![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bırak Beni Bağışlamayı sen Kendini bağışla
Sen orada üzülüyormusun sevgilim Ne olur üzülme Ben seni seviyorum Acıda olsa uzak kalmamız Belki bundada bir hayır vardır Belki tüketeceğiz umutlarımızı,ümitlerimizi Ama sen orada üzülme Bırak yaşagıklarımızla yaşamız olalım sonsuza değin rüyalar içinde sen ile ben ellerimizi ellerimizde,dudaklarımızı dudaklarımızda Tenlerimizi tenlerimizde hisederek yaşayalım Sen kendini bağışla beni değil Bilirmisin? Bana sunduğun en güzel hediyen acı oldu sevgilim acı Yüreğimin kapısına nöbetçi oldular Gelde uzaklaştır acılarını Yarım kaldım sensiz acılar ile Gel sarıl boynuma,ağlamak istiyorum omuzunda Hadi gel yeter bu acılar yeter Bilirsin berber yaşadık Aşka dair ne varsa Bu sevginin,aşkın suçlusu sensin ve Yüreğindir. Hadi canım bu inadı bırak Gel şu sevenin tekrar kalbine Hiç bir veda bu kadar yakmamıştı canımı Ağlamaktan gözyaşlarım şaşırdı böyle aşka,sevdaya gel de gör halimi Solmakta yüzüm zamansızca Sessiz sedasız yok olmakta bedenim Senle yaşanmayan günler içinde Hadi gel bırak bu inadı ara beni Ve yüreğini ve kendini bağışla bana karşı. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bıyık
Bıyık altından gülündüğünü bıyık bırakarak ancak öğrenilirmiş öyle dedi Bende bıyık bırakmaya karar verdim Bıyık altından gülmek için ONA. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum abilerim kızacaklar Bana
Bu gece Bir hiç kimse gibi tek başıma kutlayacağım sevgililer gününü. Seni düşüneceğim Denizin,Mahirin,İbrahimin,Ulaşın Che gueveranın resmine Bakarak bir şişe şarabımla Susarak. Susmak isteyeceğim Ama içimdeki kurt kendini parcalayacaktır sana karşı Sanki sen varmışsın gibi karşımda. Kim demiş? Balıklar bulut içinde yüzer diye Bence ahmaklık etmiş bu sözle Dehşet Anıların alnımdan,göğsümdem vuruyor senin evinin camından gelen ışıklar ile adalar vapurundan inerken. ama sen bilemedin sevmek umut ekmektir Sevmemezliğe karşı. Halbuki Sevdamız bir bütün emekti Öptükçe birbirimizi Günler geçti Kimbilir şimdi nerelerdesin? Camından yansıyan ışık Seni göstermiyor ama olsun Seni düşüneceğim Denizin,Mahirin,Ulaşın,İbrahimin Che Guevaranın resmine bakarak bir şişe şarabımla. Biliyorum abilerim kızacaklar bana kaypak bir burjuva yaftası yapıtıracaklar Kızsınlar Ama bildiğim birşey var İkimizde devrimlerin birer neferiydik *******i yanan ateş böcekleri gibi Yıldızlara bakar gülerdik olsun böyle olsun aşk derdik İster deli ister burjuva ister parçalı kişilik kişilik desinler Bir varız yarınki günlere Bir ayağımız çoktan çukura girmişken. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir avuç gözyaşı dökte hatırla beni
Deli sevgilim Gelişin halaylar iledi Kimse kıyamaz sana Affet gitsin cırcır böçekleri gibi konuşanları. Yalnızlığımda tanıdım seni Bir liman sırrımızdı halen ordanı gözlerin ve sen. Sana,senle olduğumda Gözlerimden gözlerin yansıyordu. Şimdi gözlerindemiyim? Gel karıştıralım ruhlarımızı birbirine Ben ve sen çoktan yettik birbirimize Nice ağlamaklarla beklemeyelim Son bir kez Hatırla beni ben seni nasıl hatırlıyorsam Her ne kadar yalan olsada yap Bir çiçek, bulutlardan dökülen yağmurlar gibi Bir avuç gözyaşı dökte hatırla beni. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bulut Gibi Dalgaların Köpükleri İle Oynarken
Ey Türkiyem Ey İstanbul Ey İşçiler,Memurlar,emekliler,Yetimler,Dullar,gazi ler,Köylüler Halkın Sevdasına Çalışmayanlar Büyük yanlış yaparım Adamadan Saymıyor ki beni Neymiş Çok Güzelmişte ondan Ulan sen orada Bir bulut gibi dalgaların köpükleri oynarken Yüreğim kendini adamdan sayıyor sen saymasanda Bu yürekte Halkının sevdası var Sen sevmesende Ne olur ki Bilirim Sen daha sevda dersine çalışmadın Bilirim Boş koltuklar Birer yemek kabıdır kat kat Birer pirzola,sampanya denizidir. O boş koltuklara oturmaya gör Başlar pirzola,Şampanya partileri ama Öyle yürekler vardır ki Şöyle der o koltuklarda Buralar pirzola,Şampanya denizi değildir Ama sen daha halkın sevda derslerine çalışmadın Ondandır Boş koltuk sevdan Ben yaşadıkça sana pirzola,şampanya denizleri yasak Davacıyım işte senden Davacıda olacağım her mahkemede Sen sevda dersine başlayıp öğrenene kadar Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün olurda
