![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kıymet Uluç
Akrep İşliyor saatinde ağır ağır Ve Sinsice Hüzün Karanlığa çalıyor isyanını Tarihi neydi Hep düşündüğüm Ve Anımsayamadığım bir gündü Eski bir rafa atılmış zamanların Unutulmuşluğu gibi Yavaşça tozlanıyordu bakışların Küçük bir deftere Büyük bir aşkı Biliyordum sığdıramayacağımı Ve hep unutamam diyordum O ağacın dibinde Dizine ne kadar yatmak istediğimi Her satırda uçuşurdu o günler Belki diyorum, belki Kalmışsa kırıntıları sevgiden yana Gönderdiğim martılardan alır selamımı Kıymet Uluç Hanım’ın(Hatıra Defteri) Ve (Zamansız Aşk) Adlı Şiirlerinden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kızıyorum Sana, Biliyor musun?
Ne zaman yalnızlık kapımı çalsa Kızıyorum Sana, biliyor musun? Yokluğunu anlatamıyorum Kalbime … Tadı varken Dudaklarının, dudaklarımda Üşümüş ellerimin, sımsıcak ellerine Soğuk bakışlarımın,sımsıcak gülüşlerine Hasret kaldığı, ve Bir ayrılık mevsimini hatırlattığı için Dalından düşen her yaprak. Kızıyorum sana,biliyor musun? Savrulup Hüznün rüzgarları ile Yalnızlıklar şehrine düştüğüm vakit Yaprak misali kupkuru… Kızıyorum sana,biliyor musun Her an,her dakika,aynalara bakıp… 09,03,2006 Beni bir boşluğa bıraktın İçinde sana ait hiçbir şey olmayan Söyle yeter mi? Sadece seni düşünmek… Ertuğrul Bayam
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kibrit Çöpü
ben mutluluğu buldum sandığım gülüşlerinde bir aldatmacaymışım sadece. meğer bir kibrit çöpüymüşüm ellerinde kırılmaya yüz tutmuş, ne vakit gözlerimle gördüm aynı aldatmalarını insanlara ben kırılmaktan vazgeçtim artık her sigarada yanmaktayım sadece 17,01,2006 saat: evde unutmuşum Ertuğrul Bayam
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kibrit Çöpü Gibi Çaresiz
Ayrılığın Son Sözleri Ben seni, bir denizin en derin sularında buldum. Bir yağmura takılmış giden, Kibrit çöpü gibi çaresiz, Sonbaharda solmuş bir kuru yaprak gibi umutsuzdun, Çocuktun aşktan anlamaz, Seni kollarıma ilk sardığımda. Şimdi Ayrılıktan bahsedecek kadar büyümüşsün Beni yalnızlığın kuyusuna atıp, kilit vurmaya hazırsın demek. Senin o mevsimleri kıskandıracak ani değişikliklerin, O çocukları ağlatacak duygusallığın olmasa, Beni sevmediğini düşüneceğim. Oysa,oysa seviyorsun beni Bir gece elimi tutup, Gözlerime bakmandan Görmediğinde beni, telefonlarda ağlamandan, Sarıldığımda sımsıkı bedenime, O küçük kalbinin atışlarından anladım, sevdiğini beni Şimdi den duyar gibiyim, Ayrılığın o hüzün dolu şarkısını. Kupkuru bahçelerini, insan geçmez sokaklarını görür gibiyim Demek gidiyorsun, Kararlısın, Demek ağlasam faydası yok Bu kadar yükseklerden bakma, şahin gibi bana bu kadar hafif bulma bensizliği Bilmelisin ki seni ben buldum, o yalnızlığın sularında Hatırlamalısın bana yaşama sevinciyle sarılmanı. Git öyleyse. Ne söylesem batıyorum en derine Ne kadar yalvarsam o kadar alçalıyorum, Alaycı ve acımasız bakışlarınla. Hadi, durma git Ama bir gün, Ne kibrit çöpü gibi çaresiz Ne kuru bir yaprak, Ne gözlerinde pişmanlığın yaşlarıyla, çıkma karşıma, Affetmem! Hadi şimdi çek son kez bakışlarını, Nemli bakışlarımdan Ve kaybol ağaçların, bir anda kuruduğu sokaktan.. Gökyüzünü bir kez daha sarsın, Yalnızlık denilen, o kül rengi bulutlar. Ertuğrul Bayam 05,02,2006 Düzenleme Ertuğrul Bayam
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Ağlattı Seni Söyle?
Seni üzgün Seni ağlamaklı gördüğümde İçim yangın yeri Dönüp dönüp sensizliğin odalarında Hiçbir şey yapamamanın acizliğiyle kahroluyorum Kim? Kim ağlattı seni söyle? Gözlerindeki bu yaş Bu hüzünlü bakışlar Alışık değilim seni böyle görmeye Ne olur bir kez gül Gül ki Yaşamak için bir sebebim olsun 19,07,2006 Seni üzgün gördüğümde Yakasım geliyor tüm dünyayı Yaşamanın anlamı ne ki Sen ağladıktan sonra Ertuğrul Bayam
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Güldürecek Yüzümü?
