![]() |
![]() |
#801 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirim Bir Tek Sensin Çare
bir gün bile tebessüm etmesen bana biterim tükenirim,nefes alamam buralarda darmadağın olurum aklar düşer saçıma zindan olur her yer vallahi gök yıkılır başıma eğer bu dünyada kavuşamadan ölürsem sana taparcasına sevdi sevildi yazdır mezar taşıma şiirim ben yine de razıyım uzaktan da olsa seninle birbirimizi çılgınca severek yaşamaya bekle bekle beni bir gün geleceğim seni almaya o güzel yüreğindeki sevgi okyanusuna dalmaya yılın dört mevsimi seni soluyacağım doya doya her gece semaya bakıyorum seni varsın Ay'da inan ki sen olursun canım bana ayna her anımda ben de yalnızca seni görürüm baktığım her yerde şiirim bir tek sensin çare bendeki her türlü derde 04.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#802 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirim de Seviyor Beni
sakın üzülmeyin bana uzaktan şiirim de seviyor beni bana sevdasını yazdı söyledi o da yanıp tutuşuyor bana aşkından hep dile getiriyor engin sevgisini henüz hiç tutuşmasak da el ele biz birbirimizi seviyoruz şiirim'le bu dizelerimi yazdım ki size aşkımızı sevgimizi siz de bilin diye her anımızda şiirimle birlikte hayallerimizde yaşıyoruz diz dize ne olursunuz hep dua edin bize şiirim'le bu dünyada kavuşalım diye 17.12 2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#803 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirim Der ki;
mesajların bir meltem yeli gibidir ruhumu okşar dururlar her seferinde her okuyuşumda kalırım nefes nefese ayaklarım her defasında yerden kesilir şiirim her zaman söyler bana beni delicesine sevdiğini asla tutmayacağım der senden başkasının ellerini sevdamı karşılıksız sanıp da okuyunca dostlarımın sitemini şiirim der ki şairim yaz ki bilsin herkes seni çılgınca sevdiğimi sevgili şiirdaşlarım vallahi şiirim taparcasına seviyor beni ben de şiir gibi seviyorum onu sizler de duyacaksınız ki bir gün kavuşmak olacak bu aşkın sonu ey beni sevenler bilin ki başka yok bunun yolu şiirimle ben birlikte yaşayacağız ömrümüzce bu dillere destan aşkımızı hem de dolu dolu 03.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#804 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirim İkimiz de Ezberledik Değil mi?
bu sabah güne yepyeni umutlarla başladım yine senden mesaj gelir de defalarca okur okur okurum diye sevgi dolu duygu yüklü şiirim bir tek güzel sözündür inan bu dünyada bana en değerli hediye işte sevdiğim benim durumum böyle ya sen nasılsın oralarda lütfen söyle? sağlığın yerinde mi? rahatsızlığın falan yok değil mi? beni görüyor musun düşlerinde? havalar soğudu birdenbire kalınca giyin canım dışarı çıkarken her seferinde kabanını yanına almayı da unutma sakın üşütüp de yatağa düşme kendini hiç bir zaman ihmal etme ne olursun hastalanma oralarda yalnızsın da sonra kim bakar sana haydi ben olsaydım yanında zaten hiç üşümezdin ömrün boyunca bak sevdiğim bana ne de özenle bakıyorum yüreğimdeki sana hiç üşütüyor muyum seni buralarda? sıcacık tutuyorum her yerde her anımda seni tanıdığımdan sevdiğimden bu yana şiirim sen ne diyorsun yazdıklarıma? haydi cevap ver aşağıdaki soruma bütün dillerdeki eylemlerin en güzelleri sevmek ve sevilmek fiilerini şiirim artık ikimiz de ezberledik değil mi? 29.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#805 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirim Sen Benim Gonca Gülümsün
sen her gülümseyişinle ışık olursun benim sevdama seni seviyorum deyişinle rengarenk bir bahar açarsın dünyama sevdiğim o muhteşem bakışlarınla bir güneş gibi doğarsın sabahlarıma sen de benden uzaklarda oralarda aç pencereni ya da çık balkonuna beni esen rüzgarlarda ara kokumu çek içine doya doya sakın bir daha bırakma sen benim çok özelimsin tek şiirimsin seni bitiremeyeceğim ölünceye değin bil ki sen benim nefesimsin seni alıp alıp da hiç vermeyeceğim şiirim sen benim gonca gülümsün ömrünce hep gülsün o harika yüzün o güzel yüreğine hiç düşmesin hüzün sen bana mutluluk veren bir gülüşsün sen benim *******imdeki tek düşsün 02.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#806 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi Nerelerdesin?
