![]() |
![]() |
#701 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umut
Birgün de benim için doğsun güneş Sıcak aydınlıklar dağılsın evrene, Bir aşkı fısıldasın meltem nefesiyle Bir zaman önceki sevgilim yine. Gün batımı uçan kırlangıçlar Akşamı taşırken kanatlarında, Birgün çıkıverip gelsin sevgilim Aşk üstüne hülya saatlarında. Birgün yine doğan güneş Yere gölge düşüremiyecek benden, Ölümün kendisi değil beni korkutan Beni korkutan,beni korkutan: Daha gencim ben... Alper Kürük
![]() |
#702 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umut Yiyen Balıklar
Gerçek dolu günler başladığında Suya döktük umutları Dertlerle beraber. Suya düşen umutlar ülkesinin Denizlerindeki balıkların karnı toktur İsterse gözleri aç olsun umursamam. Bir akıntı olsa Boğaz'da Balığa çıksak ya kısmet! diyerek O balıklar takılsa oltamıza Tatsak etlerinden İştahla yiyerek. Acaba onların da etleri Umut gibi tatlı mıdır? Alper Kürük
![]() |
#703 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut,Hayâl Ve Kader
Görmedi şu gözlerim görmek istediğimi Duymayı istediğim söze kulağım sağır, Hayatım bir yokuş ki dike yakın eğimi Üstelik sevgini de yüklendim cismim ağır. Yüküm ezse de beni dönmem yine yolumdan Meyilim dikleştikçe çok şeye meylederim, Hayâlim okyanustan,umutlarımsa kumdan Yapılan saraylarmış,buymuş benim kaderim... Alper Kürük
![]() |
#704 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umuttan İnsan
Bir rüya ertesi düşünceler Tatlı anılarca gönülde takıntı, Gündüz ve ******* Yokluğa taraf bir akıntı. Coşma gönlüm coşma Bak yine oluyor akşam Karanlıklara kızacak sen değil misin? Sen gücenmiyecek misin yine kaderine? Umut kur geleceğin üzerine Bekâr yatağında kimsesiz İnan olamıyorsunuz bir türlü Sen umutsuz Umut sensiz... Tüm insanların ruhu var Sende ruh yerine umut Ki ondan yaşıyorsun Umutlu dünyalarda... Umutlu rüyalarda... Alper Kürük
![]() |
#705 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutulmuş Hısımlık
İlk insanla başlayan hısımlığımız Ki onu yok etti zaman, Unutmak bastırdı üstünü Ve doğdu şimdiki aşklarımız. Düşün,sevişiyoruz habersiz Sen ve ben, Oysaki Adem'di ilk babamız Havva'ydı ilk anamız, Kalbimizdir bize ihanet eden, Aşk üstüne aşk tüm günahlarımız Ve o denlû saf. Etimiz,güzelliğimiz her şeyimiz bir yana Kuru iskeletlerde gerçek eşitliğimiz. Biz bir kökün dalları Geçmiş zaman ve unutmak Ayrılığımıza sebep, Unutulmuş bir hısımlık içinde Aşklarla biz bizi severiz hep... Alper Kürük
![]() |
#706 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Utanç
Mevsim sonbahardı Gün yepyeni umutlarla Benim bahçemde ağardı. Vedaya gelmişti bülbül Canını yakan dikenlere, Gözlerinde bahar Tatlı sesinde bahar Gönlünde kış vardı. Ne yapacaklarını şaşırdı dikenler Ettiklerinden utandı Bülbülün sesiyle titrediler. Yine bahar geldi İndim bahçemde Sorguya çektim güllerimi Dedim:ağlatılır mı hiç O güzel sesli yâr.? Nasıl geçiririm şimdi Sesten mahrum öksüz günlerimi? Yüzleri kızardı utançtan İnanmazsanız gelin görün O gün bu gün Bahçemde güllerim kırmızı açar. Alper Kürük
![]() |
#707 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uykusuz Aşık
Benim dünyam bir başka Karadayım...aktayım... Her gün başka bir aşka Doğup başlamaktayım... Sonu ne olur diye Gün boyu meraktayım, Bu gidiş hep iyiye Şİmdilik ferahtayım.. Güneş yine batacak Ay karşılamaktayım, Kimi mutlu yatacak Ben yine ayaktayım... Alper Kürük
![]() |
#708 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzak Ülkeler Ötesinden...
Uzak ülkeler ötesinden Büyücek bir selâmım var, Bir küçücük mektup onu sana ileten Ve hasretlikten boynu bükük satırlar. Uzak ülkeler ötesinde Rüyalarıma aktarıyorum seni, Kokular taşıyan rüzgârlarla Bir hayat başlar hergün yepyeni. Uzak ülkeler ötesinde Aşklarla birlikte başlar masallar, Öten her kuşun sesinde Bir teselli aramakta insanlar. Uzak ülkeler ötesinde Dört mevsim geçse de her yıl, Üç mevsimim var benim Sevdiğim de o mevsimdi asıl. Uzak ülkeler ötesi Benim de anlayamadığım yer, Umut dolu başlayan aşklar Gördüm göreli acı biter. Uzak ülkeler ötesinde Yeter,gördüğüm esmer akşamlar, Artık uzak ülkeler ötesinden Dört mevsimli ülkeme yolculuğum var... Alper Kürük
![]() |
#709 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç Dost
Her taraf sessiz... Uzanıyor ıslak ıslak caddeler Yürüyorum ağır ağır, kimsesiz. Yolar,rüzgâr ve ben Bu gece biz bizeyiz. Bizi eğlendirmek için rüzgâr Aldı saçlarımı eline Vurdukça saçımın her teline Yükseldi derinden derine Sihirli nağmeler... Yol gibi uzayıp gidiyor Duyulmamış o besteler. Ayaklarım yolu Kulaklarım onu takip ediyor. Dudaklarım mırıldanırken Bestenin güftesini Rüzgâr bir ara kesti sazın sesini O anda kırıverdi gönlümün neş'esini. Rüzgâr terkedip gitti bizi... Islak caddeler gibi Gözleri ve gönlü ıslak olan ben Uzaklaştıkça şehrimden Dinliyor artık ruhum ve kulaklarım Yolların anlattığı Gurbet hikâyemizi... Alper Kürük
![]() |
#710 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç İklimin Kızları
Sıcak,yakıcı sıcak Arzular arzulara gebe Yanık deriler,yanık toprak Aşktan fokur fokur kaynayan kan Sıcak ülkelerin tabû kızları Aşkları muz kokulu Umutları vaha, Korkunç bir yalvarış Herşeyde Allah'a. İçleri aydınlık,yüzleri kara Yıldızlarca uzak düşüncelerden Gündüzler boyu sevişmek Kör sevgiler kucağında. Sevmek,sevmek ekvator sıcaklığıyla Ölüm akla gelnceye dek. Soğuk,dondurucu soğuk Donuk arzulu donuk gönüller Ayı postuna bürülü aşklar Buz evler içinde sıcak sevişme. Aşkı yutuvermiş uzun uykular... Soğuk ülkelerin mor kızları Aşkları fok kokulu Umutları buz. İçleri kara,dışları kar, Bilirler ki ortalıkta hayat var Ölüm sessizliğince Ölüm soğukluğunca. Çaresiz yaşamak ölene kadar... Sıcak aşk onlar için bir serap... Ilık ülkeler kızları Düşünce ve umutlar ki onların üstüne Her yeni doğan günle doğar. Gün olur sevişmekle geçer hayat Gün olur tümden düşünceyle. Meltemler aşkı taşır kucak kucak Ilık ülkeler kızlarına. İyi devran eder mi donuk kanlar? Olmaya ki aşk dolu bahar olsun... Başlarında kavak yelleri eser hafiften Öyle bir sevişme başlar ki Kuru gözler bir bakarsın oluvermiş ıslak. Ben sizi seveceğim tüm benliğimle Ey ılık ülkelerin kızları. Siz beni sevmeseniz de ne çıkar? Sevilmeyenlerin gözü ben olacağım Güleceğim günler olsa bile Yine de onlar için ağlayacağım... Alper Kürük
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|