![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1685
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen İmzayı Atarken Cevapsız sorular var, nikahına gelirken Hayat gönlümde soldu sen imzayı atarken Kalbimi mabet yapıp seni orda beslerken Mabetlerim yıkıldı sen imayı atarken Davetiye elimde titreyerek baktım da Mecnun gibi aşkımı şu gönlüme taktım da Gelinlikle görünce yüreğimi yaktım da Şu yüreğim burkuldu sen imzayı atarken İnanmadın sen bana güvenmedin sözüme İki damla yaş düştü dertten çökmüş yüzüme Evet derken sevgilim neden baktın gözüme Gözlerim sende kaldı sen imzayı atarken Dedin ya “arkadaşım” kavruldu şu sol yanım Gözlerime baktıkça nasıl da yandı canım Şu sözlere geç kaldım “canözüm çok pişmanım” Sanki dilim tutuldu sen imzayı atarken Herkes mutlu mesutken ben sessizce ağladım Kendimi nasıl tuttum gözlerimi bağladım Hayat çekilmez artık yüreğimi dağladım Dar ağacı kuruldu sen imzayı atarken Nikah hediyem olsun gözümdeki yaşlarım Yavru bir serçe gibi artık yalnız kışlarım Alnından öptü seni şu bağrımı taşlarım Göz yaşlarım sel oldu sen imzayı atarken (Bir aşk hikayesi…bir taraf mutlu mesut yeni bir dünyanın kapısını aralarken, diğer taraf sessiz sedasız ölüme yol aldı….)
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söyle
Hangi dilde istiyorsan söyle; O dilde söyleyeyim sevdiğimi Hissetmek istiyorum kalp atışlarını Sağ yanımda Varsın kıskansın sarmaşıklar Bulutlar ağlasın yağmur makamında, Sen gülümseyerek yaslanıver omzuma Bırak karışsın saçların saçlarıma Süzülsün yağmur omuzlarımızdan Kum saatinde azaldı bak zaman Söyle vuslat ne kadar uzak Sen iste yeter ki Bir ömür kalayım gönül evinde Hangi renk istiyorsan söyle; O renkte açsın çiçekler Hangi yönde bekliyorsan O yöne geleyim yeter ki söyle
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirim
Her şeyi bilirim ben, Aklım var ruhum var, Gözlerim var hislerimde. Bakmasını da bilirim, görmesini de, 6. hissim ise, fazladan bir hediye. Yalancılarıda bilirim, Sözünde durmayanlarıda, Buz kalpli olanlarıda, Düşlerle oynayanlarıda. Bencilleri de bilirim, İnkarcıları da Cesurları da Aslan kesilen korkakları da. Zenginliği de bilirim ben , Parasızlığı da. Gücüde bilirim ,zayıfı ezmeyide, Yükselmeyi de, düşüşü de Kazanmayı da ,kaybetmeyi de Sevmeyide bilirim ben, Vazgeçmeyi de, Susmayı da , çekip gitmeyi de Ama bir şeyi hiç öğrenemedim, Affetmeyi...
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
kar yağıyor adın yazılı yüreğime birer birer yok oluyor seninle tüm yaşanılanlar yalan oluyor gülüm o güzelim hatıralar yeşil gözlerin özlemimde bir mezar kazılıyor yüreğime ismin yazılıyor yağan kara, kandan cansız sallanıyorum gönül darağacımda yastan gül kokulu saçların hasretimde bir anıt dikiliyor yüreğime mezara benimle gidecek olan ölümün öldüğünde sevdiğim ben olacağım yine seni uman hasretle, ümitle, özlemle.
