![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3337
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aslında
Önce kaybedilir birçok şey; Ben ve kendim ve sen ve herşey, Bedenim ruhum her birşeyim Kaybedilir... Mezar taşında bir isim bile kalmaz belki Herşey kaybedilir... Anıların ve acıların ve sancıların Kaybedilir... Gözyaşların sızınca dudaklarına Bozulmuş sirke tadında: Ve doğrular yitirince gerçeği Yalan söylemek güzeldir aslında. Bir kaç yıllık mektuplar Sarı ve gevrek; Mürekkep gibi koyu kan gibi kızıl Kurşun gibi sıcak... Şuracıkta öldürürdüm kendimi Seni unutabilsem.... Ölmek yetmeyecek. Az sonra toprak beni boğacak; Anlamını yitirecek gamzelerin, Gülmek bile anlamsız gelecek Anlamsız hayat kıvamında ... Bazen ağlamak güzeldir aslında. Yaşamak dediğin Ölü gibi asil Ölüm gibi adil olmalı. Kalemimden dökülünce adın Adın böyle olmamalı... Yaşamak uğruna nelerden taviz verirsen Ben sana onu verirdim, Kuru bir ağacın tomurcuk dalında... Sıkıldığın anlar olursa hayattan bazen Ara sıra ölmek güzeldir aslında. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|