![]() |
|
|
#5481 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Madem sonunda ayrılık vardı
Söyle gülüm sevda neden yaşandı Madem ayrılık sonumuz gözyaşı mahsulümüz olacaktı Söyle gülüm sevda neden yaşandı. Madem gitmek için gelmiştin bana Söyle gülüm sevda neden yaşandı Madem ardında bir dalı kırık bırakmaktı niyetin Söyle gülüm sevda neden yaşandı. Madem kanlı hançerini kalbime batıracaktın acımadan Söyle gülüm sevda neden yaşandı Madem sevgiye inanmıyordun Söyle gülüm sevda neden yaşandı.
|
|
|
|
#5482 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Mademki gideceksin
Umursamam gidişini Sensizliğin üzmez beni Taşımam yokluğunu yanımda Adını anmam en çaresiz zamanımda Farketmez gidişin kalışın Alıştım zaten varken yokluğuna.. Ellerim Titremez artık Mutlu rüyalara dalarım Rahat bile uyurum Eğer gideceksen anlarım. Eğer illede gideceksen; Resimlerini de götür. Dualarım seninle merak etme. Olur elbet sevdiğin gerçekten. Gideceksen,kararın sonsa Arkana bile bakma Nasıl olsa alıştım varken yokluğuna...
|
|
|
|
#5483 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kim bilir ne de zordur
Yerin metrelerce altında gün Yüzü görmeden umuda kazma sallayan Bir kömür mâdeni işçisi olmak. Kim bilir ne kadar da zordur Bir grizu patlamasında Evine ekmek götürmek pahasına Canından olmuş bir mâden işçisinin Gözü yaşlı yakını olmak. Ölmek kolay da yaşamak zor zanaat. (21 Ocak 2006/ İstanbul)
|
|
|
|
#5484 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sarışın koşarak,esmer yavaştan
Kaçar da beni çıkarırlar baştan Ne bulurlar karga gibi ayyaştan? Para bendedir magazin kızları. Giyerler daracık etek-donları Sergide karpuz ile kavunları Sağlam kafayla tutarsam bunları, Yare bendedir magazin kızları. Bazınız entel,bazınız havalı Allah versin havanıza zevalı Sözünüz doldurmaz arpa çuvalı Sıra bendedir magazin kızları. Hocanın elinde fal aramayın Gündemde kalmaya yol aramayın Valide olmaya döl aramayın Çare bendedir magazin kızları. Hüsam adım,olmaz bende döneklik Zor gelir eşraf evinde eniklik Bir koyun ile,bir uyuz ineklik Sürü bendedir magazin kızları..
|
|
|
|
#5485 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
evinin önündeydim yine dün gece gözlerim seni arıyordu
telefonun cevapsız evinin lambası yanıyordu sanki pencerndeki o ışık mahalleni aydınlatıyordu inanki o kaldırımlar o caddeler seni bana anlatıyordu yine seni düşünüyorum bir tanem çınlasın kulakların sensizdi sokakların bensizdi şimdi o dudakların dermensız dert oldu miniğim kalbimde bıraktıkların bilmiyorum senden sonra sayısını saçımdaki akların belki ben acılarla kahrolup kapında beklerken sen en derin uykularında melekler gibi uyuyordun *******in uykusuzluğunu birbirine eklerken o an sanki mahallende senin kokunu duyuyordum cevapsızdı kahrolası telefonun bir kez daha en iyisi sessizce terketmekti mahalleyi hoşça kal sevdamın kadını belki çıkmam sabaha kim anlar ki şimdi benim gibi aşkınla bitmiş deliyi
|
|
|
|
#5486 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Birdenbire kendini uçsuz bucaksız
yemyeşil bir ovada buldu genç adam. İleride görünen gemiler sanki Birer fındık kabuğu idi Hırçınlaşan denizde. Havada pus var,birazda sis. Engel değil güneşin ışıgına sisin cılız varlığı Ufak tepeciklerden aştıkça, Güneşin önündeki birşeyin Daha bir parlak daha bir yakıcı olduğunu farketti. Bilinci değildi Onu yöneten Kan ter içinde Hala koşuyordu hırsla,şevk ve merakla. Bulmalı,anlamalıydı. Aştıkça yeşil tümsekleri,yaklaştıkça denize Gördü ki,ruhundaki güneşi Soluk bırakacak kadar parlak, Mahsun mahçup güzelliginle Onu eritecek kadar güçlüymüşsün
|
|
|
|
#5487 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüzleşeceğim kendimle
Haksızlıklarımla Yolsuzluklarımla Korkularımla Tümünden müebbette mahkum olsam da Sevgim beraat edecek
|
|
|
|
#5488 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine bir bayram sensiz geçti.
Yüreğimde burukluk.içimde hüzün. Sevimsiz bir yalnızlık. Güneşin aydınlığındaki şehirde kargaların dolaştığı ıssızlıktayım. Birkaç arkadaşımla yalnızız bugün. Radyoda çalan müzik ile, üç gözlerin dingin sabrı,kuşların ötüşü sineklerin kafamın üstünde çıkardığı uğultunun yankısı.. bayramlıklarım temizdi,tozlandı kirlendi. Ama olsun sorun değil. sensiz geçirdiğim bir bayram daha bana hasreti anlattı.
|
|
|
|
#5489 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneş oldum gönlünü aydınlatamadım
Kukla oldum yüzünü güldüremedim Seni sevdim ama söyleyemedim Yari sevdim yarim diyemedim Haykırdım sevdiğimi dünyaya Sana söyleyememişim ne fayda Aşkımı gönlüme kazıdım O aşkı da mahşere kadar saklarım
|
|
|
|
#5490 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
******* gündüzleri
gündüzler *******i kovaladıkça kovalıyor Saatler günlerin günler haftaların düşmüş de peşine yıllar da dizi dizi dizilmiş yılların ardına peşi sıra Amansız bir kovalamaca amansız bir tâkip sürüp gidiyor zaman yaratıldığından bu yana hep Bu böyle devam edecek Tâ ki kıyâmet kopana dek Tâ ki ufukta mahşer güneşi Parıl parıl parıldayana dek. (30 Ocak 2006/ İstanbul)
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 35 (0 üye ve 35 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|