![]() |
![]() |
#341 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CUMARTESİ
En güzel aşklar bir bakışla başlar, En uzun yollar bir adımla. Ve sen geceyi yaran yarim, Bir gülüşle geldin bana… Birlikte yelken açtık sevdamıza, Yeni ufuklara, sonsuz yolculuklara. Bitmez tükenmez hırçın dalgalara, Göğüs gerdik birlikte tüm yalnızlığa… Ebediyete dalacaksın bir gün benimle, Uyandığımda yalnızca senin kollarında. Tenin tenime deyecek rüyalarımda, Benimle uyanacaksın yeni sabaha… Ve en sonunda bitecek her şey, Sen bitmez zannetsen de. Ben gömücem hüznümü, Her sonun bir başlangıç olduğu gibi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ASLI
Belki bir gün kavuşuruz diye seni bekleyeceğim, Elimdeki resmine bakıp maziyi anacağım. Geçmiş günlerin hesabını bu günden alacağım, Senin yokluğunda anılarla avunacağım. Ayrılığı sonum yapsam da gelmesem bir daha, Sakın ağlama sen, kıyamam göz yaşlarına. Leyla’nın aşkı gibi mecnun olsam da çöllerde, Izdırap çeksem de seni seveceğim. Aynı yıldızlar gibi bir gün bende kayacağım, Nasıl konduysam bu dünyaya öyle göçeceğim. Işık yalımı gözlerin de ebedi kalacağım, Lisanı olacağım aşkın sana haykıracağım. Aslı yalan olan her şeyden nefret edeceğim, Anılmak nasıl bir duygu belki hissetmeyeceğim. Gökyüzünde ki meleklere benzeteceğim yüzünü, Serçenin gözyaşları gibi, bir gün ben de öleceğim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() güneşin her batışında
ah bu ******* sensiz geçmiyor unutayım diyorum ama bir türlü olmuyor bir çıkrabilsem seni bu yürekten belki o zaman kurtulurum acı cekmekten güneşin her batışında nasıl anlatsam sevgimi sana fakat sözler yetmiyor nasıl anlatsam aşkımı sana lakin cümleler bitmiyor güneşin her batışında otururum sahilde beklerim yıldızları sorarım onlara gördünüzmü yarimi belki bir umut onlarda duymuştur sesini ben özlüyorum o gül kokan tenini güneşin her batışında bekliyorum seni yanlızlıklar rıhtımında biliyorum döneceksin sende bana sensiz yaşamak haram bana sen beni asla anlamasanda güneşin her batışında |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ask bu olsa gerek
seni ilk gördügümde hoslandim önce... ama seni tanidikca asik olmaya basladim... biz birbirimizi seviyoeuz ama ikimizde iyi biliyoruz ki kavusamayiz bunu cok iyi biliyoruz... ama ne yapalim sevdik bi kere gönül verdik artik... sen bana aitsin bende sana aitim.. SENi COOOK SEViYORUM ASKIM..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() OLMAZ Kİ
bAKMA BENİM ÇEKER GİDERİM BİR GECE SESSİZCE VE ANSIZIN DEDİĞİME... BÜTÜN YOLLAR ÇIKMAZ SOKAK GÜL'ÜM USULCA, BAŞIM YERDE VE SÜKLÜM PÜKLÜM DÖNER GELİRİM BAKMA BENİM YARALI GÜLÜŞLERİME SANCILI AĞRILI BİR SIZI VAR YORGUN YÜREĞİM DE BİLMELİSİN Kİ GÜL'ÜM BEN SENDEN VAZGEÇEMEM Kİ OLMAZ Kİ OLAMAZ Kİ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BENİ SENDE SEVERSEN
İlk aşkımsın çiçeğim Yaşadıkça seveyim Seni her an göreyim Beni sende seversen Sen koklanmaz bir çiçek Konan insan göçecek Gönül seni seçecek Beni sende seversen Elim sana süreyim Aşkını hep bileyim Gel'de her gün geleyim Beni sende seversen |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli divane
Yine mi basladim sensiz bir geceye Yeter artik bitsin bu cile Kalsin bu gunler mazide Olurum sensiz deli divane Biz de birleselim mutlu bir evlilige Yasamak zor geliyor sensiz bu hayatta Savasamiyorum sensiz tek basima Herkes gibi bende istiyorum sevgilimle olmak El ele tutusup, gezmek, beraber mutlu olmak Sevdigimin doyasiya gözlerine bakmak Ona onu sevdigimi kulagina fisildamak Onsuz oyle bir haldeyim ki Hayat yikiliyor, dunya batiyor sanki Pilsiz calismayan bir saat gibi Zaman akmiyor onsuz, takiliyorum Bu hasrette biter elbet ama ozluyorum Deli gonlum oylesine kapilmiski, seviyorum Sensizlik sanki olur bana iskence Asigim, seviyorum seni deli divane |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Bu Şarkılar
ömrümün baharı solup giderken dudağımda hala senin adın var gönül seni çoktan unuturdu ya bizi bizden alan ah bu şarkılar... tam mutluyuz derken bir engel çıkar hasretin kor olur ruhumu yakar her notada ayrı bir hatıran var bizi bizden alan ah bu şarkılar... bitmeyen ******* bana yar olur saç ağarır beden ihtiyar olur her sözü sen isen şarkılar olur bizi bizden alan ah bu şarkılar... maziyi geriye getirmez zaman ateş olmayınca tüter mi duman benim gibi sen de için için yan bizi bizden alan ah bu şarkılar... bütün dualarım sevgiden yana isyan etme gönül sen yaradana işte bu şarkım da sevdiğim sana bizi bizden alan ah bu şarkılar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hayal
Gozlerden cok uzak, Kimsenin tatmadigi, bir guzellikler diyari, Yesilin her tonu ve mavideki o ihtisam. Renklerin dans ettigi bir yer ki, Iste sen orada guzelsin. Yuzune carpan gunes isiklari, gozlerimi kamastirir, Saclarin sanki meltem altinda dalgalanan uzun cimenler, Gozlerindeki mavilik gokyuzum iken, Beyazlar icinde sen bir bulutsun. Nefesin icimde hala, Ufak bir esintin beni alip goturur. Ellerim sana dokundugunda, Ruhum senin. Dusunceler olmadigi an da, Ask bizimdir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞKIN SEVGİSİ
Ey sonsuz güç Ey sonsuzluğun sebebi Ey kâinatın yegâne sahibi Ey çiçeklerin açma sebebi Ey kalbimdeki aşın yaratıcısı Sana sığınıyorum. Kalbim aşkla taşıyor Kalbim aşkın gücüyle titriyor Aşk güçtür Aşk sonsuzluktur Ask bir çiçeğin açması Aşk yıldızların ışıltısı Aşk dağların diz çökmesi Aşk sendendir aşkın sevgisi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|