![]() |
![]() |
#731 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onlar Şiir Okuyor
Benim sadık müşterim Aşkı bilen kadınlar Yufka yürek gönüller ONLAR ŞİİR OKUYOR Seven insan halinden Anlar kalp ten sevenler ŞİİRİMİ OKUYOR Aşkı bilen adamlar Çağdaş şiir diyenler Bitsin artık yalanlar Ayşe,Fatma ne anlar Cilalanmış sözlerden Bazısına batıyor Çıkardığım kitaplar Beşinciyi basarsam Çatlar bizim ağalar Benim sadık müşterim Sevgi dolu gönüller Riya nedir bilmezler ONLAR ŞİİR OKUYOR Paylaştığım duygular Sıcak,temiz duygular Aşkı bilen dostlarım ONLAR ŞİİR OKUYOR Benim sadık müşterim MECNUN gibi sevenler ONLAR AŞKI BİLİYOR ONLAR ŞİİR OKUYOR Yazdığı okunuyor Onlar gerçek ŞAİRLER ONLAR ŞİİR OKUYOR ONLAR ŞİİR YAZIYOR (23.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#732 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onuncu Köy Sakiniyim
Doğru söyleyeni,dokuz köyden kovarlar (Türk Atasözü) Yalakalar arasında Riyakarlar sofrasında Mümkün değil bulamazsın Onuncu köy sakiniyim Dokuz köyden kovulanım Mazlumları koruyanım Fukarayı doyuranım Onuncu köy sakiniyim Doğru neyse söylüyorum Hak edene sövüyorum Dürüstleri seviyorum Onuncu köy sakiniyim Bölücüyü savunamam Yamuklarla dolaşamam Küfür dolu yaşayamam Onuncu köy sakiniyim Aynı dili konuşanlar Aşkı doğru yaşayanlar Yanımdalar,komşularım Onuncu köy sakiniyim (05.03.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#733 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ot Geldik Ot Gidiyoruz
Loto,Toto oynamadık Diskolarda kıvırmadık Eğlenmeyi bilmiyoruz Ot geldik ot gidiyoruz Ona,buna saldırmadık Zina nedir bilmiyoruz Sesiz,sakin yaşıyoruz Ot geldik ot gidiyoruz Nefsimizle savaşanız Pisliklere bulaşmadık Küfür dolu yaşamadık Ot geldik ot gidiyoruz Soymadık ki bu devleti Bilmiyoruz İHANETİ Hep paylaştık lokmamızı Ot geldik ot gidiyoruz Rakı tadı bilmiyoruz Yetim hakkı yemiyoruz SAF,OT diyor bazıları Ot geldik ot gidiyoruz (05.05.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#734 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ot geldik,Saman mı Gidiyoruz?
Sigara içmiyorum Alkol almıyorum Meyhaneye gitmiyorum Vur patlasın,çal oynasın Onlar gibi Nerde akşam,orda sabah İçip,içip dağıtmıyorum Basına malzeme olmuyorum Eğlenmeyi bilmiyorum Bir dostun dediği gibi Acaba diyorum acaba Ot geldik Saman mı gidiyoruz? (12.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#735 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Otuz Yıldır Ağlıyorum
Sen gittin ya Kahve Gözlüm Yalnızlığa selam durdum Acılarla kardeş oldum Çıkmaz sokaklara girdim Sen gittin ya Kahve Gözlüm Sensizliği yenemedim Hasretin koynunda kaldım Bir yanardağ hala kalbim Sen gittin ya Kahve Gözlüm Bembeyaz oldu saçlarım Sanki yüzbir yaşındayım Genç yaşımda yaşlı oldum Sen gittin ya Kahve Gözlüm Heykel gibi kalakaldım Mezarının başındayım OTUZ YILDIR ağlıyorum Sen gittin ya Kahve Gözlüm Gözlerimde yaş kalmadı OTUZ YILDIR ağlıyorum Bende bittim,bende öldüm (27.12.2005i) Şahin Ertürk
![]() |
#736 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oyna Yavrum Oyna
İşlerin tıkırında Oyna yavrum oyna Ziller takıp oyna Kaşıklarla oyna Davullarla oyna Cümbüşlerle oyna Tavernada oyna Layla'larda oyna Yılbaşında oyna Düğünlerde oyna Bayramlarda oyna Kandillerde oyna Felaketlerde oyna Ölümlerde oyna RİKİ Martinle oyna Davut Güloğluyla oyna Dansöz gibi oyna Oyna yavrum oyna Depremler oluyor Savaşlar durmuyor Açlıktan,soğuktan İnsanlar,çocuklar ölüyor Müslüman kanı durmuyor Asler,Polis şehit düşüyor Utanmadan,sıkılmadan Hayvanlar gibi, Oyna yavrum oyna (28.12.2005) Şahin Ertürk
![]() |
#737 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oyun Bitti/ŞİİR Yazmıyorum
Dırdırların cana yetti Duygularım çöpe gitti Gözün aydın oyun bitti Artık şiir yazmıyorum İnan sana kızmıyorum Aşka mezar kazmıyorum Gözün aydın oyun bitti Artık şiir yazmıyorum Ele kalem almıyorum Hayal bile kurmuyorum Gözün aydın oyun bitti Artık şiir yazmıyorum Seni candan seviyorum Bak sözünü dinliyorum Gözün aydın oyun bitti Artık şiir yazmıyorum (24.08.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#738 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oyunlara Geliyoruz
Yakıyoruz,yıkıyoruz Kırıyoruz,döküyoruz Sövüyoruz,dövüyoruz Oyunlara geliyoruz Bizi iyi tanıyorlar Yaramızı kaşıyorlar Sabrımızı ölçüyorlar Oyunlara geliyoruz Yapay gündem Karikatür Asıl hedef müslümanlar Kanımızı döküyorlar Oyunlara geliyoruz Danimarka,Yunanistan Amerika,Ermenistan Kan emici Hristiyan Oyunlara geliyoruz Dostun değil Fransızlar İSRAİL le,Küstak rumlar Norveçliler,İtalyanlar Oyunlara geliyoruz Değişmedi fikirleri Gelişmedi beyinleri Bunlar HAÇLI zihniyeti Oyunlara geliyoruz (21.02.2006-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#739 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oyunlara Gelmeyelim
Dağdan indi şehirdeler Hergün eylem yapıyorlar Sabrımızı zorluyorlar Oyunlara gelmeyelim Kadın,çocuk en öndeler Kanı bozuk,mikrop döller Kırıp,döküp yakıyorlar Oyunlara gelmeyelim Amaçları vatan bölmek Üç,beş yazar aydın köpek Havlasınlar nene gerek Oyunlara gelmeyelim Pek çokları piyon,maşa Balta vurdular sert taşa Biz sizi kaşırız amma Oyunlara gelmeyelim (07.09.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#740 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ödül Veriyorum
Al sana ödül veriyorum Sen birinci,sen ikincisin Kıssas,ölçü ne? bilmiyorum Veren kimki? neden verdiki? Bilmiyorum,verdiler işte Yersen ŞAİR,yediler işte? Darılma canım,al sanada JÜRİ ödülü veriyorum Özendirme ödülü sana Kaldımı hiç ödül almayan Bilmiyorum,kalmadı gibi Yersen ŞAİR,yediler işte? Onur belgesi,hepinize Para verdim,belgeyi kaptım Para verdim,şiiri sattım Bu yarışmadan gururlandım Şairliğimle gururlandım Yersen ŞAİR,yediler işte? (11.09.2005-Yeni) Şiir yarışması ve Şölenleri için. 30 yılın gözlemleri,birikimleri Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|