![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1826
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Türkiye'deyken fazla konuşmayan Anelka, Fenerbahçe'den ayrılınca çenesi düştü. Bolton'a imza attıktan sonra suskunluğunu bozan yıldız oyuncu, Fransız TV 5 Monde kanalına olay yaratacak açıklamalar yaptı. İşte o sözler: Başkan Yıldırım bana söz verdiği bir çok şeyi yerine getirmedi. Bir yandan 'Seni satmayacağız senden
yararlanacaz' dedi diğer yandan beni satmak için menejerleri devreye soktu. Yıldırım'ın iyi niyetinden hep şüphe ettim. SERVET-SELÇUK NİYE YOK! Türkiye'de futbol oynamak çok zor. Taraftarın maçlara yoğun ilgisi var ama medya takım içine çok karışıyor. Kulüp başkanları da medyanın etkisi altında kalıyor. Medya beni sevmediği için üzerime çok yüklendi. Asılsız haberlerle hep yıpratılmaya çalışıldım. Alex, Türkiye'yi çok iyi bilmeyen Zico ile kadroyu belirliyor. Alex'in takım üstünde büyük etkisi var. Ona yakın olanlar formayı giyiyor. Servet ve Selçuk neden oynamıyor bir sorun bakalım! TÜRKİYE'YE ASLA DÖNMEM Fenerbahçe'de Avrupa fazla düşünülmüyor. Şu an tek hedef var o da 100. yılda şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi düşünülseydi daha önce takviye yapılırdı. Fenerbahçe'nin Avupa'da başarılı olması çok zor. Çünkü bu kurulan kadro Avrupa standartlarının çok altında kalıyor. O yüzden işleri zor. Türkiye gerçekten tatil için inanılmaz bir ülke ve Fenerbahçe taraftarı gerçekten mükemmel. Ama bir daha Türkiye'ye geri dönmem ve oynamam." Yolun açık olsun anelka.....Ama sanırım empati yapamıosun ... ++++REP++++ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8443
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bende bi fenerbahçeli olarak anelkanın bazı yorumlarına katılıyorum mesela medya , hangi avrupa ülkesinde her kanalda ayrı bi tartışma programı var; takımın her işine karışıp, oyuncuları, teknik direktörü ; başkanı, bu kadar eleştiren ben görmedim.
Nerdeyse tartışmacılar bunların bir gülüşünü bile eleştirecek bu kadar olmaz bu kadar herkesin üzerine gidilmez, türkiyede şiddet olayları arttığı söyleniyor bence bunun en büyük suçlusuda medya |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() gitti de kurtulduk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8443
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ve fenerin avrupa düşüncesi, burdada anelkaya katılıyorum neydi o şampiyonlar ligi ön eleme maçında kendi evimizdeki rezalet takımda bi azim istek arzu göremedim yoksa fenerin o takımı rahatlıkla geçeceğinden hiç şüphem yoktu ama takımda istek yoktu.
Yada ben o takımı sahada göremedim aynı manzarayı geçen sezon denizli maçındada görmüştük denizli o kaleye etten duvarda olsa eğer takımda istek arzu azim olsaydı fenerbahçe gibi güçlü bi takım o duvarı bile geçmesini bilirdi ama üzülerek söylüyorum bizim takımımızda ben hiç bir istek göremiyorum inşallah düzeleceğini ümit ediyorum aksi takdirde bu senede sonuna kadar belki gidebiliriz ama en son maçtada olsa kalbinden arzulayan isteyen takım gelip şampiyonluğu elimizden alır ve onada helal olsun derim BEN ARTIK BUNLARI DÜŞÜNMEK YERİNE AZİMLİ ARZULU İSTEKLİ TOP OYNAYAN Bİ FENERBAHÇE GÖRMEK İSTİYORUM SAYGILARIMLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 91 Times in 48 Posts
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1592
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi :
|
![]() ülen ne verdinki ne istiyon hımbıl gittide kutulduk
konu için teşekkürler
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 15 Times in 7 Posts
Üye No: 17517
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1782
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
|
![]() zaten hepsinin gidince dili çözülüyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1661
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
|
![]() söylediklerinin bazılarında doğruluk payı var gibi sanki.
![]() |
#9 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 16 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1483
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() şimdi yapılan transferler dinome kiev maçından önce yapılsaydı.şimdi şampiyonşar ligindeydik.galiba yönetimde şampiyonlar ligine gitmek istenilmiyo gibi bi düşünce var.ama olsun .uefa kupası inşalah bizim için hayırlı olur.ben bu sefer bu takımla uefada başarılı olacağımıza inanıyorum
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8338
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() şampiyonlar liginde bir üst tura çıkıp elenmektense uefa kupasını almak daha iyi değilmidir? ben şampiyonlar liginde çeyrek finalde elenen takımları hatırlamıyorum ama uefa kupasını kazanan takımların çoğunu hatırlıyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Anelka'dan itiraflar! / 1 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-01-2007 03:23 PM |
Son gol Anelka'dan | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-02-2006 09:27 PM |
Anelka'dan eleştiri | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-24-2006 03:45 AM |