![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serap misali….
Güneş batmıyor ki, Akşam olsun, Sanki hep aynı gün, Saatler hiç ilerlemiyor, Hep13,40 gösteriyor, Ne güzeldi o günler. Halen kokun üzerimde, Ne anıların var bende, Her şey bitti akçay sahillerinde. Aşk akçay da bir başka, Limanda yakomaz şahane, Kordon da elele benimle, Ama yoksun şimdi yanımda. Yaşlı gözlerle bekliyor, Belki dönersin diye, Serap misali uçtun gittin, Yok ki kabahat bende, Bir tek resmin kaldı, İnan kalbim hep seninle…
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seraptaki...
Koşarak mı yoksa yavaş yavaş mı, Veyahut bir güzel oturup bakmak mı, Hangisi doğru ki neyapayım bilmiyorum, Gözüken bir umut var diyorsunuz, Dört nala olayın üzerine gidiyor, Tamam oldu elde ettim bitti bu iş, Ama görün ki koskoca bir sıfır, Boşuna heves ve birsürü seraplar, Olduğunuz yere bir güzel oturuyor, Hiç kıpırdamadan hatta nefes almadan, Filim şeridi gibi yaşanmış hayaller, Umduğunuz mutlu ve mesut yıllar, O muhteşem gözler harkulade görünüm, Büyük aşkın size getireceği beraberlik, Nerde! ! Koskocaman bir sıfır nafile. Acaba nerde hata yaptım,düşünürsün, Hata yok ama olmadı mı olmuyor, İçin için kavrulur,aşkınıza kansersiniz, Her vücudunuz kaplanmış onu yaşarsınız, Ama birtürlü yaseminsiz olmuyor, Evet onun aşkına erirsiniz, Ne gözyaşları,nede geçen bunca yıl, Seraplar,rüyalar,hayaller,beklentiler, Onu bana birtürlü geri getirmiyor, Yine görsem yine koşar hemde dört nala, Sonu koskocaman sıfır olsada, O büyük aşkıma sultanım yaseminime. Ahhh ahhh be dostlar anlıyormusunuz beni, Bir gözlerinizi kapatınız,düşünün, Çok ama çok sevdiğiniz aşkınıza, Kaybettiğiniz aşkınıza koşmazmısınız....
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda masalı…
Bir varmış bir yokmuş, Çok çok önceleri, Issız bir dağ evi varmış, Okadar güzel bir yermiş ki, Sanki gerçek cennetmiş, Orda dünyalar güzeli, Bir pamuk prenses yaşarmış, Okadar çok güzelmiş ki, Evi güzelliğinden inci gibi, Gök kuşağı gibi parlarmış, Başı örtülü,esmer güzeli, Bir de kafeste kuşu varmış, Onunla sohbetler eder, Şarkılar söylermiş, Birgün kapısı çalınmış, Hep hayalindeki prensi, Onu alıp götüreceği aşkı ile, Göz göze gelmiş, Dünyalar onun olmuş, O dağ evi daha da aydınlanmış, Hayalleri süslüyen evlilikleri olmuş, Bir sürü çocukları olmuş, Çok ama çok mutlu olmuşlar. Onlar ermişler kerevetine, Dillere destan aşkları, Nesiller boyunca sohbetleri, Onlar için adaklar adanmış, Kabirleri cennet bahçesi, Yeni evlenecekler,evlenenler, Hep ziyaret eder olmuş, Ömür boyu mutlu hayatları, Bir sevda masalı olmuş...
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi..
Eğer başka birisine, Seni seviyorum, Diyebiliyorsam, Sendeki diğer herkesi de, Seviyorum dur. Senin sayende, Bütün dünyayı seviyorum. Sen de, Kendimi de seviyorum., Diyebilmem gerekir. Ben kendimi,seni, Seni sevenleri, Hayatı,yaşamı, Seviyorum..
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi...
Sevmek çok sevmek içten sevmek, Okadar basit ve kolaymı sanki, Ben sevdimmi karşılıksız tam severim. Ölümüne sonsuza,ebediyete kadar, Severim bir kere ve son severim. Sevmek karşılıklı anlayış,hoşgörüdür Bağışlamak,af etmek içten kalpten sevmek, Buzların donduramıyacak kadar çok, Cehennem ateşinin eritemeyeceği kadar, Kurşunların hedefi olup delemeyeceği, Bıçağın,kılıcın keskinliğinin kesemeyeceği, Çok çok büyük aşkla sevdimmi severim. Bir basit çubuğun kırılması gibi değil, Ulu çınarın yaşı köklü dalları kadar, Unutulmıyacak tarihler kadar çok, Uzayın,kainatın büyüklüğü sonsuzluğu, Kadar çok ama çok içten severim. Hiç bir gücün yıkamıyacağı, Yıldırımın delemeyeceği kadar, İçten samimi,duygusal,tertemiz hissimle, Damarlarımdan akan asil kanım gibi, Çok ama çok içten kalpten ben severim.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili aşkımsın...