Olur ya Karşı karşıya gelirsek İnan o gün nasıl davranacağımı bilemem Ya ölüm derim yada sevgin. Olur ya Karşı karşıya gelirsek İnan o gün nasıl davranacağımı bilemem Ya yeşil gözlerin yada yine ölüm derim. Olur ya Karşı karşıya gelirsek İnan o gün nasıl davranacağımı bilemem Ya güzel dudakların yada yine ölüm derim. Olur ya Karşı karşıya gelirsek İnan o gün nasıl davranacağımı bilemem Ya kalbindeki gerçek sevgi yada ölüm. Olur ya Karşı karşıya gelirsek İnan o gün nasıl davranacağımı bilemem Ya o an seni öper ellerine sarılır ağlarım. Olur ya Karşı karşıya gelirsek İnan o gün nasıl davranacağımı bilemem Kırlaşan saçlarımın çöken gözlerimin sebebi oldun derim yazıklar olsun sana derim Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şarkı Gibi Acıladık Kendimizi
Sensiz sokakların tadı bile yok Halbuki sen varken ne güzeldi her şey Biz ne yaptık ki birbirimize? En hüzünlü şarkılar ile acıladık kendimizi Ağızlarımız bir gök gürültüsü Gözlerimizde yağmurlara damla damla yol oldu. Sensiz sokakların tadı bile yok Halbuki sen varken ne güzeldi herşey Sahil yolu,vapur iskeleleri,otobüs durakları, çimenlikler,hatta kuru banklar bile. Ama hiç birinin benim için anlamı kalmadı Senle ben aralarında olmadığımız için. Sen siz sokakların tadı bile yok halbuki sen varken ne güzeldi herşey Sen denizlere açılacakmış gibi acelece çekiverdin çapanı kalbimden Henüz isteklerin ve duyguların sözünü dinlemeden Bilirdin yıpranmış duygılara yer yoktu dünyamda. Bilirdin ki girilmez levhasını taktığımı kalbime Senden başka,kahrolsun şairliğim,duygusallığım Yazmayacağım,anlatmayacağım diyorum olmuyor Bir sefer basmısın şairliğimin bamteline Ne yaparsın elden bir şey gelmiyor ki Bir şarkı gibi acıladık kendimizi. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yaprak Koptu İnce Narin Kardelen Çiçeğinden
Biz dağların barış güverciniydik Beş kişiydik Bir baboş,bir cano, bir ibo,bir fato,bir selo Her birimiz AK 47'den beterdik Hiç bir mermi Hiç bir top belimizi bükemedi Biz beş kişiydik O allahsız keskin nisancının mermisi delerken karanlığı Yapraklarına tutunup sallanırken Birer çoçuk gibi İnce yapraklı kardelen çiçeğinin Yapraklarından düşü verdik hep beraber Hey hat ne gübbürtüydu ki Bizi böyle şaşırtan Binbeş lük mesafaeden Bağırdık hep bir ağızdan Bırakma kendini O allahsız merminin söylediklerine Düştü boynu bükük çoçuklar gibi bir yana ağlamaklı gözle bakarak Gözleri ki gözleri baldan tatlıydı Sesi çıkar gibi sessiz Sanki beni anneme götürün diye sesleniyordu FATO. Biz dağların barış güverciniydik Beş kişiydik Bir baboş,bir cano,bir ibo,bir fato,bir selo Her birimiz bir ondörtlüden beterdik Hiç bir mermi Hiç bir top Belimizi bükemedi Bir allahsız karanlığı,delen mermiden başka Biz dağların barış güverciniydik Beş kişiydik yarlar geçit vermezken biz verdirirdik Sızan güneşi beklerdik bulutlardan Biz beş kişiydik Vietnamda,Etopyada Afrikada,ve dünyada Her yerde biz vardık adımızla Vuruldukça,düştükçe ezilen insanlar için Biz beş kişiydik Bir baboş,bir cano,bir ibo,bir fato,bir selo yaşardı adları beyaz kanatlı,siyah kanatlı kıtalarda Şimdi ise Bir ölü militan baharı ile bir ben kaldım Gelecek bir sonraki barış güvercini olarak. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Çocuk
Tutmuş pipisini bakkal amcasına dığıl dığıl yapmış Çikolata pahalı olduğu için Bakkal amcası öyle dedi Bizim çocukta Pahalılığı protesto etti galiba yada bakkal amcasını. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boş ver Kızıl Şaçlı Sevdam Boş ver
Boş ver Kızıl Şaçlı Sevdam Boş ver Boş ver kızıl şaçlı Sevdam Hayat bu bazen kırar bazen düzeltiriz Nasıl olsa hayatımız bu Sen yıllar önceki endamınla Nazikliğinden bir şey kaybetmedin ki Her şeye takıyorsun Bırak boş ver kızıl saçlı sevdam boş ver Bak bir elmamız var İkimizde onu nasıl paylaşıyoruz Bizim elmamız zeki ve utanğaç Onu en iyi yerde tutmaya çalışıyoruz Gel her şeyi kafana takma Boş ver kızıl şaçlı sevdam boş ver. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|