![]() |
|
|
#691 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bilmem ne katmışlar senin özüne
Eyvallahım olmaz artık sözüne Bundan sonra bil ki değil yüzüne Boş kapına bile bakmayacağım Telef ettin beni gönül katımdan Binmişken düşürdün sevda atımdan Değil seni sevmek, en saf altından Taç olsan başıma takmayacağım Canım yüreğine can demiş idi Bu senin kaçıncı terk edişindi Diz çöküp amanla köleler gibi Yalvarsan karşına çıkmayacağım Umurumda değil aşk ile canla İstediğin yere düş damla damla İçimde çağlayan sevgi suyumla Artık sana doğru akmayacağım Kalsın kurağında zavallı Murat Sende neyim varsa kaldır çöpe at Kazanlar üstünde olsanda sırat Basıp üzerinden geçmeyeceğim
|
|
|
|
#692 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
sarhoş rüzgarlar geçiyor içimden
serinliği derinliklerimde çiçekler açmış gülümsemelerim ayaklarım yerden kesik mutluluklar yağmış gözlerime koşmalarda kalbim yıldızlar gizemlenmiş endamında dolunay çekiminde güzelliğin sıcaklığın almış beni içine duygular sel,arzular fırtına akıp gitmiş hüzünler başka diyarlara sende bedenim,kaybolmak ister sende gelin bahtiyarlığında dünya sen / kışkırtıcılığınla ben / kamçılanmış arzularımla ve aşkımız başbaşayız artık sevişme vakti
|
|
|
|
#693 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Evine çağırdın ilkyaz sevinçlerini
çocukluğuna Yırtıldı gözlerin, içine hayat doldu o karanlık ışık... Yükün yok Artık her sabah hoyrat bir özgürlük uyandırıyor seni... Kalbinde herşey eşitlendi Haz ve sıkıntı Boşluk ve güven Hasret ve ölüm Gözlerine hastalıklı bir güzellik geldi Şimdi acı çeken yanınla bile alay ediyorsun... Kalbine çağırdın herkesi Kendini bile Artık sokağa çıkabilirsin Ömründen düştün kendini.
|
|
|
|
#694 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne bir şey sor artık nede söyle...
Çünki söyledim her şeyi öyle veya böyle... Sadece yüreğimi yüreğine al... Dilinle değil...okşa beni gözlerinle... Al diyorum...almıyorsun... Dudaklarımdan bir buse... Ver diyorum vermiyorsun... Dudaklarından bir buse... Ne istiyorsun gözlerinle ... Biliyorum istemlerin var... Biliyorum beni istiyorsun... Ne olur artık söyle... Yada... Ne bir şey sor artık.. Nede söyle...
|
|
|
|
#695 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
seni seviyordum biliyorsun değilmi
aşkımı içimde saklamak ağır geldi ama artık anlıyorum ki seni kaybetmek hafifletmedi beni artık birbirimizden kilometrelerce uzağız belkide bir daha birbirimizi görmeyeceğiz fakat elimizi her kalbimize götürdüğümüzde hatırlayacağız diğerini,üzüleceğiz diğerinide bukadar çizdiğimize ruhumuz kalbimizin her attığıda sıkışacak ne zaman onun böyle deli gibi çarptığını sorsa kendine kendi kendine dieycek ki belki "sarar biri yaramı diye" ölesiye çarpacak ne olacağını bilemeden hep hissedecek yarasını bu kalp bilecek artık diğerine kavuşamayacağını her ne kadar sevdiysekte birbirimizi kavuşamayacağız birşeyleri biliyorum kavuşamayacağız ve artık uzağız!!!
|
|
|
|
#696 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hep seni bekledim,gelmeyen!
Çıldın vuruşlarında yüreklerin; Yağmur sonrasında bir sabah, Denizle güneşin kucaklaştığı, İstanbul`un o en güzel semtinden. Hep seni bekledim,gelmeyen! Kavgalarda,düşman bakışlarında; Soğuk parıltısında bıçakların, Emsalsiz dostluklar uğruna, Yiğit yüreklerle vurulup düşen. Hep seni bekledim, gelmeyen; Çocuk seslerinde akşamüstleri, Daracık sokaklarında küçük şehrin; Köşe başları döner dönmez, Anne sevgilerine karışıp, Uzak dünyalardan gülümseyen. Hep seni bekledim, gelmeyen! Artık vakit geçti;yorgunum. Kavgasız,şarkısız ve umutsuz... Beklemek,hep beklemek,beyhude,boş. Ne kalbim yitik sevgilerle sarhoş, Ne de mesut bakışlarına vurgunum. Artık vakit geçti;yorgunum.
|
|
|
|
#697 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ansızın çıktım evden
seni öyle terk etmek zorundaydım yoksa terk edemez daha çok yıkılırdım hayat oyun oynadı ikimizede hep sevecektim seni hep de sevdim hep de seveceğim seni beni unutma sevdam ARTIK YOKSUN SEN BENIM YÜREĞİMDİN YÜREĞIM VE TEK AŞKIM OLARAK KALACAKSIN SENİ SEVİYORUM
|
|
|
|
#698 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Artık Yoksun yaşamımda,
Ellerim dokunmak istese de, o mis kokan avuç içlerine, Gözlerim görmek istese de, o iri kahverengi gözlerini, Kulaklarım duymak istese de, iç gıcıklayıcı sesini, Burnum koklamak istese de, o dişi kokunu, Artık yoksun yaşamımda, Hayallerimde kaldın sadece, Bir anı, küçük bir parça, Mutluluklarım bol olduğu hüzünlerin olmadığı, Küçük ve anlamlı, Yaşamımın en güzel hediyesi, Artık yoksun yaşamımda, Kim bilir olsaydın ne olurdu? Düşünmek istemiyorum artık bunları, Yorgunum bitkinim. Artık yoksun yaşamımda, Her şey tanımlanmak mı zorunda, Yaşamda tanımlanmaması gereken, Tanımlanamayacak güzellikler olduğunun farkındaysak eğer, Şiirler insanı anlatabilir mi? Duygular yüzeye çıkartılabilir mi? Sadece küçük bir parça duygulardan bahseden, Ama asıl anlatılmak istenenler, Kalbin içinde çıkmamacasına, Boğazı düğümleyen acı veren, Artık yoksun yaşamımda.
|
|
|
|
#699 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eyvah sonu gelmez ve tükenmez elemim,
Bir beldeye sevda ile tutsak kalemim, Hâşim aramış, hangi hayal kıt'asıdır, Bir bekdeye sevda ile tutsak kalemim... Bir hâtıradır senden, her neyse kalan yâr, Aşkınla yaşatmıştım, aşkınla yitirdim, Her sevgide bin geçmiş, binbir gelecek var, Kaç maziyi başlattım, kaç âti bitirdim... Düşlerden arınsan, gerçeklere dolsan, Bıkmaz yürürürüm ben, ufkumdaki yolsan, Lûtfet sönecektir, gönlümdeki yangın, Deryâ ya gerek yok, bir damla su olsan..
|
|
|
|
#700 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu acı çığlığı günler geçince
Ah unutabilsem, unutabilsem! Boşalan ruhumu, rüzgâr esince, Ah avutabilsem, avutabilsem! Yanıyor, tutuşmuş; bahçeler, evler. Çıkıyor göklere doğru alevler. Sanmakta dört yanı, kocaman devler, Ruhumu buradan kurtarabilsem. Gemiler açılır bir bir engine Mavinin rengine, göğün rengine. Şu ışıklı, temiz, akan gemine, Ah tutunabilsem, tutunabilsem.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 31 (0 üye ve 31 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|