Seninle vede sensiz toprağa gömülecek Sen sen olki sevgilim Sadece beni sevecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() olsa gerek
Yaşamak çok güzel olsa gerek Kimi mutlu kimi mutsuz Bazen acılar çeksede insan Yaşamaya yinede değer Sevgi yaşanması gereken şey olsa gerek Karşılıklı yada karşılıksız Umut yarınlar olsa gerek Bir gün mutlaka gelecek Gökyüzü bir kalp olsa gerek Binlerce yıldız kayıp gidecek Yağmurlar gözyaşlarım olsa gerek Sürekli gözümden akıp süzülecek Yıllarım senin olsa gerek Seninle vede sensiz toprağa gömülecek Sen sen olki sevgilim Sadece beni sevecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gİdİŞİn
Dudaklarimda Kaldi Sicak Nefesİn GÖzlerİmde Kaldi Masum GÜlÜŞÜn Kulaklarimda Kaldi GÜlÜm DİyİŞİn GÖnlÜmde Kaldi Sessİz GİdİŞİn Ellerİmde Kaldi GÜllerİn Benİ Benden Aldi Sensİzlİgİn |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() balim
Sevda Yanigi TÜrkÜler Nerelerde SÖylenİr AŞiklar Hangİ Dİyarlarda Aglar GÜller Hangİ Memlekette GÜzel Kokar Umut En Son Kİmde Bİter Balim ,gelİr Dİye Hangİ Sahİlde Bekler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|