![]() |
![]() |
#681 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2832
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seziyorum ki kaçacaksın..
Yalvaramam koşamam Ama sesini bırak bende Biliyorum ki kopacaksın Tutamam saçlarından Ama kokunu bırak bende Anlıyorum ki ayrılacaksın Çok yıkkınım yıkılamam Ama rengini bırak bende Duyumsuyorum ki yiteceksin En büyük acım olacak Ama ısını bırak bende Ayrımsıyorum ki unutacaksın Acı kurşun bir okyanus Ama tadını bırak bende Nasıl olsa gideceksin Hakkım yok durdurmaya Ama kendini bırak bende
![]() |
![]() |
#682 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KORKUYORUM
Kelimelerin ardında tutuklu kaldı dilim Kamaştıran iki ela derya Seviyordum ben, delice sevdalı,diyemedim Utandım itiraftan, boynum büküldü Gözlerim yere çakıldı, mahçup Duydun mu kanat seslerini Çaresiz çırpınışlarını kalbimin Sen söyliyebildin içindekileri, çekinmedin Esirdi her sözüm dudağımın ucuna Bağlarını çözemedim, tutuldu dizlerim Avuçlarım sırılsıklam,yüzüm kızardı Uzanmak çok zor en sevdiğim ellerine Dokunamadım gönül perdem kirpiklerine Olmuyor, kalmak istesemde sende Sen, nasılsa gideceksin bir gün yoluna Zorlama beni mutsuzluğa Gitme, kal diye yalvarsam Yok olmaz Vurgun sevdana, sana aşık körkütük Ben korkak Öylesine kalacağım yine ardında
![]() |
![]() |
#683 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Ve Bülbül
Gül değildir ağlayan, o ağlatır Bülbül'ün hasretidir hep çağlayan Gözyaşları sular Gül'ün yaprağını Gül göremez Bülbül'ün figanını Sevilen Gül gibidir, dikenli Şikayet etmez, kanatsa da yüreğini Bilemez dününü, ne de yarınını ömrünün Yanlızlığı payidardır Bülbül'ün Esiridir ömrünce dalında ki Gül'ünün
![]() |
![]() |
#684 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğin yansın her ismimi anışta
Her yalan yüze, her sahte gülüşe kanişta Her acıya, her ayrılığa alışta Bir bensiz olama her nefes alışta Her yolun sonu bana ulaşır san Dudağında benim ismim, hep beni an Seni taparcasına sevdim inan Unutama beni ömrünce tek bir an
![]() |
![]() |
#685 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşamiyorum
Yastığımdı ben ile dolu sinen Kollarındı yorganım, üstümü örten Biter, erirdim bakışlarında Buselerindi hayat veren Dudak kıvrımından öpen Sebebim sen oldun birtanem Sen oldun terk edipte giden Şimdi ben, işte ben Gelipte halimi bir görsen Dilim dolaşıyor bak yeniden Kıskanırken seni kendimden Gidiverdin apansız, aniden Tükettin ömrümü gidişinle Mutlu olabildin mi birtanem Beni hiç ama hiç sorma Senden sonra yaşamıyorum ki ben
![]() |
![]() |
#686 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Son Gecem Olsun
Kadehim yaptım dudağını şarabıma İçtikçe bir hoş oldum Başım döndü aşk'ınla Bırak, bu gece uzanayım kucağına Son gecem olsun, çıkmayayım sabahıma
![]() |
![]() |
#687 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ADINI ANMIYACAGIM
Özlemiyecegim seni kahreden yoklugunda Adini anmiyacagim, tövbeler olsun Askinla yanmiyacagim kor misali Seni unutacagim, yeminle Gülecegim haline, beni arayisina Yanindayken, en uzagin olacagim Hasret kalacaksin saçimin bir teline Canini vereceksin bir dokunusuma Yalvarislarin dolacak bakislarima Kiyamet günün olacak bensizligin Çok ariyacaksin, diz çökeceksin önümde Sen tükendin, yoksun artik gözümde Parçalara böldüm seni gönlümde Savurdum, sen varsin her birinde Bayramim olacak yikilisin, bitisin Yanacaksin ask'imla bir ömür boyu Gözyaslarin söndürmeyecek yanginini Ben, birdaha hiç anmiyacagim adini
![]() |
![]() |
#688 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Çok İsterdİm
Seni unutabilmeyi isterdim Bir kalemde silebilmeyi herşeyi Senden kalan ne varsa ardından Sensiz yaşayabilmeyi bilebilseydim İçimde yaşayan seni yok edebilmeyi Sensizliğe alışabilmeyi İlk dumanda tiryakisi olduğum Sigaraya alıştığım gibi Bir de sensiz nefes almayı öğrenebilseydim Ne çok isterdim seni unutabilmeyi İsmini birdaha hiç anmamayı Bir bilsen ne çok isterdim Bir güne bedel ömrümü verebilmeyi Herşeyden çok tekrar yanında olabilmeyi
![]() |
![]() |
#689 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yalanmiş
Hani söz vermiştin, ömrünce sevecektin Yollar kapansa da yine bana gelecektin Ne olursa olun terketmiyecektin Yalanmış birtanem, herşeyin yalan Ardında bıraktığın viraneye baksana Çekilirmi bu hayat sensiz, Allah aşk'ına Vur artık son darbeyi de, korkma Yalanmış birtanem, herşeyin yalan Yıktığın hayallerimide al beraberinde ***ür Sensiz, zaten tükenmekte bu ömür Açtığın yaralar yaşatmaz, öldürür Yalanmış birtanem, herşeyin yalan
![]() |
![]() |
#690 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretİmsİn
Bir seni yaşadım,bin kez sana öldüm Seninle ağladım, seninle güldüm Rabbim di taptığım, sonra sen Ben bir seni sevdim, bir seni yeniden Sen, çıkarmış olsanda beni gönlünden Ölürüm de vazgeçmem gül yüzlüm senden Seni, öylesine özledim ki hiç bilemiyeceksin Sen, ömrümce yüreğimde saplı kalacak hasretimsin
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiir Arşivi...[creamng] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 72 | 10-26-2007 02:59 PM |
By PirincBurgeR'in ŞiiR Arşivi ! | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 317 | 08-19-2007 05:59 PM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
...::: WwW.CaKaL.Net & VaGrAnT_AdAnALı Özel Şiir Arşivi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 204 | 07-28-2006 08:03 PM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |