www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Eğlence > Komik Şeyler > Komik Fıkralar > +18 Fıkralar

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-18-2009, 11:07 PM   #1
dexter
Daimi Üye

dexter Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 1084
İtibar Gücü: 1557
Rep Puanı : 3280
Rep Derecesi : dexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond repute

Adamın biri bir gün felç olan bir arkadaşını ziyaret etmiş. Sohbet sırasında felçli arkadaşı adama "terliklerim yukarıda kalmış, onları bana getirir misin lütfen?" diye rica etmiş... Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün! Felçli arkadaşının afet gibi iki kızı varmış. Hemen pratik zekasını çalıştırarak: - "Babanız beni sizinle yatmam için gönderdi,çok ısrar etti kıramadım" demiş. Kızlar: - "Nasıl olur! İmkanı yok!" demişler. Adam, "İnanmıyorsanız soralım" demiş ve aşağıya seslenmiş: - "İkisini de miii?". Felçli adam bağırmış: - "İkisini dee! İkisini dee!"
dexter çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:19 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.