![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ve Ben Sende Kalırım
seviyorum seni susamış ruhuma serp mısralarını gecenin karanlığında Sözcüklerde kavuşsun yüreklerimiz Tüm kötü sürprizlerini de göze alarak düşlerinin mavisinde kalayım Gözlerimin bebeğinde kaybol hapsedeyim bakışlarımda seni konuştuğum hecelerimde kal soluduğum havayla dol içime oturduğum koltuğum ol dinlendir yorgun bedenimi Burası okyanusu düşlerimizin Derinliğinde buluştuğumuz sonunda aşkla kavuştuğumuz fırtınayla esip savrulan Gönlümde aşk yangını Ayrıntılarda gizlenen Gecemde sen varsın hayallerimde sen Sana kendimi anlatamamaktan korkarım tan ağarırken saklanır gölgeler, derinlere işler ışığı güneşin ve ben sende kalırım 01-12-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ve Bende Sevginle
bitmeyecek yoldayım seninle uzun maraton okyanuslar ötesinde kıta var arada bakışlarımda kayboluyorum sen hayalimde öyle yer ettinki benliğime silip atmak mümkün değil günahların sevaplarınla ya ben sende fazlayım ya sen bende kurdelesi çözülmemiş hediye çözememki saklısın sırlarınla bülbül olur konuşursun dostların hep canın alışmışsın sahte yalan sözlere bende yalanım belki sende türkülerde dağların kızı yardım meleğisin hep dar anlarda öğretmensin sevgilisin dostlarına.... beklentin yok kaybolan yıllar içinde sevgilere özlemi canlı tutmak hayatı belkide saklayamazsın yalan değilsin bende acı verir hüzünlere boğulursun sevmeli insan sevdiğini hüzünleri bırakıp terk edip gitse bile yüreğim yangınlarda akdenizli seninle kana kana içmek pınarlarından torosları dalga dalga döven özlemleri dağ yapıp önüme seren sen olsanda fırtınalardayım lodosla toz toz olup savruluyorum boz ovalar bulanık sularda o kucaktan bu kucağa köpük köpük mutluluksun dalga dalga akdenizde ve bende sevginle. Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Bir Yudum Nefes
yenicenin tarlaları yelleniyor gölbaşının kızları fistan giymiş sallanıyor elma gibi yanakları meraklı bakışları gelip giden içinde bir tebessüm arıyor gölbaşı pınarı kaynağında çay olur her yudum buz gibidir içilmez doyasıya evliyada dilekler salınır bir parça bez dikenlerde aşka hasret salınarak akar köy ortasından çağlayan olur şelale yapan yüksek engebelerden toprağa can verirken sular bostan tarla her damla bir fidan ve bir yudum nefes 09-10-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Çamaşır İpinde Sabah
gökyüzü yarılıyordu orta yerinden şimşekler çakarken çığlık çığlığa gece mavileri yırtarken ağladı köprü altı çocukları yıkık terkedilmiş evlerden aktı şıpır şıpır gözyaşları olukları kırık çatılardan mazgallar doldu taştı işçi mehmet’in tek göz evinde metrepol uyandı deniz ortasında yüzüyordu kara köylünün gözünde bereket nadasa bırakılmamış toprakta gülüyordu sarı sıcak nene kış ortasında yazdı gecede telaş çığrış bağrış bardaktan boşanırcasına ıslanmış kuru çamaşırlar ve çamaşır ipinde sabah Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya Duygular Öldürür Beni
geldiğinde haberim olursa kaçıracam seni ister dağ başı olsun ister zorlu bir çıkmaz ister gecenin kör saatleri korkular beni yıldırmaz sen varken yanımda pusulamın yörüngesinde senin gittiğin yollar çıkar aramadan bulurum iğne deliğine saklansan da düş olsan da hayalimde gezinen mutluysam yüzümde tebessüm varsa yansımalarda sen haykırışlar sana çıkıyorsa engel değil hiç bir şey uzaklıklar bile istiyorum dediğin an bil ki yanındayım zamanlı zamansız ya bulurum kimliğimi ya duygular öldürür beni 29/08/2007 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya Sabir Döne Döne
