![]() |
![]() |
#551 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() öLÜM bENİM yEĞANE dOSTUM
ölüm benim yeğane dostum, aşklarımla her veda da yaşadığım. bana yaşamayı öğretebilrmisin? ellerimden tutup, vedasız bir aşkta yani diyorum ki severmisin beni bir ömür.... 06,01,2006 saat YORUMUDUR BU BANA ÖLÜMÜN Ben geldim deli şair adıma yazdığın şiirler bitti artık Ertuğrul Bayam
![]() |
#552 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölüm Değil Korkutan
Ölüm Değil Korkutan beni korkutan ölüm değil inan ben ölememekten korkuyorum çubuğunu yakıp bir kızıl derilinin keyifle çadırında oturması dumanla anlatmak istediğini anlatması gibi neden ben konuşarak sana sevdiğimi anlatamıyorum? neden? beni korkutan ölüm değil inan ben yokluğundan korkuyorum, barış çubuğunu yakıp artık beni sev,sev istiyorum 01,02,2006 saat: Ertuğrul Bayam
![]() |
#553 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm Olmalı
İlk defa bu kadar heyecansız hayat Sigarayı bu kadar çok isteyişim ilk defa Bu kadar zor mu çıkacağım evimin yokuşunu Beni çeken bir şey var Simsiyah bir karartı önümde Evet hissediyorum ölüm olmalı Ertuğrul Bayam
![]() |
#554 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() öLÜM sENDİN
Sabahlarımın en aydınlık yüzüydün sen, karıştığım en kalabalık caddelerde her gülüş sendin tanımadığım insanların suretinde sen her gülüşe bedeldin Anlam kazanırdı her yaprak dalında gözlerinin renginde açarken.. Ağlayan bebeklerin gözyaşlarında saf ve temiz akan gözyaşıydın, Seni her hayal ettiğimde üzüldüğüm *******in yıldızlarda oluşan bir acısıydı sana çığlıklarımla ulaşamayışım. Sigaramın çakmağın ateşiyle buluştuğu andı seni düşlemek, sen ateştin, ben, sen bir kez baktığında yavaş yavaş biten bir sigaraydım gözlerinde.. Ölüm de sendin tutunamadığım hayatın yamaçlarında seni kaybettiğim anların ve bulamayacağımı düşündüğüm vakitlerde 05,02,2006 BİR DOĞMAK, BİR ÖLMEK KOCA YAŞAM ARASINDA Kİ EN GÜZEL ŞEYSİN SEN Ertuğrul Bayam
![]() |
#555 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümlere Dair
Ölüm nasıl yakalayacak beni Yolda yürürken mi, tıraş olurken mi? Koşarken mi işe geç kaldığım sabah Banyo yaparken mi zehirleneceğim Trafik kazasında mı öleceğim Ya da cinayete kurban mı gideceğim Ölüm nerede bulacak beni Sevgilimi öperken mi? Martılara simit atıp Sahilden denizi seyrederken mi? Ölüm nerede bulacak beni Karanlık bir yolda yürürken mi? Tüylerimi ürperten mezarlıktan geçerken mi? Ölüm ne zaman enseleyecek beni Bugün mü, yarın mı kaç sene sonra Ne zaman kapanacak gözlerim Ne zaman toprak olacağım Ne zaman içimdeki fırtınalar dinecek Ölüm nasıl karşılayacak beni Kupkuru toprak da çıyanlarla mı? Ateşlerle mi, kazanlarla mı? Yoksa hurilerle, mis kokulu çiçeklerle mi nasıl Ölüm nasıl bir duygu Yaşamaya korktuğumuz Can verirken sevdiklerini düşünebilir mi insan Anasını, kardeşini Baharın çiçeklerini, kuşların ötüşünü Yoksa gözümü kararır Hiç bir şey düşünemez misin? Ölüm nereden gelecek Kuzeyden mi, güneyden mi? Rüzgârla mı girecek odama Nisan ayında yağmurlarla mı? Nereden gelecek ölüm Ölüm nasıl kandıracak beni Gizemli bir çiçeğe ulaşmak için Uçurumlara mı çekecek Bir yaz günü denizde serinlerken mi? Aşina bir yüz gösterip ıssız ormana mı götürecek Korkuyorum yalan değil Düşünmem gerekenleri, düşündüğüm için 1997 Şiirlerimden Ertuğrul Bayam
![]() |
#556 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümsüz
yokluğun kadeh kaldırttı hüzünlere varlığının sarhoşluğuydu beni düşlere götüren adına yazdım tüm şiirlerimi korkma! ölsemde, sen mısralarımda ölümsüz kalacaksın... 26,12,2005 saat:ne saati Ertuğrul Bayam
![]() |
#557 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümü Bekliyoruz
Ölümü bekliyoruz gülerek,acı çekerek, yaşayarak umarsız. Tadını bilmediğimiz bir zehri tadacağız biliyoruz. ve neden hala, Şen kahkahalar atıp Hiç oralı olmuyoruz, Neden? 25,11,2005 Ertuğrul Bayam
