![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 18 Times in 7 Posts
Üye No: 74
İtibar Gücü: 1465
Rep Puanı : 910
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arkadaşlar başka bir sitede buldum ve çok ilginç olduğu için sizinle paylaşmak istedim. Yazdığına göre adamın kendi karısıymış.
Selam 32 Yaşında 2 yıllık evli bir erkeğim eşim ise 24 yaşında, yıllardır buralardaydım ama hep izleyici oldum.Çapkınım; Evli olmama rağmen işim gereği gece gündüz dışarda olmanın ve firma ziyaretleri yapıyor olmanın verdiği imkanla çok sayıda bayanla tanışıyor ve birliktelikler yaşıyorum. Sevgili karım Ecem bu birlikteliklerden şüphelense de bir şey demiyor hem emin olamıyor hemde biliyorki dönüp dolaşıp geldiğim yer onun koynu. Neden mi bugüne kadar yüzlerce insanla birlikte olmama rağmen biliyorum ki Ecem gibisi yok. Seksi muhteşem, onunla bir kez beraber olabilen insan dünyanın en şanslı erkeği olur. (O ben oluyorum ) Dışarıda birisini becersem bile eve donduğumde onu yinede beceriyorum. Boynuzlu diye düşünülür ve bu tarzda yorumlar olursa video ve resim akışı kesilir yine sessiz izleyici olurum...Bu fantezimizde son bulur... Ama olumlu yorumlar ve destek gelirse videolar gelmeye devam eder alın bakalım buda Videosu İndir 7 MB DEVAMI 2 MB Alıntıdır! Son düzenleyen: asmakabagi; 07-17-2006, 10:19 PM.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Uykusuzluk çeken gözlerime sor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 09:08 PM |
Besmele Çeken Kadın! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2007 10:35 PM |
Karısı Ecem i çeken adam!!! 2. part eklendi!!! | bluekeys™ | Adult eski arşiv | 7 | 04-09-2007 02:21 PM |
Aşk Acısı Çeken | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 8 | 11-06-2006 11:19 PM |
Komadaki adam ve Karısı... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-06-2006 09:46 PM |