![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zil Çalan Rüzgarin Namelerinde
yasemin kokularinda baharsin her çiçekte ayaz ******* düslerinde kaybolurken sensiz var olusun diger adiydin yansimalarda ufukta kizil alevler düserdi aksam üstleri zülüflerini verip esene sefa sürerken sunuslarin senden öteydi kaybolan en zor anlarinda tutundugun umuttu siirler veda buselerin bile candan yürekten gizemli kelimelerde gizli düslerdi içtenliginde sakladigin yillar içinde sen ki duygularinla seslenisin adiydin esrarengiz karanliklara issiz *******de ve sonralari kendini bile taniyamadigin gözlerinde durgunsu çaglayanlardan istifa eden yillardi mahkum hücresinde yüz yerinden yarali dileklerdi beklentilerde akardi ilkyazda coskunsu sularla sevgiler vuslat aksamlari yildizlar düserken cama uzun zamanlar kaybolurdu rakseden sarkilarla zil çalan rüzgarim namelerinde 27-04-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zulamdaki Sevdasın
bir sevgi yarattım yalnız ikimiz için kendimden öte bildim güne sığdıramadım geceyi mekan tuttum allaha sığınmadım sana sığındım geçen yıllara yandım bir temmuz akşamında düştün düşüme ilkyazın sıcaklığı ilkbaharın kırkikindi yağmuruydun okul çıkışlarını iple çektim beş dakikalık araları bekledim ağaç oldum bekleyişlerimde koştum dereboylarına sarmaşıklara tutundum çıplak mavzerdin geceyi vuran buruk bir şarkısın dudağımda aklımda dilimde aşkın zulamdaki sevdasın Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|