seni cizgi cizgi yazmak istiyorum ayaklarinla ellerinle sevda düsmüs yüreginle yasanmiyan sevgiler özlemlerinle kök salmissin yilllara yarim kalmis mutluluklarla kosarsin kucak kucak açligindir seni asan denizlerde kelimeler dügümlenir yüregine saklarsin yillar içinde dalga dalga yayilir durgun suda kipir kipirdir tatli bir sözle yangin yeridir sessizlik körükler askin atesini düsüncelerinde kaybolursun deli esen yeldir hoyratça geçit vermez daglardir düslerin siginaksiz *******de delirir gökyüzü gece melegisindir aynalarda ya sabir döne döne 10-12-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yada Yalancı Bahar
sevgi krize girdi çıplaktı geceden boğuldu kelimelerle sustu soluksuz sahnesi olmayan tek kişilik oyundu indi perdeleri yavaş yavaş sessizlikti konuşmayan soyundu anadan üryan çatladı ar damarı yüzeli santimlik iki kulaç arası noktalı virgüle sıkışmış sustu an/sızı/n seviye aç adam sesiyle sevilen kadın yada yalancı bahar Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yagmur Dolu Bulutlarla
bir resim var su an karsimda simsiyah dalgali saçlariyla bana gülümsüyor cok uzaklarda degil hemen karsimda bir çaglayandir simdi yüregim hemen yanindan akan simsiyah gözleri inci tanesi gülümsüyor bir dagin eteginden karalar giydigine aldanmayin sevgi dolu ask dolu yüreginden gülen gözleri sevgi basamagina bir adim atmis yesillikler hep yesil uzaklar hep uzak bulutlar gölgelemiyor kaldirimlari inci tanesi dislerinde gülüsleri saçlarina tac yapmali agaç yapraklarindan gül takmali yakasina her baharla acan bir deniz olmali yüregi arka planda daglara vuran dalgalariyla cosmali her baharla yagmur dolu bulutlarla 05-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan De
gün özler yollar bekler ıslak bir öpücük kuşluk vakti dudaktan kalbe kayıp yürekler hasret çeken gündüzlere yalan de saatler geçmek bilmez ki beklenilen köşe başında dalıp giden bakınılan yollarda gelişinle öpüşmeler yalan de ele ele kol kola yürünülen bir şeyler anlatıp gülüşülen kırılıp düşecekmiş gibi tutulan kulaktan kulağa fısıltılara yalan de zaman nede çabuk geçiyor senle buluşmuştuk oysa az önce gün bitmiş sevgilerle yürüdüğümüz yollara yalan de ayrılık saati gelir çatar da gözlerden akan yaş sızım sızım damla damla mutluluktur yalnızlığa yol alan sevgilere yalan de aranır bakınırsın her anında canlanırsın gözlerde dokunmak istersin uzanıpta yürekteki sensizliğe yalan de güne sığmaz geceye taşınır sayıklanır düşe girer döne döne uykusuzluklarda sensiz geçen *******e yalan de Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yapayalniz Amansiz
adi konulmamis bir sevda gelsin baharla simsek gibi çakip yaksin yüregimi/daglasin ne ben ne oldugunu anlayayim nede sevda onulmaz dertlere davetiye çikarsin ister sarkilarin nagmelerinde/hüzünlü siirlerin dizelerinde/yasamaya dair/sevda geceyi seyrederken karanliklar içinden/sizarak ansizin yorgun bedenimin hücrelerine insin düs kiriklikligi yaratsin/umutlarla birlesen dudaklar parçalansin/paramparça yüze inen tokat olsun/ates parçasi gözlerde isigi söndüren/umutsuzluklarla yildizsiz *******de/sis olsun/basimda beyin damarlarim çatlasin/sigmasin içine kanadi kirik kus olup çirpinayim/çigrisi sesim yirtsin geceyi/orta yerinden tepeden tirnaga sarsin bedenimi/simsiki damla damla/igneyle islensin/damarlarima maviler/gri bulutlarla gelen/anlamsiz bir kanayip bir duran yaralar/kansiz olmasin hiç kimse yaninda/sen bende öyle bir var olmalisinki/benden öte var olan mutlu bir günün aksami/ansizin/karanlik sözün bittigi yerde bulayim/yapayalniz/amansiz 03-04-2003 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|