![]() |
![]() |
#361 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mavi Bir Tas
mavi bir tas içi boş doldurulmamış kirli suyla ya da boşaltılmış bütün kirli atıkları mavi bir tas görüş mesafem dar gidiş-gelişsiz tüm zıtlıklar içinde her şey birbirinin zıddı zaten mavi bir tas içinde hiç bir şey yok eskidende yoktu-olamazdı doldurmadığın şey nasıl dolar ki? Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Moda
etekler kabarık mavi başka mankenler gelmişler aşka kıyılar cezbedici çevrilmiş moda gören herkesi büyülemiş mecnun bile moda da düşmüş aşka Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muhabbet
muhabbet bir kuş idi havada uçarken vurulur yere düşmeden kolu kanadı kırılır tez elde edilen çabuk kaybedilir sen zorluklara katlan elbet bir yere kaydedilir muhabbet dostane bi gülüş ne kadar uzun eğleşince tatlıdır dil,şakır durur insanın yüzüne yerleşince sağ salim buluş,halleş kılpayı uzan,yanıma gel hadi bırakmam inan ki bir daha burası,çok büyük sonsuz bir vadi muhabbet karşılıklı dokunuş içten gelen verimli bir ses çeker insanı içine dumanı yeniden doğuştur her nefes bir kelam,bir çift tatlı bakış karış ki kalabalığa sen sarsın seni de sevinç yumağı bu birazcık enli şişmanca beden Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muhtacım Kudretine
asla ona söyleme hiç bir şeyin olmadığını muktedir olmadığını satın almaya satında alınmaya asla ona söyleme sevilmeye mhtaç olduğunu bir maşuk tarafından ince,narin, nazik sakın ha,sakın asla ona bunu söyleme muhtacım kudretine Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutlu Saatler
işe yaramıyor mu? şimdi geçirdiğimiz saatler güneş üzerimizde batmaz mı? şimdi kaçırdık mı? çalınmış aşkları,çalanları kalbimizden, ruhumuzdan bedenimizden,halimizden bitti mi? tüm ayrıntılar şehirler kabul etmez mi? yaşamını birlikte yazdığımız,herbirimizi soğudu mu? tenler sıcaklığını koruyamaz mı? illa kibitmek zorunda mı? mutlu saatler Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluyum
mutluyum yaşamış olmaktan bu günü ertelemedim sadece yaşadım yemiş yüklü bodur ağaçlı ve de... tutku dolu sadece yaşadım bu günü bırakmadım artanı yarına bu günde buldum tüm yitirdiklerimi bu gün benim yaşamımda önemli bir gün herşey bu günün içinde olup biter yarın,yarında kalsın ben mutluyum yaşamış olmaktan bu günü sadece yaşadım yarın ne olur bilmem bilmekte istemem gizli kalsın merak uyandırsın yaşanılan her a nın bir değeri olsun kendi içinde ben mutluyum yaşamış olmaktan bu günü Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Müsade ET
müsade et geçeyim ara sokaklarından korkusuzca hayatın müsade et geçeyim bir renkten diğerine sorumsuzca,sorunsuzca aşabileyim iklimleri farklılıklarına aldırmadan yasaklarına kapılmadan müsade et geçeyim ara sokaklarından korkusuzca hayatın müsade et içeyim içebildiğim kadar şerbetini sevdanın çırpayım ellerimi kuşlar gibi hür,özgür kırpayım gözlerimi kapılmak istediğim rüzgarın uğultusuna müsade et geçeyim ara sokaklarından korkusuzca hayatın müsade et içeyim içebildiğim kadar şerbetini sevdanın Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasıl
içiniz daha fazla sızlamasın diye üstünü örtüyorum görmek zorunda olduklarımın görüntüler bazen anımsatır zincirlerini bağladıklarımın kendime sormadan bıkmadan usanmadan üzülmesin gönlünüz diye aşıklara bir hal olmuş gizli gizli değil aleni sevdalılar birbirlerine açığa çıksın diye sevinçleriniz,kızarır bozarırım nasıl mutluluk hapı üretebileceğim diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasıl? Neyle?
seni gördüğümden beri düşler alemindeyim gözlerim açık uyuyorum ne tam uçabiliyorum bulutlarda ne de ayaklarım yere basıyor neden yaktın? içimde ateşini neyle? nasıl? söndüreceğim tutuşan yalnızlığımı nasıl? neyle? dolduracağım seni gördüğümden beri yüzmekteyim gönül gölünde ne tam açılabiliyorum doyasıya ne de çıkabiliyorum içinden neden yaktın? içimde ateşini neyle? nasıl? söndüreceğim tutuşan yalnızlığımı nasıl? neyle? dolduracağım Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Anlaşıldı ki
ne anlaşıldı ki o kadar saatin birbiri ardına yalnız geçirilmesinden kurulmamış kuruntuya düşmemiş olmasından ne bulundu ki birleştirilmiş sıkıcı,yakıcı ızdırablı anlardan bulaştırılmış,bir tutam çılgın gülümseyişten ne olmalı ki yanıcı maddelerin birbiri ardınca yakılıp yakılıp ortalığa salıverilmesinden ne umulmalı ki yeşil başlı ördeklerin vurulamayışından Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|