![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boş
Boş, bomboş bir sayfa Bembeyaz... Ne trajik! Ne müsait, yazmaya, her şeyi... Ne isabetli! Ve ne komik, yazılmışlar, Yazılmış ve gitmişler... Ne enteresan aynı zamanda Namüsait bir yandan! Yazmış gibi yalandan Yazmış da silmiş gibi Farklı ’gibi’ Usanmış gibi Yazdığını sanmış gibi... Boş gibi her şey Mış gibi Her şeyi yazmış gibi... . . . /Varmış da, çoktan gitmiş gibi hem de. Seslenişmiş Kendi sesini duyuş’muş. Sade bir sesmiş! Sesmiş sade! Baştan aşağı yok’muş. Yokuşmuş. Boşmuş işte. Boşmuş! / Fatih Gökler
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boşuna Yorulma
sebepsiz gelecek misin günün birinde nedensiz gülecek misin hayır, hayır deme bunu bana söyleme sebepsiz gideceksen.. seni bunun için aramadım.. bulduğumu sanmamsa anlatacağın, günün birinde,, boşuna yorulma.. sen de onlardansın! aklımın zorusun yansıtırsın ve örtersin sonra da gidersin boşuna yorulma.. dolaylı sevginin ağındasın sabır dilemektir bana düşen kendime ve kendim gibilere boşuna yorulma.. Fatih Gökler
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Kadar mı
bu kadar mı acı olur her defasında kendini yeniden doğurur daima kalabilmesi için içinde kesik kesik nefesin, kesikliğin sürmesi gerek, işte acıdır bu dediğim! bu kadar yanık mı olur gelmemen, hem de varken daima süzülürken istemsiz (sen) , düşüme ve hatta bilir misin, düşerken peşime ara sıra ısıtman yanağımı, bir şefkat temasıyla bu kadar mı hatırlanır süreğenliğin çarmıhında, 'tek sonsuz' kadar! bu kadar mı kalınır, her kalbin çarpışında her tekrarında çıkışın, kararında çırpınışın bu kadar mı hatırlanır, hırpalanışın bu kadar mı çaresiz aslında cevabını bilirim çare düşten öte, benden öte, çözülüşten öte üzülüşten öte yanıklığım azalıştan öte parmak bastığım tanıklığım... Fatih Gökler
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu kanlı yürek senin!
Güç biterse herşey biter. Derman kalmazsa, göz bile kurursa! Sineler çoraksa çok şey gider. Arayamam bile, bulamadığım, yitik bir emare.. Bitik bir hikaye.. Gökten üç elma düştü geçmiş zamanda. Bir varmış bir yokmuş, ne acı! Ne hancıyım ne kiracı.. Sözlerim, anlayana.. Ve anlamazdan gelene! Düşünene. Düşünceli olana.. İçten konuşana.. “Bu da neymiş” diyene.. Dudak bükene. Hayran bakana... Cesaret verebilseydim. İçindeki düğümleri çözebilseydim. Gücün kudretin olabilseydim. Yaman çelişkilerden kurtarabilseydim... Söyletebilseydim! (Verilenler istenmez. İstense bile verilmez. Ne olursa olsun, kiminse onundur. Bir paçavra gibi iadeler, alanı ne yapar acaba! Onulmaz bir yara açar ve mahveder. Ve mahvetti!) Yine de, bu kanlı yürek senin! ! ! Fatih Gökler
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu sefer de gidiyorum
bu sefer de gidiyorum yine.. ve görülüyor ki tekrar tekrar gideceğim durmadan.. bendeki bu ısrar oldukca hep gittikce durmadan ve böyle devam ederse yani tekrar tekrar gidersem: tekrar geleceğim demektir, tekrar tekrar.. sendeki güzellik var ya delirtir beni her sefer: çılgınlık yapar giderim ve dönerim tekrar kucağına.. ben var ya giderim gelirim tekrar tekrar severim.. (ve hep sana dönerim) Fatih Gökler
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bul Beni
/hikâye, acındırmak - yüceltmek arası.../ dökülmeden bul beni dağılmadan güveneyim sıcaklığına kurumadan bul beni çürümeden ışıksız değilim yanlış anlama çaresiz değilim yalvarışım zavallılıksa olmasın boşa davet bu da sana işaret! yok olmadan al beni yok almadan! yoksa yoksan almazsan her varlığım yoka kıyasla var olamayacak asla bilmeni bilmek isterim istemeni istemek dilemeni dilemek sonsuza yaklaşma ne olur sonsuza ulaşma son bulmasın bunca emek dağılmadan bul beni duy beni ısrarına kapılayım gurur kalmasın gurur! çöz dilimi tut elimi içimde sesin durur sessiz nefesin durur... Fatih Gökler
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Sıkıntısı
perde sallanmıyor evim sallanıyor merdiven çıkmıyorum merdiven -kendisi- iniyor müzik dinlemiyorum o kendini dinletiyor domates soymuyorum o soyunuyor / soyuluyor süt içmiyorum süt boğazımdan akıyor televizyon izlemiyorum televizyon beni izliyor yok canım canım sıkılmıyor; can bedene sığmıyor.. Fatih Gökler
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım
Cânım, Ne desem sultanım? Candan içre cânım! Hâlim, dermanım! Görmez misin, Çerağım yanar, Dumanım tütmez Bilmez misin, Sensiz Günlerim geçmez Cânım, Gönlüme fermanım Medetkârım... Fatih Gökler
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cesaret
Cesaret, diyorum kendime Cesaret sesleri duyuyorum *******de Cesaret karları yağıyor, bembeyaz. Ve cesaret gülleri açıyor ıssız köşelerde... (Bazen, cesaret diyemeden, duraklasam da, içimdeki umutsuz korkuları yenmeye yeltenmiyorum.. Sessizce, kendime cesaret diliyorum...) Cesaret, diyorum kendime! Çünkü cesaret, aslanın pençesinde mi, ceylanın gözünde mi, bilmiyorum... Fatih Gökler
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cevabı Saklı
eşsiz güzelliğin kaynağı nedir ezelin ebedin anlamı nedir görür mü yananı yağmurun gözü geçer mi yeşile güneşin sözü nerede rüzgarın yönü rotası nerede arının yol haritası yaşam bir muamma çözeni lazım çok okuduk amma gezeni lazım hangi ömür yeter anlamak için anlamak nedendir anlamak niçin binlerce soruda cevabı saklı hatası içinde sevabı saklı fethi kolay değil aşmak surları endam aynasında gör kusurları Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|