www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-26-2007, 11:38 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan İtiraf

Deivid'in PSV maçında haksız yere gördüğü kırmızı kartın yankıları Hollanda'dan sürüyor...

Deivid’in PSV maçında haksız yere gördüğü kırmızı kartın yankıları Hollanda’dan sürüyor... Brezilyalı oyuncunun faulü sonucu yerde kalan PSVli defans oyuncusu Mike Zonneveld, Deivid’in yanlış bir kartla cezalandırıldığını söyledi. “Ben Deivid’in ikinci sarı karttan atıldığını düşünüyordum” diyen Zonneveld, “Soyunma odasında, Deivid’in direkt kırmızı karttan atıldığını duydum, bence doğru bir karar değildi. Aslında Deivid, direkt topa müdahale etti. Kayma esnasında da bana çarptı. Onun kasti bir hareketi yoktu” diyerek İngiliz hakem Howard Webb tarafından oyundan atılmasını haksız olarak değerlendirdi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:32 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.