Vazgeçtim sevdiğim Seni böyle mutsuz gördükçe Acılarına ortak olamadıkça Gülmekten Umut etmekten Yaşamamaktan İnan vazgeçtim Karanlıklarda olmalıyım Yürümeliyim Cam kırıklarında İçimde ki bu hüznü Haykırmalıyım yokluğuna Aynalarda parçalamalıyım sevinçlerimi Seni seviyorum Bilemesem de senli vakitlerin güzelliğini Sensizliğin acılarını çektikçe Yarım kalmış aşkımızın Tamamlanmamış hüznü düşüyor gözlerime Üzülüpte bu halime Ne olur bana gül deme Sen öksüzlüğümün Yetimliğimin Çaresiz çocuksu yüreğimle Annemin şefkatli bakışlarında gördüğüm Yaşamak için nedenimsin Eğer bir ömür yanımda olmayacaksan Bana gülümse deme ne olur Her sabah sensiz uyanıp Kapılara bakıyorum Her ayrılık şarkısında İçime yakacak bakışlarını Beni yaşama bağlayacak ellerini Sarmalarını sımsıkı Düşünüyor Düşünüyor ağlayamıyorum Boş ellerime Ellerini alamasam da Öpemesem de dudaklarından Kokunu alamadan Okşayamadan saçlarını Toprak olsam da Seviyorum Seviyorum seni Seni sevmemek gibi bir lüksüm olmadı hiç Ben yokluğunda da sevdim seni Düşlerimde çizdim güzelliğini Beyaz bileklerini bulutlarda gördüm Yağmur sonrası açan güneş gibi Hep ışıl ışıldı gözlerin Ve her hayata küsüşümde Tebessümlerini anımsayarak Mutlu oldum Ama şimdi seni üzgün gördükçe Vazgeçtim Gülmekten Umut etmekten Yaşamamaktan İnan vazgeçtim Beni uzak tutma kendinden Sen uzaklaştıkça Düşüyorum dipsiz kuyulara Amaçsız gayesiz Boş boş bakıyorum duvarlara Sensizliğin odalarında Bakışları arıyorum Yaşamak nefes almak mı sadece? Toprakta solmak mıdır ölmek? Eğer sende gidersen bensizliğe Canım bu hüzünlü yüzümü Söyle Kim güldürecek? 20,07,2006 Avuçlarımda küçük bir el Kollarımda büyük bir boşluk Aynalarda gözyaşı Duvarlarda hüzündür sensizlik Ertuğrul Bayam
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Kazanacak Bu Aşk'ı?
Kim kazanacak bu aşkı? Seninle olmak isteyen ben mi? Benden kaçan sen mi? İstediğin gibi olsun Rüzgârlarına bırakalım Bol delikli beraberliğimizin sandalını Boşa geçen zamanın denizlerinde Ne zaman boğulacağız İnan bilmiyorum. 30.12.2005 29,06,2006 Deniz zamanımızdı Sandal aşkımız Umarım aşkımızı Boğmayız zamanın içinde. Ertuğrul Bayam
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Suçlu
Hiç uyuyamıyorsam Ya da ağlıyorsam gizli gizli *******i Mutlu olamadığımı düşünüp Sevgisiz bakıyorsam gözlerine Ve öptüğümde seni Heyecan duymuyorsa kalbim Söyle canım suç benim mi? Yoksa,senin soğuk davranışlarının O buz gibi kalbinin mi? Hiç gülmüyorsam Ya da tutmuyorsam soğuk ellerini Kızdığın sigaramı söndürmeyip Arttırıyorsam adetini Ve yalnız hissediyorsam yanında kendimi Söyle canım suç benim mi? Yoksa,senin soğuk davranışlarının O buz gibi kalbinin mi? Oysa yitirdiğimiz o güzel anlar geliyor aklıma Görmediğinde beni ağladığın günler Şimdi bakıyorumda hiç umurunda değilim Söyle canım suç benim mi? Yoksa,senin soğuk davranışlarının O buz gibi kalbinin mi? Öfkeli bakışlarımı çevirip sana Duygularımda ödün vermiyorsam Ya da eskisi gibi özlemiyorsam gözlerini Ve artık bitsin diyorsam beraberliğimiz Söyle canım suç benim mi? Yoksa, senin soğuk davranışlarının O buz gibi kalbinin mi? 08,02,2006 Ertuğrul Bayam
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Tutacak Beni?
Tutamadım Yârin sımsıkı ellerini. Güldüremedim Aşkın sıcaklığıyla yüzümü Sevdiğimin göğsünde Bugün Boş evimin, Bomboş odalarında gezdim Soğuk ve anlamsız. Tıpkı Yalan sevdaların Gezindiğim gibi Sevgisiz gönüllerinde. Şimdi Kim tutacak beni Ölmek için çıktığım En yüksek uçurumlarda Bıraksam kendimi Aşkının Boşluğuna Yüzümde hiç değişmemiş O hüzünlü ifadeyle Üzülürsün eminim Neye yarar ki aşkım Ben çakıldıktan sonra Ölümün yalnızlığına. 30.12.2005 19.05.2006 Ölümler gebe kalacak Yüzümde tebessüm Düşerken sensizliğe Ertuğrul Bayam
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimbilir
Kimbilir, kimlerin oyuncağı olacaksın.. Ne yazık Oysa sevmiştim seni Kimbilir Hangi parkta, Hangi bankta Kimler öpüyor seni 19,11,2005 Ertuğrul Bayam
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|