![]() |
|
|
#71 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 23724
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
Onlarca TÜrk ElÇİlİk Temsİlcİsİnİn Katİlİ Ve Pİslİk Bİr TerÖr ÖrgÜtÜ Olan Asala Nin Lİderİnİ TemİzlemİŞ Ve Şu An Bu ÖrgÜtÜn Sİlİnmesİne Yardimci OlmuŞ Bİr İnsan.sadece Bunun İÇİn Bİle Bence Kiymetlİ Bİr Adam.
Bu Ülkede Devletİn Savcisini ÖldÜren Yilmaz GÜney,askere KurŞun SikmiŞ Denİz GezmİŞ.. V.s Gİbİ Karaktersİzler Kahraman Sayiliyorsa Çatli Kİmdİr Sİz Tahmİn Edİn |
|
|
|
|
#72 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
Yapmayın arkdaslar bilmioruz Asala 'ya karsı kullanıldıgı ile ilgili hiçbir kaynak yok...
Vigor78 Deniz Gezmiş bir tane bile insan oldurmemişken sen 7 kişinin katilini kahraman ilan edip onu karaktersiz ilan ediorsun..Vicdan senin vicddanın ne diim..Vicdanın su tabloyu kabul ediosa goruslerin zaten sasırtmaz beni.. Ama sana tek bişi soleyim tarih kimin kahraman oldugunu zaten yazıcaktır..Ve eli silahlı teroristler, uyusturucu tacirleri ,masum insanları oldurenler bu tarihte yer alamazlar.. Deniz Gezmiş'i bugun herkes saygıyla anar ve yargılamasının adil olmaıgını soylerken,onu yargılayan savcının adını bile hatırlıyan yoktur.. Abdullah CAtlı ile ilgili bir Asala'yı bitiren insan imajı yaratılsa da bunun gercek olmaıgı kanaatindeyim..Ulkesini seven insan gelip de ulkesinde uyusturucu ve kumarhane işi gibi pis işlere girmez gecin bunları arkadaslar... |
|
|
|
|
#73 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10959
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
Abdullah catli hakkinda bilgisi olmayan, yorum yapmasin, Hele hakaret olmasin,
ölmüs bir insanin hakkinda.... Abdullah catli gecmisi ülkücü olup, sonrda iliskisini kesmis, Dünyada 70 varan diplomatlarimizi, öldüren asala terör örgütünü arkadaslariyal beraber ortadan kaldiran, Bu ülke icin hayatta olmayan, anadolu cocugudur.... bu örgüt yok edilmistir, yerine pkk denen ABD usaklari dogmustur, Kürtcülük haklari maskesiyle,,, abullah catli hakkinda kim kötü söz söylerse, bence Bölücüdür, Vatan hainidir.....:yes: |
|
|
|
|
#74 | |
|
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
Alıntı:
Malesef Türkiyede devlet, vatan icin calis, sonrada isin bittimi,..... sen olursun bir mafya, cete, cek senet, halka öyle yansitilmaya calisilir.... isine gelenlerde güzel halka yutturmaya calisirlar.... DEniz gezmisi karistirma, konu abdullah catli, baska yerlere gitmesin.... |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
Alıntı:
bak kardeşim baskasının yorum yapma hakkına ilişkin bir soz daha soyleme bence..Bole genel anlamlı sozcukler kullanmam seviyeni dusurur ve emin ol hiç gerek yok.. Ben sana hep hukuki gerekceler sunuyorum..İnterpol tarafından aranan birinden uyusturucu kacakcılıgına bulastıgı Turk makamlarınca belirlenen ve aranan bir kişiden bahsedioruz..Lutfen yapmayın bunları gercek kahramları unutup bole eli silahli katillere yonelmeyein..Sonra Bu Karamurat arkadsımız gibiler cıkar Abdullah CAtlı'yı sevmeyen vatan hainidir der..Bizleri de eglendirir ![]() Bu arada konusmayı okursan Deniz GEzmiş'i ben karıstırmadım baska bir arkadas karıstırdı..Ondan ilk once oku ondan sonra yorum yap.. SAygılarımla..:yes: |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
QUOTE=Resttt;274163]Konusmanın basında hakaret etmeyin demişsin ama sen hakaret ederken hiç utanamamıssın..Ama acıkcası bos sozleri ustume alınmam..Ayrıca Abdullah Catlı'yı sevmemek vatan hainliğiyse ben ve benle beraber ulkenin buyuk bir kesimi de vatan haini olucaktır..Ve eger vatanı sevmek bunun gibiyse kusura bakmayın ben yokum..Ama neyseki senin anlatısın bu ulkede itibar gormuor:yes:
