![]() |
![]() |
#791 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4242
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel otobüste cep telefonuyla konusuyormus,yolcular uyarmis:
-Otobüste cep telefonuyla konusmak yasaktir!Temel telefonun öbür ucundaki arkadasini uyarir: -Ula Cemal,otobüsün içinde konusmam yasakmis,sen konus ben tinleyeyum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel berberde saçını kestirirken, Ankara'ya gidip Cumhurbaşkanını göreceğini söylemiş.
Berber de her isteyenin Cumhurbaşkanını göremeyeceğni söylemiş. Temel birdaha geldiğinde berber sormuş: -Ne oldu gördün mü Cumhurbaşkanını? -Cördüm -Ne dedi? -Saçunu bu kadar köti kesen berber kim, dedi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel, Dursun, Cemal suyun altında en çok kalma yarışması yapıyorlarmış. Dursun 15 dakika, Cemal 10 dakika durmuş çıkmışlar. 10 saat olmuş 20 saat olmuş Temel in cesadi karaya vurmuş. Daha sonra Fadimeye baş sağlığı dilemişler.
-"Üzülme" diye teselli etmek istemişler. Fadime: -"Önemli değil yarışı kazandı ya önemli olan o" demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:
"Ne oldu lan Temel" demişler. Temel'de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel 1 sene çalismis bir alet yapmis. Alet bir karis sopa ucundada bir jilet ve bir peynir. bunu Ankara'ya götürmüs tescilletmek için. Demisler bu ne Temel anlatmis fare kapani. Fare sopanin üstünden gelecek peyniri yerken boynu kesilecek demis.
Herkes demiski kesmenin olabilmesi için hareket lazim demisler ve Temel gitmis. 1 sene sonra gelmis ayni alet ucunda peynir yok bu nasil çalisir demisler. Fare gelecek peyniri göremeyecek nerden benim peynirim deyip kafasini sallarken boynu kesilecek demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel Fadime'yle tiyatro gişesine gitmiş:
- Pize içi pilet lütfen. - Leyla ile Mecnun için mi? - Hayir Fadime'yle penum için. |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ile Dursun bir gün para kazanmak için Amerika'ya gitmeye karar verirler.Uçaktan indiklerinde Temel:
-"Ayrilalim 2 sene sonra yine burada bulusucaz" der.Dursun da -"Tamam" der.Aradan 2 sene geçer.Temel bir taksiye atlar,bulusma yerine erkenden gelir. Aradan 5 dakika geçer bir de ne görsün bir limuzin gelir ve içinden Dursun çikar.Temel hemen sorar -"Nasil aldin bunu?" Dursun da: -"Bir alet icat ettim penisini sokuyosun, 5 dolar atiyosun orgazm oluyosun".Temel: -"Tamam 2 sene sonra yine bulusucaz" der. Aradan 2 sene daha geçer. Dursun bulusma yerine yine limuzini ile gelir,aradan bir iki dakika geçer ve helikopter sesleri polis sirenleri bir sürü eskort etrafa dolusur.Bir helikopter iner ve içinden Temel çikar, Dursun sasirmistir hemen Temele sorar -"Nasil yaptin bunu?".Temel de -"Bir alet icat ettim penisini sokuyosun 5 dolar atiyosun, 50 dolar atmadan geri birakmiyo" demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir inşaata amele alınacaktır. Alınacak elemanları kalfa Cemal'in seçmesi
istenir. Adaylar kalabalıktır. Bu durumda Cemal sınav yapmaya karar verir. - Pize 1 kisi lazımdur. Pu nedenle sizu imtihan edeceğum. Bir ara gözü Temel'e ilişir. Burnundan tanımıştır. Hemşehrisini işe almak ister. Önce Temeli sınava alır ve sorar. - Hemşerum söyle baa bakalum.. Sana 3 kuzu verdum, sonra 2 kuzu daha verdum kaç kuzu oldi? - 6 tane oldi. Cemal biraz bozulur ama çaktırmaz. - Tabi bu soru biraz zor oldu piraz taha kolayini sorayum. - Sana 2 kuzu verdum, sonra 1 tane taha verdum kaç kuzi oldi ? - Tört kuzi oldi. Cemal sinirlenir, Ama hemsehrisinide işe almak ister. - Peçi 1 kuzi verdim, sonra bir kuzi taha verdum kaç etti ? - Üç etti. Bunun üzerine Cemal iki tokat çakar ve tekrar sorar. - Pir kuzi verdum, kaç kuzin oldi? - İçi tane. Cemal iyice sinirlenir ve Temeli iyice döver. - Ulan hemşeru teyup işe almak istedum, sende tam salakmişsun. Ula sağa pir kuzi vermişsem pir kuzin olur anladun mi? - Olir mi, der Temel. - Penum evde bir kuzi de kendumin var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ismini degistirmek için mahkemeye basvurmus.
Hakim demis ki: "Ne var oglum niye ismini degistirmek istiyorsun? Hem senin ismin ne bakalim ?" Temel cevap vermit : "Temel Kıç". Hakim : "Tamam o zaman degistirmekte haklisin, yeni ismin ne olsun istiyorsun?" Temel : "Dursun Kiç" olsun demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir gun hamama gider Herkezin uzerinde pestemal vardir ama temelin
uzerinde bir gazete kagidi sarilidir .... Temel e sorarlar - Temel hayirdir niye pestemal degilde gazete kagidi Temel cevap verir: -Oglum medya herseyi buyutuyor.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|