![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2833
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayağı pedalda eli tacizde
9 Temmuz 2007Bahri KARATAŞ, (DHA) İzmir’de bisikletiyle giderken yolda yürüyen kadınları elle taciz eden genç, polis tarafından suçüstü yakalandı. BORNOVA’DA son 10 gün içinde polise başvuran 3 kadın, Çamdibi 5168 Sokak’ta yürüdükleri sırada uzun boylu, uzun saçlı, esmer ve atletik yapılı bir kişinin, bisikletle yaklaştıktan sonra elle kalçalarından taciz edip kaçtığı şikáyetinde bulundu. Şikáyet üzerine polis bu bölgede önlem aldı. Önceki gün saat 13.00 sıralarında, yine Çamdibi Sokak’ta bir kadının bağırıp yardım istemesi üzerine hazır bekleyen polis, bisikletle kaçmaya çalışan otomobil tamircisi 22 yaşındaki S.B.’yi kısa süren bir kovalamacanın ardından yakaladı. Son kurban olan N.M. karakola gidip zanlıdan şikáyetçi olurken şu ifadeyi verdi: "Yürüyordum. Birden birisi kalçamı elledi. Dönüp baktığımda bisikletli bir kişiyi gördüm. Kaçmaya çalıştı. Bağırıp yardım istedim. Polisler kısa sürede yakaladı. Bu kişiler yüzünden sokağa çıkmaya korkuyoruz. Şikáyetçiyim." Evli olduğu belirlenen ve tanınmamak için saçlarını kestirdiği anlaşılan S.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ayağı uğurlu | BeatLes | Sözlük | 0 | 04-02-2010 01:06 AM |
İki ayağı kesildi çünkü... | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2009 03:38 PM |
Ayağı Karıncalı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 12:15 PM |
Ayağı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 12:14 PM |
Serviste de tacizde de liste başıyız | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-28-2006 12:51 PM |