![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hafta Sonu dergisi, "Oğlum olsa askere göndermezdim" diyen Bülent Ersoy'un askerlik fotoğrafını yayınladı.
Hafta Sonu dergisi, "Oğlum olsa askere göndermezdim" sözleriyle gündemden düşmeyen Bülent Ersoy'un askerlik fotoğrafını yayınladı. Fotoğraf, 1976'da Gölcük'te Ersoy bahriyeli olarak vatan borcunu öderken çekildi. "Popstar Alaturka" programında yaptığı "Tamam vatan bölünmez, bilmem ne olmaz, ama göz göre göre de bu çocukları toprağa verilmez. Başkalarının masabaşı savaşı için evladımı harcayamam" açıklamasıyla tartışma yaratan, RTÜK'ün inceleme başlattığı Bülent Ersoy'un askerlik fotoğrafları ortaya çıktı. Hafta Sonu'nun haberine göre Ersoy, 1976 yılında Bülent Erkoç adıyla Gölcük'te bahriyeli olarak askerlik yaptı. Üstelik sahne hayatının ilk adımlarında, şöhret yolunun en baş döndürücü günlerinin başlama arifesinde askere gitti. Bülent Ersoy, bundan tam 32 yıl önce her Türk genci gibi zamanı geldiğinde askerlik celbini eline aldı ve Gölcük’teki birliğine teslim oldu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bülent Ersoy'a askerlik sorgusu
Bülent Ersoy adliye çıkışında hangi açıklamada bulundu? Bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada "halkı askerlikten soğuttuğu" gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Bülent Ersoy, soruşturma kapsamında ifade verdi.Bakırköy Adliyesi'ne gelerek 1.5 saat cumhuriyet savcısına ifade veren Ersoy, adliye çıkışı gazetecilere, "Ben sözümün arkasındayım. 'Ölüm değil çözüm' dedim.’ diye konuştu. Bülent Ersoy Savcılık çağırdığı için geldim. Durumu anlattım. Başka bir şey demeyeceğim. Sözlerim çarpıtıldı" dedi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|