![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1669
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ßu Gece
Gözlerim yağmura teslim olmadan Çekildi denizin suyu bu gece Hayaller isminle hayat bulmadan Değişti düşlerin huyu bu gece Sevdaya yurt olmuş susuz çöllerin Damlası deryaya küsmüş göllerin Giderken diktiğin siyah güllerin Semaya ulaştı boyu bu gece ``Git`` dedin;unutmam,dünya döndükçe Kül olsa , közlerim ; ateş söndükçe Üstelik yağmurlar yere indikçe Kurudu sevdanın soyu bu gece Anılar verdiği sözden cayarken ******* her düşü gerçek sayarken Yıldızlar gözlerin için kayarken Gökyüzü dipsiz bir kuyu bu gece Zamansız bükülmüş dizlerimin de Günaha bulanmış sözlerimin de Cennetten kovulmuş gözlerimin de Talihi bahtımdan koyu bu gece Şimdi sen ettiğin yemini tutup ``Aşk`` denen çiçeği demsiz kurutup Gözümden damlayan yaşı unutup Uyuyabilirsen uyu bu gece
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BİÇAREYİM
Sanma ki kapanıyor bendeki gönül yaran, Senin de için yansın, kırıldım biçareyim, Tahammülüm kalmadı, yok artık benle aran, Bir daha geri dönme, kuruldum biçareyim, Ben eski ben değilim, hayatı soluyorken, Hasretin bir çığ gibi kalbime doluyorken, Masamdaki resmini, vasiyet kılıyorken, Boş saydığın günlerle yoruldum biçareyim, Sevdayı kayıp bilmiş yalan dolu sözlerde, Aydınlık rüyaları, riya sayan özlerde, Damardaki kanımda, gizlediğim gözlerde, Işığımı görmedin, darıldım biçareyim. Madem ki elvedayı layık görmüşsün bana, Hüzünüm sende kalsın kahırsa senden yana Adın kalleş anılsın ; beddua benden sana Gurursuz insan gibi soruldum biçareyim. Ne kadar sevgim varsa, tamamını döşeyip, Bunun karşılığını, efkârında eşleyip, Hiç çekinmem bilirsin, mazimizi fişleyip, Yılların hatırına, vuruldum biçareyim. Hayalleri yatırıp, çekinmeden borsana, Sevgimiz taban oldu, düştü artık korsana, Sakın ola söyleme, bundan gayrı ar’ sana, İhaneti dost bildim, duruldum biçare
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖLÜMÜ ÖLDÜRÜRÜM
Sen hiç korkma canözüm bensiz sana gelecek Ölümü öldürürüm öldürmezsen namerdim Elini acıtacak, batıp canı delecek Gülleri soldururum soldurmazsam namerdim Senin için döndürürüm şu çarkını feleğin Gözlerimle sularım, hasat senin fireğin Seni üzecek olan olmaz diyen yüreğin Nasılda oldururum oldurmazsam namerdim Kalbini incitecek kaldıramam sözleri Ellerimle oyarım yan bakacak gözleri Yüreğinde yanacak sönmeyen o közleri Kanımla söndürürüm söndürmezsem namerdim Gözlerini ağlatan alsın uzun bir kefen Canımda, kanımda tüm zerrelerimde sen Gözlerimle bakana Allah kulu demem ben Canını yandırırım yandırmazsam namerdim
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÜLÜM
varlığım,yanında dikense gülüm bilmez misin güller dikensiz olmaz. katlanmak bir kere,ölümse gülüm bilirsin dikende ölümsüz olmaz. acıdır yaşamak fani dünyada hüzündür her sabah doğan şafaklar her kızıl ufuktan gelir ecelim ölürüm sessizce hergece gülüm, sevda sokakları yol vermez bana aşk gemilerinden zaten sürgünüm bilmem yağmurlarım hangi baharda her gün yavaş kururum gülüm zamansız kurudu bütün çiçekler ömrümün baharı soldu kalbimde giden eş dost geri dönmeyecekler yalnızlığa her gün yürürüm gülüm yokluğum yanında ölümse gülüm bilirsin ölüler yeni bir tohum bitimsiz baharda yeşerecekler orada benimle gülümse gülüm
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() talİhİmsİn
Bİlİrmİsİn Bende AŞk Nedİr? Bende AŞk Kendİnİ Adamaktir, Yerİ GeldİĞİnde KoŞa KoŞa Sana Gelmek, Senİn Hasretİn İÇİn GÖz YaŞi DÖkmektİr. Bİlİrmİsİn Bende AŞk Nedİr? KizdiĞimda GÜlÜmseyebİlmek GÜldÜĞÜmde GÖz YaŞi DÖkebİlmek, SevdİĞİm İÇİn Şu Candan Vaz GeÇebİlmek, Bİlİrmİsİn Bende AŞk Nedİr? Elİnİ Tutup Nefesİm ÇiktiĞi Kadar, GÜcÜm YettİĞİ Kadar BaĞirabİlmek, BaĞiripta Senİ Sevİyorum Demek, TÜm DÜnyaya Bunu Duyurabİlmektİr. Bİlİrmİsİn Bende AŞk Nedİr? YÜrÜdÜĞÜn Yolun, İÇtİĞİn Suyun, KonuŞtuĞun SÖzÜn, HaykirdiĞin AŞkin, Ve YÜreĞİnİn Tek Hakİmİ Olmak İÇİn Kendİmİ Sana Adayabİlmemdİr. Sen Yanimdayken Bİle Delİler Gİbİ Senİ Özleyebİlmektİr. Bende AŞk UĞruna Can Vermektİr. Ela GÖzlerİne Kurban OlduĞum. Bende AŞk UĞruna Ölmektİr.
