![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 43 Times in 31 Posts
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1482
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() genelde turkiye hakkinda hicbir sey bilmeyen yabancilar tarafindan sorulan sorular. ornekleri:
-sizin ulkede internet var mi? -siz ulasiminizi develerle mi yapiosunuz? her ulkeden insanlarin toplandigi ve ulusal muzik dinlenildigi bir ortamda -siz simdi masanin uzerine cikip tabak mi kiracaksiniz? -yoo...kim dedi bunu -bize kucukken turkler masanin uzerine cikar oynar yemeklerin ustune basar sonrada o yemekleri yerler dedilerde... -kesinlikle hayir.. -oha lan sicti batirdi herif ha.. irqc de yasanmistir bunun benzeri. türkiye'den çekilen fotoğraflarda genellikle ülkenin islami yüzü vurgulanır. -sizin ülkenizde herkes fes mi giyer? -kimse giymez -herkes türbanlı mıdır? -hayır -arapça mı konuşursunuz? -hayır! -arap mısınız? -geber! sizde umumi tuvalet yok mu? - dolu var, niye ki? - o zaman niye hep duvarlara işiyorsunuz. - yok canım bunu da nereden çıkardın. - e iyi de bütün duvarlara buraya işeme yazmışsınız. -pilavi elle mi yiyorsunuz? -yoo...kasikla... -peki 3 ayda bir kere mi yikaniyorsunuz? -hayir...musluman ulkeyiz...5 vakit abdest aliriz...turkler temizdir... -ama televizyonlarda oyle gostermiyorlar... -televizyonlar taraflidir...20 yasina gelmis bir italyan olarak bazi seylerin farkinda degilsin...afganistan degil burasi turkiye.. en gelismis musluman ulkelerden biri.....sizin ulkenizide bizim televizyonlarimizda annesini satan kizkardesini satan ve babasiyla homo sekilde iliskiye giren kisiler olarak gosteriyorlar...ben farkindayim italyanin boyle olmadiginin....ama sen? -pardon....son bir sey daha soracagim -sor hadi -sokak ortasinda catisiyormusunuz? carsaf icindeki kadinlarinizi siper olarak mi kullaniyorsunuz?? -annenizle iliskiye mi giriyorsunuz? kiz kardesini sattin mi? hakikaten babanlada iliskiye girdin mi?? -tamam..ok..aldim cevabinizi... -sevindim..fakat hala dogru durust bir cevap almadigina eminim... -dininizde teror nasildir? muslumanlar terorist midir? muslumanlarin birbirlerini oldurmesi dogru mu? -dinimizde teror kesinkes yasaktir covanni...savunmasiz birine saldirmak cok buyuk bir gunahtir...ister yahudi ister hristiyan.. -fakat tum muslumanlar terori.. -gule gule covanni.. yer norvec; - aaa senin de guneslenince yuzun pembelesiyor muydu, ama sen turksun? - yok ben uzayliyim ondan. bana sorulan en salak üç soru: 1) türkiyede kaldırım var mı? 2) türkiyede nece konuşuyorsunuz? 3) baş örtüsü giymeyenleri hapse atıyor musunuz? 3 sezon gezi bolumunde calistigim tatil koyunde sikca karsilastigim, insanda o yabancilara kafa veya ucan tekme atma istegi uyandiran bi boka benzemez sorular. ornek vermek gerekirse: - istanbul'da bikiniyle dolasabilir miyiz? - siz roma'da bikiniyle mi geziyorsunuz sokaklarda? - e ama istanbul turistik bir şehir değil mi? hem de deniz kenarinda? - peki. sen git de ziksinler seni. - sen neden basortusu kullanmiyorsun? - oyle bi mecburiyet yok ki? - sana kotu davraniyorlar mı peki? - doorusunu soylemek gerekirse ilk gençlik yıllarim cok acikli gecti... - biz tatil koyunun disina ciksak bize bi sey olur mu? - ne gibi? - saldirirlar mi? - kim? - eheue ne bileyim turkler.. - niye saldirsinlar kardesim alala? - cocugumuzu falan kacirmazlar dimi - ... ya git alala - emin misiniz? - yau siz burayi ne saniyorsunuz? - ne bileyim, midnight express falan... - peki, siz koyde kalin o zaman daha surer gider bu, anlatmakla bitmez. öcüyüz ya biz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 1452
İtibar Gücü: 1463
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eheh saol...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7218
İtibar Gücü: 1444
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() salak laa bunlar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 53 Thanked 20 Times in 11 Posts
Üye No: 5844
İtibar Gücü: 1538
Rep Puanı : 1277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bilgilendirmek lazim..!!!!
n3iriyi cuma muçe n3aşa exti (gördünmü kardeşim nasıl gökyüzüne çıktın) hus mik trağodasen ham gzalepes (şimdi kim şarkılar söyleyecek bu yollarda..!) Güle güle Lazi Bere, kardeşimizdin kardeşimizsin kardeşiniz, sonsuza kadar.. -Trabzonspor bir "yol"dur.. -Peki bu "yol" nereye gider? -Hiçbiryere gitmez.."O" bir duruş biçimidir... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sıkça sorulan sorular | Raichu10 | Metin2 | 0 | 06-17-2010 12:07 PM |
Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-15-2007 01:40 PM |
Haydar Dümene sorulan enterasan(!) sorular ve cevaplar | blAcksmith | Adult eski arşiv | 4 | 06-11-2007 11:28 AM |
Ogame De Sikca Sorulan Sorular | вö¢üк | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-22-2007 02:00 AM |
Amerikan Mahkemelerinde Sorulan Sorular | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 10-24-2006 06:40 PM |