![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İzmir e yağmur yağıyor
Her damlada yüreğime acılar düşüyor İzmir in caddeleri yağmurla ıslanıyor Islak caddelere göz yaşlarım karışıyor İzmir in caddelerinde yağmur suları akarken Akan yağmur sularına göz yaşlarım karışıyor Hayatım kayıyor ellerimden tutamıyorum Her gecen gün uçuruma biraz daha yaklaşıyorum Eriyorum yavaş yavaş farkındayım İnan ki gülüm çok acıyor canım Kalmadı artık dayanmaya takatım Nede bekleyecek sabrım Kader diyemezdim bu ayrılığa Hakkımız yoktu bir dünya yıkmaya Kulun gücü yeter mi kaderin kalemini eline almaya Sen yazıyorsun kederim oynuyor Bende izliyorum bu oyunu acılar içinde Ve bekliyorum neyi beklediğimi bilmeden Çok oldu da hayat denilen yoldan geçeli Senden gecemiyorum gülüm Sen İzmir e sor seni nasıl sevdiğimi *******i sensizliği içime nasıl çektiğimi Ve ağlayan gözlerimi, Sen İzmir e sor o hiç anlayamadığın sensizliği Her caddesine adını yazdım Seni içimde bir yere sakladım Bu gece yine sensizlikle baş başa kaldım Ve Allaha yalvardım bitsin diye hayatım Sen İzmir e sor nasıl acı cektiğimi Eriyip günden güne bittiğimi Sen İzmir e sor…… İzmirin bildiği ama senin asla bilemeyeceklerini…. Dünyanın en güzel çiceğine…
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|