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi Ölmek Vardı Koynunda
Şimdi ölmek vardı koynunda Yıldızları seyredip Ellerin avuçlarımda Mis kokan saçlarının gölgesinde Başım göğsünün üzerinde Şimdi ölmek vardı koynunda Battaniye gibi sarsalar kefeni üzerime Azrail gelip ninnisini söylese Sonsuz uykuya dalayım diye O çok sevdiğim yüreğin, yüreğimin dibinde Tanrının huzuruna gitmek vardı şimdi Kimi zaman yarım kaldı cümleler dilimde Kimi zaman sabahın arifesinde öksüz kaldım gecede Kimi zaman yüreğimin çağlayana döndüğü yerde Çarpıp kapıyı gittin birçok kere İnan çok kızdım bu kör kadere Sen orda ben burada hasretinle Uzayan günler kılıç gibi keskin ilmek oldu nefesime Kesti, boğdu ama sensiz ölemedim yar sensiz uzak bu yerde Diyorum ya şimdi ölmek vardı koynunda Öylece sere serpe Gözlerine dalıp son birkaç saniye Bırakta dökülsün dudağından birkaç kelime Duyayımda Gideyim seni bekleyeceğim o yere 30 Ağustos 2006
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin AsLa
Küllenmiş sevdamın arifesindeyim Hüzünlerin içinde sönen ömrümü düşünmekteyim Güneşler gölgeye düşer yüreğimde Sevdan esip geçer ömrümden Gözlerin asla… Yarınım yok olmuş sözlerimden Sözlerim yağmur yüklü bir bulut olur hasretinden Uçurum olur sevdan kayar gider özlemin Gözlerin asla… Ne ayrılıklar geçti ömrümün süzgecinden Ne sevdalar söndü kaderin cilvesinden Ellerin kelepçe olur eritir bileklerimi Hasretin şarap gibi geçer Çektikçe acı veren çile gibi siner boğazımdan Sözlerin belki son noktayı koyabilir Hayatımın devrik cümlesine Gözlerin asla… Güneş yaza küsmüştü belki bu mevsim Yıldızlar susmuş ağlıyordu gökyüzünde Bir umut olurda belki görürsün diye Sevdam söylenmeye başlamış Birkaç çalıntı notayla Belki unutabilirim diye acıyla Ben biterim ama Gözlerin asla… Bir sevda tüter vuslat kokan sigaramdan Bir şair düşer ecel dolan feryadımdan Sevdan toprak olur üzerime Buruşur paçavra gönlüm İçinde kaybolur giderim Gözlerin asla… Zaman avuçlarımda erir Ömrümden bir gün daha koparmak için Sevdamdan bir satır daha çalmak için Ömrümden yıllar geçer Sevdamdaki satırlar tükenir ama Gözlerin asla…
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Bulamadım Yazdım Yetmez mi ?
Bitti bir ay,bir yıl daha. Bildiremeden olmadan olacakları. Bitti bir mevsim daha. Kurumadan yeşereceğinin müjdesini, Ağlayan bir mevsimlik caddesini, Anlatamadım ya sana. Bitti bir ay,bir yıl daha. Alışamadan ayrılığa.
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ferman
Bey Dağı'ndan bir sevdayı indirdin. Ateş attın yüreğimi yandırdın. Bir gülüşte şu gönlümü kandırdın. Saçına bağ tutan bir tel olaydım. * Darende de ala keklik öter mi. Bu hasretlik durur, durur biter mi. Seni seviyorum yürek yeter mi. Elinde solacak bir gül olaydım. * Bey Dağı'nı kara duman bürüdü. Sevdiceğim Malatya'da biridi. Bu genç ömrüm gurbet elde çürüdü. Kapında duracak bir kul olaydım. * Ayrılık gelince ferman sorulmaz. Sana bakan güzel gözler yorulmaz. Dost dostu sevese elbet kırılmaz. Yüreğinde akan bir sel olaydım. * Ocakbeyi ara, ara, bulursun. Ben ölürüm, mezarıma gelirsin. Bütün acılarım içimde kalsın. Elinde savrulan bir kül olaydım.
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmeyi ÖzLedim
Olmaz Gözlerine bir defa daha anlamlı bakamam Kalbimi yok ettim ben Senin aşkından sonra Gönlümü hissetmez oldum Nankörlüğünden ve vefasızlığından Düşman oldum herkese İnsanlardan nefret ettim Senin aşkından sonra Sevmeyi özledim Sevilmeyi özledim Kalbimi yok ettikten sonra Anladım ki Senin aşkın uğruna Bütün benliğimi yitirmişim Senin aşkından sonra Ben insanlığımı yitirmişim Meleklerin kucakladığı yüreğim Senin dokunuşundan sonra Kirlenmiş Aşkının yok ettiği kalbim Küsmüş herkese En başta Senin sevdana Ve sana kızmış Ve sana olan düşmanlığını Herkese yansıtır olmuş.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|