![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1759
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hasta babasını doktoru yetiştiren Doktor Ersin Uysal'ın meslektaşları tam bir SKANDAL'ın altına imza attı. Biz daha fazla yorum yapmadan Ersin Uysal'ın isyanını size aktarmak istiyoruz: "13.08.2006 SAAT 08.00 civarında Antalya ATATÜRK DEVLET HASTANESİNE göğüs ağrısı ile başvuran hasta RECEP UYSA'a gelişinde bir kez EKG (elektrokardiyografi) çekilmiş. Sonra birkaç ağrıkesici ilaç ve yatıştırıcı bir ilaç verilmiş. Yaklaşık 3 saat kadar acil serviste bekletilen hastanın göğüs ağrısı geçmemiş. En azından hastaneye yatırılması yada ileri bir merkeze sevk edilmesi gerekirken hasta Dr.GONCA YAZKAN tarafından "Önemli bir şey yok. Kas ağrısıdır bu.Biraz dinlen, geçer" denerek eve gönderilmiş. Ne bir kan tahlili yapılmış (kardiak enzimler vs) ne de taburcu olurken bir EKG çekilmiş. Ben bu hastanın oğluyum. Kendimde doktorum.Babam göğüs ağrısının geçmediğini bana söylediği zaman kontrol bir EKG çektirdim.Hastada kalp krizi (anteroseptal MI) saptandı. Hasta şu an bir koroner yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte. Sormak istediğim şu: İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Bir kontrol EKG çekmek bu kadar zormu? Hasta ile neden ilgilenilmiyor? Hasta hakları neden ihlal ediliyor.Bir kardiak marker için kan tetkiki yapılması mümkün değil mi?Çünkü aradaki zaman kaybı nedeniyle hastaya trombolitik tedavi verilemedi.(Kalp krizinde en önemli zaman ilk 5-6 saattir. Bu dönemde yakalanan hastaya trombolitik denilen pıhtı çözücü ilaç verilir) Ve birkaç komplikasyon gelişti. Kalp kasında ciddi hasar oluştu. Bunun sorumluluğu kime ait? Eğer ben belkide sıradan bir vatandaş olsaydım maalesef hasta evinde ölüme terkedilmiş olacaktı. Antalya gibi bir metropolün acil servisinde bu olayın yaşanmasından bir doktor olarak çok utanıyorum. Belkide benim gibi binlerce insan var"
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1644
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() insan siir oluyo okuyunca ya
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 12 Times in 6 Posts
Üye No: 16000
İtibar Gücü: 1424
Rep Puanı : 559
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() thnx..paylasim icin
özgür olmak istiyorsan köle gibi çalış,üret ama görev bil dinlenmeyi de çalışmak kadar &en bilge insan,eksiğini ve kusurunu bilen kişidir sözünü tutan,bencil tutkuları silen kişidir kötülüklere yüz vermeyen,iyiliklerle yüzleşen dünya yıkılsa,kendi değerlerini söyleyen kişidir... hz.ali(k.s) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3946
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() evet işte ülkemin içler acısı durumu bence kendimizi geliştirmeli insana insanca değer vermeyi öğrenmeliyiz..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şehit üzerinden utandıran vekalet | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-31-2008 07:22 PM |
Skandal soruya savcılık soruşturması 15 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-15-2006 09:28 PM |
ABD'de Evanjelist kilisesinde skandal 04 Kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-04-2006 02:26 AM |
utandıran madde | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2006 11:35 AM |