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öldürür Beni
Yaramı deşmeye neşter arama O şirin dillerin öldürür beni Diyecek belki çok sözüm var amma Bu mâsum hallerin öldürür beni Başımda zamansız esen yel gibi Nefsimi okşayan tatlı dil gibi Bazen bal gibidir bazen gül gibi Yanakta alların öldürür beni Bekle der gelmezsin sınarsın güzel Çaresiz halimi kınarsın güzel Gelmeden uzaktan anarsın güzel Bitmeyen yılların öldürür beni Gözünün içine bakıp durduğum Aşkına göz yaşı döküp durduğum Uğruna çileler çekip durduğum Açmayan güllerin öldürür beni Ne yazık şansım yok sevdâdan yana Bir kere özledim demedin bana Ümitle bekleyip sonunda sana Çıkmayan yolların öldürür beni
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Gördüğüm Gün
Seni gördüğüm gün Gönül dağlarıma düştü bir yıldırım, Zaten öfkeli ve tedirgin idim, Bulut oldum çıktım gökyüzüne Yağmur oldum indim yeryüzüne Dokunmadı kimse Mayın döşeli sensizliğime, Yani durup dururken Caddede yürürken Peşine düşmüş beş serserinin Altıncısı ben iken Belimde baretta Vay dedim kerata Deli deliyi görünce akıllanırmış Daha o mahalleden geçmedi beş serseri Anası kızım evde kaldı diye Yolarmış saçını başını Babası toplamış etrafına tüm akrabaları Ben varınca hepsi kalktı yerinden Hoş geldin dediler hepsi birden Otur çay kahve ikram edelim dediler Eksik olmayın sağ olun dedim beyler Baktım bizimkinin suratı Yunan harbinden daha da yukarı Madem sen böyle istedin Hadi yaşa kendi hayatını Daha beni kim tutar Vurdum yolu dağlara Kaç zemheri gördüm, Hepsi çıktı martaval İlahi aşkın cemresi düştü yüreğime Onlara kaval……………… Geçen yıl gördüm yolda giderken İki çocuğu olmuş bir kız, biri oğlan Adam şarapçı çıkmış, fıstıkçı beklenirken Ve her gün dövermiş garibi fazla geciktirmeden İnsanız işte buna yine dayanmaz yürek Varın dedik şu şarapçıyı azıcık dövek, Ne dövmesi adam üflemeden yıkıldı yere Ayık bulduğunuzda haber edin dedik Çevirdik bir gün yolunu adam görünce bizi Tutmadı dizlerinin bağı, çöktü yere Aman………….ben ettim, siz etmeyin dedi Tabancayı dayadık kafaya İkincisi olmaz dedik bu işin, Seni şimdi bağışladık hadi var git eşine Sakın bir daha yakınlarını üzme………. İyi olmuş sonra adam.. Abdestli namazlı olmuş, O gün bu gün bizim kızın Gülmeyen bir yüzü Ağlamayan iki gözü olmuş Her şeye boş vermiş Her gün hastaneye Nörolojiye gidip gelirmiş Bir derdi var aha bu kadının diyorlarmış Başkada bir şey bilmiyorlarmış ,,,,,
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Dileğim Ki
Tükenmiş sevdalara acırken kalbim Yollara mı umut bağlamalıydı Ağlamaktan bitkin gözlerim Yüreğimi kucağıma koyup Ne büyük bir dilek istedim. Çivisi çıkmış dünyada Bir demet sevgi dilendim. Şimdi gene içiyorum maziye Küçük yüreklerde eğer başarabilmişseler Uzun zamandır görmediğim Tükenmiş sevdalara kaldırıyorum Gözyaşlarımla damıttığım kadehimi En zoru da, Yarım kalan sevdalara içiyorum Bir kadeh daha, Daha fazla sarhoşluğuna doymadan Varlığın hala burada dolanıyorken Hemen gitmeni dilerim. Ve son dileğimdir ki, Dileklerimin gerçekleşmesini de dilerim.
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Aşk İlk Sevda
Unutulmuyor ilk aşklar dostum, İlk göz ağrısı yüreğinde kalıyor Yıllar geçsede silinmiyor izleri Zaman aklını başından alıyor, Sen onun yolunu beklerken Her gün ecel ömründen çalıyor... İlk aşk ve ilk sevdayı Bazen bir heves sanıyorsun Yüreğin düşdükçe kör çıkmazlara Dönüşün olmadığını anlıyorsun Sanki darağacı kuruluyor ömrüne Kendi ipini kendin çekiyorsun... İlk göz ağrısı ve ilk aşkında Bir bakışıyla yüreğin yanıyor İçinde tarifsiz ince duygular Sanki gögüs kafesin çatlıyor. Birde karşılıksız aşka düşersen Oda, senin sonun oluyor..
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öksüz Menekşe
Bir sabah uyandığında, Bulamayacaksın beni yanında, Sessizce elveda demiş olacağım, Ardımda bıraktığım yıkılan zamana. Yaşayabildiklerime sevinip, Gözümde kalanlara üzülürken, Hayat son kez; Benim için siyaha boyayacak perdelerini. Güneşi,denizi,martı çığlıklarını, İçimizi sızlatan gece ayazını, Seni görebilmek uğruna, Yürüyüpte nefes nefese kaldığım Uzun yolları; Sana bırakıyorum bitanem, Artık ben yokum. Sana giden Sana çıkan yollar, Ömrümün sonu olmuş bilememişim. Geç farkettim yaşanan her güzel anın, En özel zaman olduğunu. Elveda çiçek koklamaya doyamadığım gül bahçem, Elveda koklamaya doyamadığım öksüz menekşem. Elveda beni bana veren, Beni bende vareden elveda....
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Soldu Güller Çaresiz
Bozuldu düzeni gönül sazımın, Gayrı ayar tutmaz teller çaresiz; Sona erdi hükmü cilve, nazımın, Boşuna yalvarır diller çaresiz. C*****m sinemde açtı yarayı, Beyazlar molada giydim karayı, Önüme serseler pulu, parayı, Uzanıp tutamaz eller çaresiz. İçimde bir volkan sinemi yakar, Ellerim havada semaya bakar, Azdı deli gönül bendini yıkar, Akar boz bulanık seller çaresiz. Yar gitti gideli sol yanım boştur, İçtim ayrılığı gönlüm sarhoştur, Demeyin yaşamak yine de hoştur, Soldu gülistanım güller çaresiz.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|