Seni kitap gibi okumadım mı, Seni gidi aptal sevgilim anlamadın, Hep dır dır dır sen konuştun, Saf biricik sevgilim bir sus dinle, Senin için neler yaptım,neler çektim, Üzerime bir su döküp beni bıraktın, Bende hatamı var,ben hep seni sevdim. Şimdi bana diyorsun benden eyvellah, Ama sonu şimdi belli, Sen bana döneceksin. Diz çöküp bana yalvaracak, Çok göz yaşları dökecek, Ben geldim sevgilim diyeceksin. Seni gidi aptal sevgilim, Ben seni hiç bırakırmıyım, Hadi gir şu evimize, Seni nekadar çok seviyorum...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili eşim...
Onu benim gibi kimse sevemez, Öyle işlemiş sevgisi aşkı içerime, At desemde atamam, Kazımışım ismini kalbime, Yufka yürekli,ana şevkatli eşsiz bir eş. O gerçek bir melek nur gibi yüzü, Beyaz tenli,simsiyah yumaşacık saçlı, İnce kaşlı,burunlu,ya o dudakları, Ya o kalbi sevgi dolu şevkatli yumuşaklılığı. Kararlılığı,samimiyeti,sert bakışlılığı, İnce sülün manken gibi boyu, Ahhh o ince parmakları ya o gülüşü, Hepsi o işte o bir melek. Kıpkırmızı gül kadar dudakları, Fındık gibi ufak hamsi gözleri, Kuş tüyü kadar hafif o billür sesi, Beni hep cezp ediyor sımsıcaklılığı, Dağlar kadar büyük aşkı o sevgisi, Benim tek aşkım biricik sevgili eşim...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgililer günü...
İlk gün gibi çok sevdiğim, Yıllanmış şarap misali, Kar kadar beyaz,pamuk kalpli, Nadide çiçek,biricik aşkım, Sevgililer günün kutlu olsun. Üzüldüğünü biliyorum, Kırmızı bir gül aldım, Sıkıntılı günlerimiz var aşkım, Bilirsin hep ağır hediler alırdım, Takma birtanem bugünler de geçer, Sevgililer günün kutlu olsun. Sen bilirsin seni nasıl sevdiğimi, Kalbim yorgun atıyor ama, İnan aşkım ilk gün gibi, Seni hala çok seviyorum, Sevgililer günün kutlu olsun.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgililer günü…
Her sabah uyandığımda, İnanılmaz doğal kokunla, Bir harikasın güzel karıcığım, Bugün 14 şubat, Sevgililer günün kutlu olsun. Bütün sıkıntılara göğüs geren, Yüzünden gülümseme eksik olmayan, Yumuşacık güzel kalbinle, Her zaman yanımda olan, Dünya tatlısı biricik karıcığım, Sevgililer günün kutlu olsun. Sana seni nasıl tarif edeyim, Kelimeler buna müsade etmez, Sana en büyük hediyem ben, Bir buket kırmızı gül ve öpücük, Hep mutlu ol emi aşkım, Sevgililer günün kutlu olsun. Evimin sıcağı,aydınlığı, *******in pırıltılarıyle, Güneşim,ayım,yıldızım olan, Kalbimin sultanı karıcığım, Tüm kalbimin sıcaklığıyle, Sevgililer günün kutlu olsun…
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgimizi...
Sevgimin başladığı zamanı hatırlıyorum sevgilim, Çünki seni tanımadan da seni sevmiştim ben, O zamanlar hayalimdeydin, Şimdi her an yanımda, O zaman umduğumdun, Şimdi kaybedemeyeceğim. Bir şey var yüreğimde, Bana hep mutluluk yaşatan, Umudu aşılayan bir şey, O olmasa yaşıyamam, Yaşasamda anlamlandıramam hayatı, Sevgini seviyorum, Ama her şeyden çok seni. Bilimsel açıklaması yok bunun, Formulü yok bende, Hiç yaşanmamış tarihte, Düşünürler açıklayamamış felsefede, Onu yalnız biz keşvetmişiz, Sevgimizi...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|