![]() |
|
|
#831 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12122
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir gün aslan ile boga bara gitmisler bir iki tek attiktan sonra aslan müsade istemis. Boga bununla dalga geçmis :
- Koskoca aslansin. Ormanlar kralisin.Saat daha sekiz.Hiç yakisir mi sana kilibiklik... Aslan kükremis : - Eee beni evde bir aslan bekliyor, seninki gibi bir inek degil... |
|
|
|
|
|
#832 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şarap mahzenine giren fare, dışarı çıkar. Göğsünü gererek arkadaşlarına "Kedi nerede" der. Arkadaşları "Ne yapacaksın?" diye sorarlar. Kafayı bulan fare, "Onu *ikecektim" der.
|
|
|
|
|
|
#833 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki aslan konuşuyorlarmış. Biri diğerine:
- Bu kadın sana neden hep et getiriyor? -Unuttun mu, geçen hafta kaynanasını yemiştim... |
|
|
|
|
|
#834 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gün Tarkan haremine kadinlari almis.
Kurt da kapi araligindan Tarkani izliyormus. En sonunda kurt dayanamayip odaya girmis; -"Ulan Tarkan, savasta orda burda her yerde atil kurt dersin. Söyle bi durumda bikere de katıl kurt desen olmas mi?" |
|
|
|
|
|
#835 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adamin biri Pet Shopa giderek bir Papagan almis. Satan adam ise papaganin çok küfrettigini söylemis.Bizimki yine de almis ve evine koymus.Papagan kendisine ve gelen misafirlere sürekli "G.tünü s.kim" diyormus. Bu durum 2-3 gün sürekli tekrar etmis ve papaganin "G.tünü s.kim" sözleri bir türlü bitmiyormus.Sahibi aldigi yere ne yapacagini sormus.Satici ise kafesinin üstünü 3 gün boyunca bir bezle örtmesi halinde papaganin düzelecegini söylemis.Adam papaganin kafesinin üstünü örtmüs.1. gün 2. gün kustan hiç ses çikmamis.3. günün sonlarina dogru adam durumdan süphelenmis ve bezi biraz kaldirmis. Papagan da:
-"Noldu g.tün mü kasiniyo?" demis. |
|
|
|
|
|
#836 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kadinin biri kocasina hediye olarak kopek almak icin bir dukkana girmis.Adama sormus:Kanis turu kopeginiz var mi?
-Maalesef hanimefendi ama size su kediyi verebilirim... -Su pisirik kotu kediyi mi? -Hanimefendi oyle durduguna bakmayin,bu kedi karate bilir. ve adam soyledigini ispat etmek icin kediye seslendi: -Masa karateci.. masa un ufak olmustu...... -sandalye karateci... sandalyenin akibetide ayni idi..Kadin ikna oldu ve kediyi alarak evine geldi.Amaci kocasina surpriz id yapmakti.Kocasi kediye soyle bir bakip: -Bula bula bu aptal hayvani mi buldun? -Oyle deme kocacigim bu kedi karateci.... Adam sinirlenmisti...... -Yarrak karateci |
|
|
|
|
|
#837 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çocuk annesi ile parkta gezerken iki kedinin iş yaptığını görür.
-"Anne bunlar ne yapıyor" diye sorar.Anne ne desin.şaka yapıyorlar yavrum.Çocuk, -"Şaka maka iyi sikiyo üstteki." |
|
|
|
|
|
#838 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Fare bir peynir kokusu duyup, kafasini disari uzatmisti. Fakat bunun kedinin bir tuzagi olabilecegini dusunup disari cikmadi. Bekledi ve biraz sonra "miav" diye bir ses duydu. Ertesi gun de peynir kokusunu aldi ve "miav" sesini duydu, yerinden cikmadi. Sonraki gun "havhav" diye bir ses duydu ve kedinin ortalarda olmadigini anlayarak disari cikti. Cikmasiyla pence yemesi bir oldu. Kedinin tuzagina dusmustu. Kedi yerde baygin yatan fareyi yanindaki yavrusuna gosterip izahat verdi.. "Bak yavrum, sana dememismiydim, ikinci lisan gibisi yok diye.."
|
|
|
|
|
|
#839 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yazin sicak,guzel gunlerinden bi gun yine bizim karinca serin sulara girip rahatlayip eglenmek yerine yine calismaktadir. Agustos bocegi ise evinin arka bahcesindeki havuzda guzel kizlarla birlikte eglenmektedir.Karinca bunu her gordugunde ise icin icin kiskanmakta ama
-"Sen asil kisin gorecen" diyerek kendini avutmaktadir.Derken tum yaz boyle gecer ve yavas yavas sonbahar ve de kis gelir.Yagmurlu bir kis aksami karinca evinde,kucuk sobasinin onunde oturmus pencereden disari bakmaktadir.Elinde de yazin topladigi yemek parcaciklarini yemektedir. Derken evin onune bir limuzin gelir. -"Allah Allah" der icinden. -"Bu kimdir acep?". Sofor cikar ve en arka kapiya gider.Kapiyi acinca icerden once iki tane fistik gibi kiz ve ardindan kurkler icinde bizim agustos bocegi cikar.Yavas yavas karincanin evine dogru gelir.Pencereden cikar ve -"Hayrola agustos bocegi" der karinca. -"Ne olsun iste..Bizim arkadaslar cagirdi da Paris te parti varmis,oraya gidiyorum" der agustos bocegi. -"Sen de bir sey ister misin? diye bir ugrayayim dedim." Karinca; -"Sagolasin.Aslinda var bisiy.Yaparsan sevinirim valla.Orda yasayan La Fontaine adinda bir **** varmis. Benim icin onu bi guzel sitermisin!..?" |
|
|
|
|
|
#840 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adamin azgin bir horozu varmis.Her sabah kendi tavuklarinin isini bitirdikten sonra yan komsunun tavuklarina sira geliyormus.Onlarin da isini bitirdikten sonra diger komsunin tavuklarina geciyormus.Adam sonunda horozunu uyarmaya karar verip ona
-"Horozum kendini cok yorma sonra hastalanip olup gidersin" demis.Ama yine horozu ona dinlemeyip bildigi yoldan sasmamis.Bir sabah adam bakmis horozu coplukte uzanmis yatiyor. Adam uzulerek horozunun yanina gidip, Horozum cilli horozum ben sana dememismiydim cok yapma oleceksin diye.Bunun uzerine horoz sahibine donerek, -"Susss,yukardaki akbabalarin yere inmesini bekliyorum demis!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 13 (0 üye ve 13 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|