![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dört Mevsimim
Masalımsı güzelliğin Bir tablo gibi Gözbebeklerimde saklı Yokluğun yorgunluğum Varlığın yaşama sebebim Yüreğime dolanmış hasret zincirim Kışım yazım baharım Dort mevsimim Can damarım Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acılarım Hasretin Bana Kalsın
Duydum evlenmişsin İkide çocuğun olmuş Çokta mutluymuşsun Desene dileğin kabul olmuş Ama bir eksikle İçinde ben yokum Olsun be gülüm Hep demez miydim Seni canım gibi seviyorum Sen Yani canım mutlusun ya Umutların yarınların var ya Boş ver beni be gülüm Ben zaten mutluyum Senin mutluluğundan Mutluluk sana Acılarım hasretin bana kalsın Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acıyorum
Acıyorum Sensiz yaşadığım zaman dilimine Zamanıda vermediğim soldurduğum Gülüme çiçeklerime tomurcuğuma Acıyorum Anlatmak isteyipte Anlatamadıklarıma Acıyorum Sevinç ve hüzünlerimi Paylaşamadığım anlara Acıyorum Bundan sonraki yaşayacağımız Kısacık zaman dilimimize Acıyorum Birlikte çarpan yüreklerin Çaresiz atışlarına Acıyorum Sana ve bana Acıyorum Sevgimize ACIYORUM Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aç Kollarını Yar
Gözlerim gözlerine Aşınadır yar Kaldım yine sokaklarda Duy sesimi yar Gözyaşım olmasada Yüreğimden akacak yar Bak sana geliyorum Aç kollarını sar Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aç yüreğini Yar
Kafes parkta Can kafeste Tutsak olmuş Yar Güzel gözler Hüzünlenmiş Dayanır mı Buna yar Çok uzaklarda Mahsur kaldım Kurtar beni Yar Kuşlar sessiz Bahar renksiz Gönlüm sensiz Dardayım yar Gülüm solgun İçim yangın Sensizlik canıma Okudu yar Umut bensiz Canım sensiz Etme eyleme Yar Alışmıştım gözlerine Beni saran şefkatine Mahsur kaldım azrailde Tut elimden yar Vuslatı bekler iken Ayrılmak neden Özlemin arşa çıktı Aç yüreğini yar Umudum uzaklaştı Mahsur kaldım bu yakada Ne olur duy sesimi Bir nefes ver yar Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam Gibi Sevdi
bir adamdı sevdalandı sevdasını adam gibi sevdi duyguları deli divane yaşamı virane oldu yasak koyduğu duyguları dinlemez oldu gel gitlerle bedeninden ayrıldı yalnız kaldı adam zaman zaman çıldırmak noktasına geldi duygularını hasretini yüreğinde toplayarak akşamları bekler oldu o adam birkaç dakikalık zaman diliminde aralanıyor gökyüzünde bir perde melek yüzünü güzel gözünü okuyordu gözleriyle uzaktan o adam akşamın alaca karanlığında gözbebeklerinin ezberi ile duygularını bırakıyordu özgürce bir bilemedin iki dakika sığdırıyordu o adam bu kısacık zaman dilimine sevdasıyla uzunca bir yaşamı çocuk misali duygularını kandırarak kapanıyor gökyüzünde perde ıslanıyor gözbebekleri boncuk boncuk ağladı ağlayacak bozuluyordu rüya adam kalıyordu yapayalnız duygularıyla sokak ortasında ağlıyordu çocuklar gibi feryat feryada adam yangın yeri olmuştu duyguları sefil içten çığlık çığlığa isyan ediyordu bir ömur sürecek hasrete bakar görmez oluyordu o adam bu saatten bir sonraki akşama kadar bir adamdı o deli gibi sevdi sevdasına hasret içten çığlık çığlığa hasretle hasretle hasretle Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Yüreğime Yazdım
Adını ağaçlara yazdım yetmedi Duvarlara yazdım, masaları kazıdım Hem de betondan masaları Adını adımın yanına yazmak için Yıldızları topladım küme küme Adının harflerini oluşturmak için Adına şiirler yazdım ay ışığında Mehtaba yazdım adını mehtaba Hayaline sarıldım gözyaşlarımla Saçların dolandı boynuma tel tel Şiirlerimi okudum yüreğimle bir bilsen Adını yüreğime yazdım yüreğim Cafer AKYOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama Gözlerim Işık Göründü
Kör kuyudan gelen ses duyuldu Uzanan eller sevgiyle tutuldu Tıkanan yürek nefesine kavuştu Aranan kan yerini buldu Hasta yoğun bakımdan çıktı Umutsuz çığlıklar umuda döndü Kalp ritmi yeniden düzene girdi Ağlama gözlerim ışık göründü Yaralar sarıldı nefesler açıldı Yaşama umutları yeniden doğdu Gönülde canlar yerini aldı Nefeslere sevda selleri doldu Bir tanesi canına aşık oldu Ağlayan gül yaşama döndü Yaşama sebebi anlam kazandı Yürekler birbirine yaslanıverdi Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlıyor Yüreğim Bir Çocuk Gibi
Söz geçiremiyorum yüreğime Sabrının son çırpınışlarını yaşıyor Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Günün her saatinde Sensizlik cehenneminin orta yerinde Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Seni arıyor mecnun misali Her cadde her sokak arasında Bütün insanlarda gördüğü her şeyde Seni görüyor serap görür gibi Dağılınca beynindeki hayali görüntü Vuruyor balyozla can damarına Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Sessiz ve derinden Bir anda çöküyor omuzlarına Dünyanın bütün yükü Kapatıyor gözlerini bir müddet Beynindeki görüntüyü bulmak için Bir an Yüzünü tatlı bir tebessüm kaplıyor Bakar görmez yürüyor bir müddet Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Sonu umudu olmayan Ağlıyor yüreğim bir çocuk gibi Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklım Gitti Seninle
Çiçeğim narin ellerde Gözlerim kaldı gözlerde Aklım gitti seninle Sen kim bilir nerede Ateşlerde kaldım yine Sana hasret yandım yine Tek hatıran gözlerin O da çok uzaklarda be… Gülüm bahçende çiçek açtı Sen yüreğimde hala tomurcuk Şafakta görünmüyor Söyle güzelim yok mu umut Cafer Akyolv |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|