bak kardeşim baskasının yorum yapma hakkına ilişkin bir soz daha soyleme bence..Bole genel anlamlı sozcukler kullanmam seviyeni dusurur ve emin ol hiç gerek yok.. Ben sana hep hukuki gerekceler sunuyorum..İnterpol tarafından aranan birinden uyusturucu kacakcılıgına bulastıgı Turk makamlarınca belirlenen ve aranan bir kişiden bahsedioruz..Lutfen yapmayın bunları gercek kahramları unutup bole eli silahli katillere yonelmeyein..Sonra Bu Karamurat arkadsımız gibiler cıkar Abdullah CAtlı'yı sevmeyen vatan hainidir der..Bizleri de eglendirir ![]() Bu arada konusmayı okursan Deniz GEzmiş'i ben karıstırmadım baska bir arkadas karıstırdı..Ondan ilk once oku ondan sonra yorum yap.. SAygılarımla..:yes:[/QUOTE] Valla sizin eglenceniz kutlu olsun, aglanacak yerine:yes: Bu ülkede catli öyle güzel aniliyorki, senin deger verdigin liderlerden daha cok ilgi görüyor:yes: ve sen ters gözlükle bakiyorsun meselelere,isine öyle geliyor benim yorum Halkin yorumudur, sen interpoli karistirma, interpolden 175 000, tane türkiyeden kacmis terörüstler vardir avrupada, hepside interpol araci ile avrupa ülkelerinden isteniyor, ayni belcikadaki katil fahriya erdal gibileri.... malésef verilmiyor, yani savundugun tarafin görüslü insanlari bunlar. Ama insan nasil görmek isterse öyle görür. saygilar |
|
|
|
|
#77 |
|
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
QUOTE=Resttt;274163]Konusmanın basında hakaret etmeyin demişsin ama sen hakaret ederken hiç utanamamıssın..Ama acıkcası bos sozleri ustume alınmam..Ayrıca Abdullah Catlı'yı sevmemek vatan hainliğiyse ben ve benle beraber ulkenin buyuk bir kesimi de vatan haini olucaktır..Ve eger vatanı sevmek bunun gibiyse kusura bakmayın ben yokum..Ama neyseki senin anlatısın bu ulkede itibar gormuor:yes:
bak kardeşim baskasının yorum yapma hakkına ilişkin bir soz daha soyleme bence..Bole genel anlamlı sozcukler kullanmam seviyeni dusurur ve emin ol hiç gerek yok.. Ben sana hep hukuki gerekceler sunuyorum..İnterpol tarafından aranan birinden uyusturucu kacakcılıgına bulastıgı Turk makamlarınca belirlenen ve aranan bir kişiden bahsedioruz..Lutfen yapmayın bunları gercek kahramları unutup bole eli silahli katillere yonelmeyein..Sonra Bu Karamurat arkadsımız gibiler cıkar Abdullah CAtlı'yı sevmeyen vatan hainidir der..Bizleri de eglendirir ![]() Bu arada konusmayı okursan Deniz GEzmiş'i ben karıstırmadım baska bir arkadas karıstırdı..Ondan ilk once oku ondan sonra yorum yap.. SAygılarımla..:yes:[/QUOTE] Valla sizin eglenceniz kutlu olsun, aglanacak yerine:yes: Bu ülkede catli öyle güzel aniliyorki, senin deger verdigin liderlerden daha cok ilgi görüyor:yes: ve sen ters gözlükle bakiyorsun meselelere,isine öyle geliyor benim yorum Halkin yorumudur, sen interpoli karistirma, interpolden 17500, tane türkiyeden kacmis terörüstler vardir avrupada, hepside interpol araci ile avrupa ülkelerinden isteniyor, ayni belcikadaki katil fahriya erdal gibileri.... malésef verilmiyor, yani savundugun tarafin görüslü insanlari bunlar. Ama insan nasil görmek isterse öyle görür. :shifty: saygilar |
|
|
|
|
#78 |
|
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
"Ama insan nasil görmek isterse öyle görür. saygilar"
İşte sorun bu galiba BEn katil olarak goruyorum cunku kanıtı var..Ama sen ole gormek istemiyorsun fakat elinde kanıtın yok..Basit ve analitik dusunelim ![]() Bahcelievler katliamını haklı buluyormusun??Cok net bir cevap isteiorum fakat ![]() |
|
|
|
|
#79 |
|
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
Ben kardes kardesin öldürülmesine karsiym net cevap, Bu ülkede ne kadar canlar yaniyor, sevinenler, Gelismis devletler oluyor...
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
Alıntı:
Abullah catliyi mit görevlendirmedi mi diyorsun..?????? Dünya capinda Asalayi ortadan kaldirmadimi diyorsun.????? Katil olan insan devlette görev yapabilirmi??,:wink: Bu insan fransada, belcikada, isvicrede, Devletin lehine faliyetlerde bulunmus, Tabiki o devletler isdedigi gibi kullanamadilar, Yapistir alnina mühürü.. Esrar, eroin, cete. basit suclama.... Benim sana tavsiyem MOSSAD in okumani cok isterim, kafandaki sorulari cözmüs olursun... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 39 (0 üye ve 39 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|