seni öylesine özledim ki çöllerin yağmuru özlediği gibi sen bana o kadar yakınsın ki alıp da vermediğim nefes gibi gelişinle güne çevirmiştin gecemi gidişinle morga koydun bedenimi sahibim çıkmadı bekliyorum seni ne olursun mezarsız çürütme beni beni soluksuz bırakıp giden sendin dönüp gel de artık şairin de sevinsin sen benim bahar mevsimimdin söyle sevdiğim şimdi nerelerdesin? 21.09.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#807 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi Niye?
bir güneş gibi dünyama doğmuşken neden böyle beni? zindanlarda bırakıyorsun? gönlümde bahar olup açmışken şimdi niye? yapraklarımı döküyorsun? ne olur yüreğimi yalnız bırakma oralarda her gece beni de uyut rüyalarda ihmal etme yorganını iyice çek üzerine sakın açılıp saçılma havalar ısındı diye yoksa ben de seninle üşütürüm İstanbul'da 24.05.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#808 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Talih Kuşu
Ben ne yaptım da vurup gittin bana Sevmekse sevdim seni taptım sana Neden,nasıl bırakıp gittin beni? Bir kez olsa da bakmadan arkana İnan seninle yazım bile bahardı Renklerin en güzeli sen de vardı Sen gideli kalbimi hüzün sardı Sen yoksun diye bahtım karardı Sensiz hiçbir şeyin tadı yok inan Keşke çıkıp gelsen güneş batmadan Anladım ki çekip gittiğin zaman Sen talih kuşuydun başıma konan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#809 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanıdığım Kadın Bir Hanımefendiydi
yıllar önceydi belki de bana öyle geldi tanıdığım kadın bir hanımefendiydi bu güne değin hiç görmedik birbirimizi arada bir olsa da duyardık sesimizi ben onu sevmiştim o da beni anladığım kadarıyla zarif biriydi çok bakımlıydı şık giyinirdi yaşını hiç mi hiç göstermezdi belki de bütün maaşını giysiye verirdi demek ki parasını kısa sürede bitirirdi iyi ki onun babası vardı beyefendi bir insan zengin bir adamdı kızının harcamaları yüzünden bazen de üç aylığına kalırdı ama yine de ona dayanamazdı ne bileyim işte kendisini bu güne kadar hiç görmedim ki zarafetli ve güzel biri olduğu besbelliydi benim özel hayatım hiç olmadı deyiverdi bir gün istemeyerek de olsa beni terk ediverdi neden diye sormadım o da bir şey söylemedi ben de uzaktan da olsa kendisine diyorum ki inan ki hiç solmayacak bir gülsün sen dilerim mutlu olur sen de gülersin hem de ebediyen 16.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#810 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Taparcasına Sevdiğimsin
ay gibisin gök yüzümde bana öylesine yakınsın ki ben dalım sen de yaprağımsın sanki uzattım elimi tutacak gibiyim seni bir mum gibi sönme sakın ömrüm boyunca pırıl pırıl dünyamı aydınlatsın ışığın sen benim alıp da vermediğim nefesimsin yemyeşil rengarenk açan hiç solmayan bahar mevsimimsin baktığım gözlerimsin bitmeyen hayallerim uyanmak istemediğim düşlerimsin yüreğime resmini çizdiğim taparcasına sevdiğimsin 01.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|