![]() |
#558 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüyorum 1
kapısına vardım ölümün bilmem kaç kez adını duydum,ismini sayıkladım uyandım *******i terler içinde bekledim gelmesini gelmedi.. ölümle yaşamak ne demek bilir misin? koynunda bir yılanla uyumaktır adeta hep sinsice kıvrılır bedenin de ne zaman sokacak hep merak edersin ölümle yaşamak, baharın tadına varamamaktır koklayamamaktır gülleri özgürce sevdiklerine daha bir değer vermektir bıraktığında seni özlesinler diye ölümle yaşamak yaşamın bir parçası bir durakta beklemek gibi son kalkan otobüsü ne zaman gelecek hiç bilemezsin beklersin sadece varmak istediğin yere ölüm soğuktur gülüm kelimelerde bile kimse yakıştıramaz ölümü kendine toprak olmayı düşünmek bile yeter insanı bir anda delirtmeye bana şimdi seni seviyorum diyorsun peki aşkım ben seni seninle bıraktığımda sevgini bir toprakta ne kadar taşıyacaksın? aşklar yalan olur sevdiceğim üstüne attıklarında toprakları, sade bir kürekle.. yaşamak karın ağrısı aşklar hep aldatmaca kurulmuş tüm tezgahlar hep birileri ağlamakta Not: Uzun bir şiir olduğu için bölünmüştür Şiirin devamı ölüyorum 2 de.... 01,02,2006 saat: ölüm soğuk bir kelime öleceğiz ne çare Ertuğrul Bayam
![]() |
#559 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüyorum 2
ben kimim? ,neyim ben? bilmem kaç şiiri olan hüzünleri dost edinmiş bir şair mi? aşk mıyım ben? yalnızlık mı? ihanet eden bir aşık mı? neyim ben? ölüm diyorum gülüm ölüm bizi kollarına saracak yaşanmışlara son noktayı koyup gitme vakti şair önden buyur diyecek sevecek misin beni yine ben de geliyorum diyebilicekmisin sanmıyorum gülüm sen hayatı seversin bir aşka tüm yaşamını inan veremezsin ben şimdi toplayıp tüm sancılarımı kalp ağrılarımı öleceğim izin verirsen yazılan tüm şiirlerim armağanım olsun sana okur okur pişmanlıklar içinde ahh şairim seni seviyorum diyeceksin ki ben hesabını verirken işlediğim günahların inan aklıma gelmezsin yalan olur şiirlerdeki o tatlı sözler seninle kabir azabında bile mutluyum diyen şairler ben ölüyorum canım gidiyorum yani bekleme beni ve üzülme sen kaldığı yerden devam et yaşamına her zaman ki gibi gülerek bak insanlara sahilden martılara simit at vapurların çığlıklarını duy yürü kordon boyu, çekirdek ye salep iç soğuk akşamlar da annenle otur dertleş ne biliyim evinde kurulu düzenine güzelliğine devam et korkma yaşlanmaktan ölümden daha iyidir yaşlanmak ben ölümü yol seçtim yaşamın duraklarında her sevginin arkasından çıkan bir yalnızlık bildim sevdiğimin ellerinde, şiirlerimin mısralarında işledim gözlerinde gördüm küçük bir kedinin gördüm ölümü canım gördüm bazı anlar korktum yalan değil kim korkmaz ki toprak olmaktan kaç insan,kaç gün, kaç ay,,kaç yıl ağlar arkandan kaç dost,kaç sevgili bekler seni ilk gece hesabında yanında sen de kork ölümden gülüm sende kork ölüm benim seni sardığımdan daha acı saracak kollarına anlayacağız yaşamın kıymetini nefesimiz daraldığında neyse uzattıkça tadı kaçtı ölümün sen dizini izle ben bir kenarda ölürüm reklam arasında dua etmeyi unutma olur mu artık benim için yapacağın en anlamlı şey olacak dua sakın eksik etme olur mu hadi Allah’a emanet ol canım yaşanmışların hatırına arada bir beni hatırla 01,02,2006 saat: Düzenleme Ertuğrul Bayam
![]() |
#560 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömer Taşoğlu
Kimse bilmez Ben bilirim arzularımı İflah olmaz Uyutmaz bir şiir gibi Fırtınadır gece yarıları. Sanadır tüm beklentilerim Kimseler anlamadan İçimde ölürüm her gün, Göremezsem gül yüzünü. Bir parıltıdır gözlerin Yaşamıma dair. Ömer Taşoğlu Bey’in (Arzulu Şiir) Adlı Şiir’inden Esinlenerek Yazılmıştır.. Ertuğrul Bayam
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|