![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
gökyüzündeki mavi
etkilemiyor beni gözlerin kadar güneş bile parlamıyor o güzel yüzün kadar yıldızları bile tutmak istemem ellerin kadar ay bile aydınlatamaz gecemi senin aydınlattığın kadar okyanuslar bile derin değil benim sevgim kadar gecemsin,gündüzümsün okyanusum,gökyüzümsün şimdi ben sensizim yani anlamsızım.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Anlamsız geliyor her şey
Sen yoksun ben yokum Sensiz geçirdiğim günlerim Beraber gittiğimiz parkın Havuzunda oynadığımız otelin Koştuğumuz evimizin bahçesi Gittiğimiz kafe Eve gidemiyorum artık Her tarafımda senle geçirdiğimiz günler Hepsi ayrı ayrı Salonda sarılıp film izlediğimiz Mutfakta beceremediğimiz menemen Banyoda birbirimizi ıslatmamız Holde saklambaç oymadığımızı Unutamıyorum Ev üstüme geliyor sanki Sensiz her şey anlamsız ben sadece seni istiyorum Gel de kaldır artık Uyunmak istiyorum uykudan Anlamsız yaptığım hataları unut sadece karşılıksız sevgi Unutma verdiğimiz sözleri Kavgamızı unutup sevgimizi unutma
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlamsız
Anlamsız olan bir dünyada hesap vermek Hakimi olmayan bir mahkemede ceza görmek gibi. Kimden hesap sorulacak acaba? Geçmiştenmi yoksa doğmamış gelecektenmi ! Herkes bir suçlu arıyor, Anlamsız. Bilmediğimiz bir sınırı zorluyoruz, Ötelere gidip ölülerden yardım istiyoruz, Ama biliyoruz, Asıl kurtarıcı biziz. hastalık bizim içimizde, Bizse herşeyi Allah'tan bekliyoruz. Anlamsız. Bir kişi öldüğünde feryat ederken Öldürdüğümüz zaman hiç bakmıyoruz. Geçen günler bize eser bırakırken Biz hâlâ günaha koşuyoruz. Anlamsız. Gerçekleri görmek için herşey hazırken Biz hâlâ yalan haberlerle Ve sosyetenin çirkefine alkış tutuyoruz Ve bu anlamsız düzenle Hesapsızca suçlu arıyoruz Tek bulduğumuz cevapsa yine Anlamsız. 21.01.2002 Saat:23.45
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkımı düşünüp dururken,
İçimin, içini nasıl yediğini bir bilsen bu ıssız ve acımasız *******de... Uykusuz gözlerim, uykuya dalmıyor Dalsada fazla uzun sürmüyor Pişman ve bir taş misali, Katılaşmış yumruklarımın gürültüsü bozuyor gecenin tüm sükunetini Bu çıldırtan, terkedilmiş saatlerde... Ne bir teselli, Ne de bir çıkar yol yok dilimden düşen bomboş ve anlamsız keşkelerde......
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlamsız bir sonbaharın
Sararıp dökülen yapraklarıyım ben Bir mevsimin ardından gelen Soğuk ama beyaz biriyim ben Kimileri varlığımdan mutsuz olur Soğuk,ayaz ve karanlık günleri getirdiğim için Kimileri çok mutludur Birkaç günlük eğlenceyimdir onlar için Aşılması güç bir engelimdir çoğu zaman Gidişim yeni bir mevsim başlangıcıdır Hayata yeniden gelenlerin mevsimi Adeta cennete dönüşür her yer Ben ise kendim gibi soğuk ve yalnız olan Sadık dostum olan dağlardayım şimdilik Ta ki bana düşman olan güneşin gelmesiyle son bulur her şey Direnirim erimemek için Fakat hep o kazanır bu savaşı Başka bir kış mevsiminde Geri dönmek üzere...
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerin gözlerime değdiği an felaketim oldu anlar mısın ?
Uzun bir yolculuktu şehir hatlarında, Ve bilinmeyen durakta inlmeyecekti. Bedelini ödemeden binmek yoktu, Ve yolcu alınmayacaktı. Kavisli yollarda savrulmak yoktu, Ve sevgi şirketinizin ikramıydı. Anlar mısın ? Gözlerimi kapasam inkar etsem seni, Ağladıkça ağlıyor gözlerim, Anladım ben sana mahkumum. Bilir misin ? Umutsuzdum,acılıydım, Sende bıraktım beni ! Şimdi mutsuzum, Aşkın öfkeye bıraktı yerini !
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir zamanlar aynı şehirde yaşardık seninle...
Ben senin gözlerine tutsaktım...sen farkında bile değildin belkide Gecenin bir yarısında uykularım kaçardı..anlamazdın beni işte.. Dayanamazdım sensizliklere oysa sen esirdin düşlerine Ben hep senli yağmurları severdim...senin yanında.. Benim elini tutarken dudklarımı çatlatan rüzgar bile güzeldi Düşüncelerimde imkansızlaşırdın sen *******imde... Kalbime saplanan sevdan seni boğardı benliğimde. Anlarmısın beni desem...anlarım desen de anlamazdın Çünkü ben senden sonra yine aynı acıları yaşardım.. Dayanamadım bir gün gecenin bir yarısında eşyalarımı topladım Basit olan bir şeyi imkansızlaştırdım. Artık uzaklardayım Bilmem ki ANLAR MISIN BENİ....
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevdamı mısralara yazsam,
Her hecede aşkımı anlatsam, Sonra onu sana sunsam, Anlar mısın, seni sevdiğimi? Bir demet gül versem sana, Hediyem olsun desem aşkımıza, O mis kokulu gülleri bana, Tekrar geri verir misin? Yoksa anlar mısın kıymetini? Ay’la Güneş’i verelim deseler, Yeter ki şu sevdadan vazgeç deseler, Değişmem senin sevdana, Bilmem anlar mısın nedenini? İnci gözlerin kadar değerli, Hiçbir şey yok dünyada, Sana olan aşkımın bedeli, Gitmen miydi uzaklara? Cebine bir çağrı atsam, Anlar mısın özlediğimi? Adına bir şiir yazsam, Anlar mısın sevdiğimi?
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlar vardır, bir an için;
Gözde tebessümler açtıran, Elini uzatsan tutmaya çalıştığında, Hayaller ardında kaybolan; Nemli gözlerde saklı kalan, Resimler vardır; hayal mayal, Çocukluktan, yetmişlere uzanan Her portrede ayrı bir anı, Her anıda, ayrı bir yüz..... Zamanda kaybolan, dostluğun ardından. Ve sevdalar vardır, fırtınalı; Yüreğinin o an, ona çarptığı Sevdalar vadır, alnının teri, Bir dilim ekmeğindir, ona böldüğün, Ama olmayan...... Özlemlerin vardır, Hüzne daldığın.........
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kabullenmek zordur ,
Aşkı ve aşığı. Sebep bilmemektir sonu, O sonsuzluk yolunu. Düsünürken çatlarsın, Onu ve yorumunu. Fakat çok geç anlarsın, Sonunu ve sorununu.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|